Ulkomaat

Video: Ylivoimakuvio tasavoimin – ruotsalaisjoukkueelta kaunis sommitelma

30.01.
2017
0 Kommenttia
1
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Ruotsin naisten Superliigan KAIS Mora on yksi sarjan kovimmista joukkueista. Lokakuun lopussa pelatussa ottelussa Pixboa vastaan ryhmä näytti parasta osaamistaan ja pyöritteli vastustajaa tasavoimin siten, että äkkiseltään joukkue vaikutti olevan ylivoimalla.

Maali oli ottelun 3-1-osuma. Ottelu päättyi Moran 4-1-kotivoittoon.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.