Liigat

Ykköstorjuja jatkaa Oulussa seuraavat kaksi kautta

28.01.
2017
2 Kommenttia
0
Liigat

Ville Mestarin mukaan Oulu on hyvä paikka jatkaa kehittymistä maalivahtina. Kuva: Juha Käenmäki

Maalivahti Ville Mestari allekirjoitti Salibandyliigassa pelaavan Oulun Luistinseuran kanssa jatkosopimuksen tällä viikolla. Uusi sopimus pitää OLS:n ykkösmaalivahdin seurassa kauden 2018–2019 loppuun asti.

Mestari, 21, debytoi miesten liigassa jo kaudella 2012–2013, mutta pelasi ensimmäisen täyden kautensa OLS:n luottotorjujana kaudella 2014–2015.

Käynnissä olevalla kaudella liminkalaislähtöinen Mestari on ollut hyvässä vireessä. Pallo on uponnut selän taakse keskimäärin 5,35 kertaa ottelussa ja torjuntaprosentti on 78,98.

Hän kehui OLS:n kotisivuilla nykyistä joukkuettaan, ja se oli siviilipuolen asioiden ohella vaikuttamassa jatkosopimuksen syntyyn.

– Helppo oli tehdä jatkosopimus. Koulukuviot pitävät minut paikkakunnalla, ja joukkueessa on todella iso potentiaali kehittyä ja mennä eteenpäin. Täällä on hyvä mahdollisuus myös kehittää itseään pelaajana ja urheilijana, Mestari kommentoi.

Seuran toiminnanjohtaja Ville Oksa hehkutti vuolaasti Mestarin merkitystä joukkueelle.

– ”Tsämppi” (Mestari) on osoittanut olevansa aivan maamme kärkitorjujia, ja hän on todella tärkeä pelaaja joukkueellemme nyt ja myös tulevaisuudessa. Mies antaa illasta toiseen omilla torjunnoillaan mahdollisuuden voittoon ja on tasaisen varma otteissaan. Olen todella tyytyväinen, että pääsimme hänen kanssaan jatkosopimukseen.

Mestari oli viime kesänä Suomen maajoukkueen mukana voittamassa opiskelijoiden MM-kultaa Portugalissa järjestetyssä turnauksessa. Lisäksi palkintokaapista löytyy yksi A-nuorten Suomen mestaruusmitali.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
juippi
28/01/2017
Hieno kiinnitys Olssilta...
Podo
28/01/2017
villemestari, maailmanmestari ja suomenmestari? kova ukko

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.