Maajoukkueet

Video: Tällä kelpaa herkutella – katso Suomen matka maailmanmestariksi

14.01.
2017
0 Kommenttia
3
Maajoukkueet
Suomi voitti joulukuussa kolmannen MM-kultansa. Kuva: IFF.

Suomi voitti joulukuussa kolmannen MM-kultansa. Kuva: IFF.

Salibandysivusto FloorballToday on koostanut videon Suomen otteista Riian MM-kilpailuissa. Videolla nähdään huippuhetkiä Suomen kaikista otteluista kisoissa.

Suomi kukisti kisoissa alkusarjassa selvästi Saksan ja Viron, sekä vain vaivoin Sveitsin. Puolivälierissä kaatui Tanska, välierissä Tshekki ja finaalissa lopulta lajin mahtimaa Ruotsi. Maailmanmestaruus oli Suomelle kolmas laatuaan.

Videon helminä ovat totta kai etenkin Eemeli Salinin yksilösuoritus, joka ratkaisi välierissä voiton Tshekistä, sekä totta kai viimeiset rangaistuslaukaukset MM-finaalista Ruotsia vastaan raivokkaine voitonjuhlineen. Kyseinen rankkarikilpailu on ehdolla tiistaina pidettävässä Suomen Urheilugaalassa vuoden 2016 Sykähdyttävimmäksi urheiluhetkeksi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.