Juniorit

Video: Uskomatonta dominointia – pelaaja kiersi koko kentän ympäri ja iski maalin

21.01.
2017
11 Kommenttia
4
Juniorit

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Viime sunnuntaina pelattiin A-poikien SM-sarjan ottelu Koovee-Indians. Indiansin 11-6-voiton lisäksi ottelusta jäi mieleen eritoten vieraiden Olli Arkkilan komea yksilösuoritus, jossa pelaaja kirjaimellisesti kiersi koko kentän ympäri ja latoi palloon Kooveen verkkoon.

Arkkila oli myös ottelun teholinko pistein 5+1. Indians on A-poikien SM-sarjan neljäntenä ja Koovee toiseksi viimeisenä. Ottelun kaikki maalit löytyvät Youtube-videosta ja pelkkä soolosuorite oheiselta Instagram-videolta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Tiimi
21/01/2017
Arkkila on pelannut c juniori ikäiseksi asti mteamissa joten kunnia Tiimille hienosta pelaajasta
:Dd
21/01/2017
Arkkila pelannut 1 kauden tiimissä jonka jälkeen vaihtanut maisemaa alku vuodet urasta menivät erässä
erä
21/01/2017
Itse samassa joukkueessa pelanneena voin sanoa, että kyllä se nyt vaan on Tapanilan Erä, jossa kyseinen pelaaja pelasi c-junnuikään asti. Erän jälkeen pelasi myös hakissa ja tosiaan mteamissakin peräti kauden verran, ennen heimoon siirtymistä. Jos nut kuitenkin haluat ottaa kyseisestä pelaajasta kunnian seurallesi, niin se käy mulle ihan täysin.
Huonot valmentajat
21/01/2017
Legendan mukaan mteam/erä valmentajat eivät pitäneet Arkkilaa kummoisena pelaajana eivätkä antanut vastuuta/arvostusta... Huhhuh on taas hyvin hoidettu juniorivalmentajilta hommat
hyvä hyvä
21/01/2017
Hieno suoritus, mutta ihmettelen Kooveen maalivahdin taitotasoa ja terävyyttä.
Nooa
21/01/2017
Ei toi poika edes halua syöttää (tuskin osaakaan) sen verran hänen pelejään nähnyt. Mutta hieno maali mitään häneltä pois ottamatta.
Sähläri
21/01/2017
Huonot valmentajat: tuliko mieleen ettei kaveri välttämättä ollut nuoremmissa ikäluokissa mikään kummoinen, vaan kehittynyt myöhemmin? Erällä oli aikanaan niin kova joukkue 98, että vasta vaijto heikompiin jengeihin saattoi olla se ratkaiseva tekijä kun sai paljon vastuuta?
Ihan kiva
21/01/2017
Kenttä on kyllä melko auki, mikäs tuossa on purjehtiessa. Kaverit katsoo vieressä.
Lihava Piippu
22/01/2017
Komea on maali, mutta onpahan hienoa huomata että Koovee työstää näitä huippulaatuisia koosteita myös A-pojista. Pitääkin ottaa seuran Tube-kanava seurantaan että osaa vastaisuudessa löytää nämäkin. Esimerkillistä työtä.
Palokka
22/01/2017
Kunno rokkitähti. Kapteenina tai valmentajana en olis tykännyt suorituksesta.
Det Samma
30/01/2017
Ei joukkueurheilua. Pingis, sulkkis ym, seuraava laji. Voitte uskoo, et joukkuekaiffat ei diggaa

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.