Video: Uskomatonta dominointia – pelaaja kiersi koko kentän ympäri ja iski maalin

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Viime sunnuntaina pelattiin A-poikien SM-sarjan ottelu Koovee-Indians. Indiansin 11-6-voiton lisäksi ottelusta jäi mieleen eritoten vieraiden Olli Arkkilan komea yksilösuoritus, jossa pelaaja kirjaimellisesti kiersi koko kentän ympäri ja latoi palloon Kooveen verkkoon.

Arkkila oli myös ottelun teholinko pistein 5+1. Indians on A-poikien SM-sarjan neljäntenä ja Koovee toiseksi viimeisenä. Ottelun kaikki maalit löytyvät Youtube-videosta ja pelkkä soolosuorite oheiselta Instagram-videolta.

11 comments

  1. Arkkila on pelannut c juniori ikäiseksi asti mteamissa joten kunnia Tiimille hienosta pelaajasta

  2. Arkkila pelannut 1 kauden tiimissä jonka jälkeen vaihtanut maisemaa alku vuodet urasta menivät erässä

  3. Itse samassa joukkueessa pelanneena voin sanoa, että kyllä se nyt vaan on Tapanilan Erä, jossa kyseinen pelaaja pelasi c-junnuikään asti. Erän jälkeen pelasi myös hakissa ja tosiaan mteamissakin peräti kauden verran, ennen heimoon siirtymistä. Jos nut kuitenkin haluat ottaa kyseisestä pelaajasta kunnian seurallesi, niin se käy mulle ihan täysin.

  4. Legendan mukaan mteam/erä valmentajat eivät pitäneet Arkkilaa kummoisena pelaajana eivätkä antanut vastuuta/arvostusta… Huhhuh on taas hyvin hoidettu juniorivalmentajilta hommat

  5. Hieno suoritus, mutta ihmettelen Kooveen maalivahdin taitotasoa ja terävyyttä.

  6. Ei toi poika edes halua syöttää (tuskin osaakaan) sen verran hänen pelejään nähnyt. Mutta hieno maali mitään häneltä pois ottamatta.

  7. Huonot valmentajat: tuliko mieleen ettei kaveri välttämättä ollut nuoremmissa ikäluokissa mikään kummoinen, vaan kehittynyt myöhemmin? Erällä oli aikanaan niin kova joukkue 98, että vasta vaijto heikompiin jengeihin saattoi olla se ratkaiseva tekijä kun sai paljon vastuuta?

  8. Kenttä on kyllä melko auki, mikäs tuossa on purjehtiessa. Kaverit katsoo vieressä.

  9. Komea on maali, mutta onpahan hienoa huomata että Koovee työstää näitä huippulaatuisia koosteita myös A-pojista. Pitääkin ottaa seuran Tube-kanava seurantaan että osaa vastaisuudessa löytää nämäkin. Esimerkillistä työtä.

  10. Kunno rokkitähti. Kapteenina tai valmentajana en olis tykännyt suorituksesta.

  11. Ei joukkueurheilua. Pingis, sulkkis ym, seuraava laji. Voitte uskoo, et joukkuekaiffat ei diggaa