Video: Yli 1600 katsojaa näki ihmerankkarin ja Vänttisen 700. tehopisteen

Rankkarispesialisti Jaakko Hautamäki vei Lassi Torisevaa 100-0 keskiviikkon Marli Areenalla. Kuva: Anssi Koskinen.

Rankkarispesialisti Jaakko Hautamäki vei Lassi Torisevaa 100-0 keskiviikkon Marli Areenalla. Kuva: Anssi Koskinen.

TPS ja Classic väänsivät 4-4 -tasapelin miesten Salibandyliigassa keskiviikkona.

Ottelun huippuhetkiä olivat muun muassa Lassi Vänttisen 700. tehopiste (videolla ajassa 1:50) ja Jaakko Hautamäen uskomaton rangaistuslaukaus (videolla ajassa 6:55).

Vänttinen osui ottelussa kahdesti ja pistesaldo kokonaisuudessaan on nyt siis 335+366=701. Vänttisen lisäksi Mikko Leikkanen teki Classicille kaksi osumaa. Artis Raitums osui TPS:lle kahdesti.

Ottelua oli katsomassa yli 1600 silmäparia.

Ottelutilastot
Anssi Koskisen ottelukuvat

8 comments

  1. Meinasin ensin veikata clasua voittajaks mutta sitten näin kokoonpanot ja Savonen puuttui. En veikannut ja hyvä niin. Hauskaa että yks pelaaja merkkaa sarjakärjellekin niin paljon ettei voittoja tuu kun puutut 🙂

  2. ” MM finaali, Savonen tulee .. pari nopeeta harhautusta, pallo maalissa, Kailiala.. pelimies nopeet kädet niin kuin Savosella, pallo maalissa.” C-Tps, rankkari turussa, olo onkun Harry Potterilla…” Hiivinpäs moken eteen ja asetan pallon lavan päälle ja huispataan pallo moken yli, kivaa” Kuka näistä kolmesta ei ole pelimies, eikä tule pääseen majuun?

  3. Kovia katsojamääriä liigassa!
    Mistä löytyisi tilastot, onko kasvua ollut oikeasti MM-kisojen jälkeen?

  4. Mailan painamisesta jäi yks rankku viheltämättä, jouksen muurin läpi, jalat menee solmuun muurin kanssa, rankkari. Elämä on?

  5. Paluuviite: Best Writing Service