Ulkomaat

Video: Tyly temppu – maalivahti löi pelaajaa Ruotsissa

22.01.
2017
9 Kommenttia
0
Ulkomaat

Kuvakaappaus maalikoostesta.

Storvretan ja Växjön eilisessä pelissä nähtiin lauantaina melko likainen temppu, kun Storvretan maalia vartioinut Viktor Klintsten kumautti yllättäen Växjö-hyökkääjä Jesper Sankellia kädellään.

Videon perusteella veräjänvartija syytti hyökkääjää siitä, että hän olisi leikannut maalivahdin alueen läpi. Likaisesta tempusta tuomittiin ainoastaan kahden minuutin rangaistus.

Viime keväänä Ruotsin mestaruuden voittanut Storvreta vei ottelun maalein 4-3 ja ottelun kokonaismaalikooste löytyy alta. Tällä viikolla maajoukkuesentteri Joel Kanebjörkin AIK:sta hankkinut Uppsalalaisjoukkue on tällä hetkellä sarjataulukon seitsemäntenä. Eero Kososen edustama Växjö on sarjan kakkostilalla.

Päivitys 22.1. 15.26 maalivahdin käsi ei ollut välttämättä nyrkissä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
????
22/01/2017
Kumautti nyrkillä? Ainakin tuon videon perusteella pisti käden, toki nopealla liikkeellä, pelaajan eteen. Estämiskakkosen uskaltaisi tuosta antaa, enemmässä olisi oikeusmurhan riski.

Tämä ei tarkoita, etteikö estävä käsi saattanut olla nyrkissäkin. Lyönniltä tuo ei näytä, vaikka saattoi olla sellaiseksi tarkoitettu tai tuntua lyönniltä.
Snorklaus
22/01/2017
2 min estäminen ja 2 min sukeltaminen...
Jeppe
22/01/2017
Don't feed the troll
SAPA66
23/01/2017
oisko joku futispelaaja eksyny salibandykentälle?
Heh heh
23/01/2017
2+2 min,maalivahdin alue+filmaaminen
Anteeksi
23/01/2017
pitää lisätä tohon edelliseen vielä 2+10 min.Mailan heitto +epäurheilijamainen käytös.Eli 2+2+2+10 :-)
JZ
23/01/2017
Ihan mahdotonhan tuosta nyt taas on nähdä parista pikselistä, että missä asennossa siellä mikäkin pikkurilli on. Aluksi katoin jopa että tuuppaa ihan kyynärpäällä, mutta ilmeisesti ei. On tossa tuomari kuitenkin niin hyvin mestoilla, että pakosti olisi jo lappu heilahtanut.

Oli miten oli, aikamoista järjenköyhyyttä Klintsteniltä, ihmeellinen kiihkoilu. Parhaimmillaan aivan maaginen maalivahti, mutta ei ilmeisesti luonteeltaan taida olla se ihan tasaisin tai helpoin kaveri.
KGP
23/01/2017
Jos kyse olisi ollut filmaamisesta, tuskin tuo pelaaja olisi tarkoituksella lyönyt päätään noin lujaa mattoon. Filmaamisesta syyttelijöille voi tulla yllätyksenä, että ohimoon ei vaadita kovinkaan kovaa iskua, että voi vintti voi mennä totaalisen pimeäksi ainakin muutaman sekunnin ajaksi. Ja tuosta kuvakulmasta on mahdoton sanoa, miten kova lyönti oli ja mihin se osui.
Ei
24/01/2017
kannata juosta siellä veskarin alueella

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.