Divarit

2. divisioonajoukkue pelasi sarjapelin ilman vaihtomiehiä – hävisi 28-1

13.02.
2017
47 Kommenttia
5
Divarit

Vaihtopenkki oli Tiikerit Akatemian kannalta tarpeeton sunnuntaisessa kakkosdivarin pelissä. Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Moni salibandyn ystävä hieraisi sunnuntaina silmiään katsoessaan Etelä-Suomen toisen 2. divisioonalohkon tuloksia. Kirkkonummen Rangers oli nimittäin lyönyt Tiikerit Akatemian loppuluvuin 28-1.

Kun joukkueiden kokoonpanoja katsoi, niin syy kurimukseen oli ilmeinen. Tiikereillä oli ottelussa mukana ainoastaan viisi kenttäpelaajaa ja maalivahti.

Ehkä hiukan karuakin oli vielä se, että Akatemian Valtteri Laine iski joukkueensa ainokaisen rankkarista. Täten kaikkien muiden pelaajien tehosaldoksi jäi -28.

Rangersilta ei kukaan tehnyt varsinaisia ”hirmutehoja” tulokseen nähden. Kuuden pisteen pelaajia olivat Kristian Karijärvi (5+1), Mikko Ollikainen (3+3), Saku Välimäki (2+4) sekä Tapio Sarkkinen (2+4).

Rangers on Etelä-Suomen ensimmäisen kakkosdivarilohkon toisena. Karusta tappiosta huolimatta Tiikerit Akatemia löytyy sarjataulukon puolivälin paikkeilta ja on seitsemäntenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Rankeri melkein itsekin!
13/02/2017
On se Rangers kova!
Siel on jo
13/02/2017
Huusko on kunkku!
Junnu#8
13/02/2017
Olisi suosiolla antanut luovutusvoiton. Ei olisi tullut kuin 5-0 häviö:D
muistelennäin
13/02/2017
Hei, muistan. Tämä penkin kuva on ollut varmaan jonkin muun jutun kuvituksena. Silloin siinä luki legendaarisesti jotain posketonta tyyliin"kuvan vaihtopenkki ei liity tapaukseen" :-)
Jouko
13/02/2017
Tämä tuskin yllättää, kun muuan J. Huusko joukkueen penkin takana. Tappioita peleistä toiseen ja nyt sitten lyödään kokonaan plörinäksi. Toivottavasti Tiikerit A vetää kauden kunnialla loppuun.
Karhu
13/02/2017
Tosta 0-5 luovutusvoitosta joutuu mielestäni jotain maksamaan, joten ehkä oli ihan järkevä pelata jos budjettiin ei ole suunniteltu ylimääräisiä maksuja.
Juri
13/02/2017
Sama valmentaja, joka kävi narrien mukana Hämeenlinnassa valmentamassa b-poikien SM-sarjaa? Eleet olit kuin liigavalmentajalla, mutta pelitapa ajalta miekka ja kivi. Huuteli kotijoukkueelle ja tuomareille törkeyksiä läpi ottelun.
Lopu
13/02/2017
Mitäs tuolla Tiikereissä tapahtuu? Aiemminhan ollut hyvä jengi ja a:ssa pelannut hyvin. Kertokaahan joku, joka asiasta tietää.
Jamo
13/02/2017
Huusko on Midas, kaikki mihin koskee muuttuu kullaks. Eiku...
pekko
13/02/2017
TEHKÄÄ NYT TÄLLE LAJILLE JOTAKIN. LIITTO! ERÄVIIKINGIT! JOKU!
16-16:45
13/02/2017
Ei hitto, Joonas Huusko jos joku pystyy Tauno Heikuran jakoavaimella laittamaan Marko Asellin Anttila-syndrooman pyörimään. On Khyl :D
MosanOma
13/02/2017
Ensimmäisellä kierroksella kyseinen ottelu taisi päättyä Tiikerit Akatemian 10-9 voittoon. Ilmeisesti samana päivänä pelatut A ja B-SM pelit "vähän" verottivat rosteria...
Lopulle
13/02/2017
Siellä on tosiaan A- ja B-junnujen pelit ollut päällekkäin, jolloin näistä ei oo saatu tuuraajia pieneen rinkiin. Lisäksi tammikuun aikana Akatemiasta siirtyny ainakin kolme äijää (ja ilmeisesti osa A-junnuista) Tiikereiden edustusjoukkueen rinkiin.
Juha Seppa
13/02/2017
#FreeHuse
TOIVOLA
13/02/2017
#FreeHuse
Campon kassaneiti
13/02/2017
#FreeHuse
Mäkelä
13/02/2017
#Freehuse
Oldis
13/02/2017
#FreeHuse
Tietäjä tiikerien peleistä.
13/02/2017
Huusko on pelle!!!
Hakunilan jumala
13/02/2017
#FreeLeaf
P.Kauppinen
14/02/2017
Menkää töihi
Aa
14/02/2017
jos liigassa pitäis joukkuemäärää tiputtaa 1/5, niin kakkosdirressä lukema on 1/2.
Kettune
14/02/2017
#FreeHuse
S7
14/02/2017
Heikkoa, ei voi muuta sanoa! Toisaalta jos tiikerit oikeesti haluaa divariin, niin kaikki parhaat pitääkin olla ykkösporukassa. Mutta on tässä heidän akatemiassaan nyt mennyt hommat aika reisille, jos ja kun "vakiopelaajia" liian vähän ja kokoonpano vaihtuu koko ajan. AA:n kanssa samaa mieltä, puolet pois ja yksi lohko etelään, jos pelimäärän kasvu ei ongelma niin kyl tossa yhessä lohkossa vois olla 14. Nyt 2dirre ihan liian epätasainen ja peleihin viittii mennä vain muutamiin kattomaan...
S7
14/02/2017
Ps. #FreeHuse
Seuraaja
14/02/2017
Rangers-tiikerit A-sm peli oli justiinsa tota pelii ennen samassa hallissa jopa. 3 tiikereiden pelaajaa tais pelaa siinäkin ottelussa,loppuja ei kiinnostanut
Lastikka
14/02/2017
#FreeHuse
Säpi
14/02/2017
Mitä jos tiikerit olisivat ottaneet 3 jäähyä samaan aikaan, olisiko peli keskeytetty? Onhan tämä naurettavaa että 2divarissa tämmöisiä otteluita, varsinkin jos otteluun on sisäänpääsy maksu. Ei palvele ketään tälläiset pelit.
Huseless
14/02/2017
Liikerit tänään
Katsomossa oltiin
14/02/2017
Tiikereissä on mopo lähtenyt käsistä, käsittämätöntä touhua. A:lla oli peli ennen 2div peliä, olisivat nyt jättäneet sieltä toisen kentällisen "surffailee" edes. Nostan hattua kavereille jotka pelasi pelin kunnialla loppuun asti. Rankkari jonka saivat oli tuomari intoilijan lahja Vantaalaisille, muuten ei mitään jakoa. Sulkekaa Tiikerit sarjasta, ei tuollaista pelleilyä tarvita edes 2 divarissa.
Kysymysmerkki
14/02/2017
Mitä järkeä on tuossa pitää joukkuetta 2.div. jos pelaajisto koostuu pelaajista jotka pelaa A-sm:ää tai B-sm:ää. Jos pitää filamiehille saada pelejä niin 3. tai 4. dirre riittää sarjatasoksi. Tämä on aivan käsittämätöntä touhua mitä tämä seura tekee, koska tämä ei ole ainoa esimerkki tällä kaudella. C2-sm:ään kolmen joukkueen lähettäminen on samoilla linjoilla... Se ei palvele ketään Tiikerit II joukkueessa C2-SM:ssä että reissaa ympäri Suomea häviämässä pelejä 10-15 maalin erolla. Tämä ei ainoastaan masenna joukkueen mieltä vaan myös vastustajien kun joutuu lätkimään tuollaisia otteluita.
Samaa havaittavissa myös nuorempien ikäluokkien kilpa - haastaja sarjoissa. Isot seurat haluavat väkisin tunkea 3-4 joukkuetta kilpasarjaan, vaikka tasollisesti niillä on 1 jengiin pelaajia. Onko status kysymys? Meidän seura on parempi kun meillä on 4 kilpajoukkuetta vaikka 3 häviää joka pelin ennen täyttä aikaa. Herätys !!!!
Sarjatasot on tehty siksi että pelaajat saisivat omalle tasolle sopivia pelejä. Ei siksi että näyttää paremmalta jos on monta SM tai monta Kilpajoukkuetta.
Kake
14/02/2017
-28, eikö tullut yhtään ylivoimamaalia?
keijokolkuttaja
14/02/2017
Rangers liigaa!!
Mr. Hankey
14/02/2017
Eihän rankkarimaalin tekijä saa itselleen plus-merkintää tehotilastoon, joten eikös kaikkien pelaajien tulisi saada -28 tehotilastoon? Rankkarista tai ylivoimalla kun tekee maalin, niin merkintää ei tule.
Huse
14/02/2017
#FreeHuse
TyhymäKysymys
14/02/2017
Vetiköhän Tiikerit alkulämmöt täysillä? ??
Onko sama?
14/02/2017
Onko tässä kyseessä sama Huse joka sai kenkää jokereista?
Merä
14/02/2017
Kyl tää nyt on ihmeellistä kerrassaan ku tiikerit ottaa nekkuu aika karkeesti mutta oliko kellään mitään sanottavaa ku erä sininen oli pari vuotta sitten B(tai C en muista kumpi) SMssä ja kiers koko suomen ottamassa naamaan naamarit ihan saman tyyppisillä luvuilla. Sarjaan olis samaan aikaan ollu monta oikeesti hyvää joukkuetta jotka olis voinu haastaa edes osan sarjan joukkueista.

Ja mitä tosta Husesta puhutaan niin ei se Mäkeläkään saanu siitä jengistä kapasiteettia irti. Tiikerit on tehnyt asiat aina melkein hyvin ja jos tuosta seurasta haluttaisiin yhtä hyvä kuin sen pelaaja materiaali ansaitsisi, täytyis talosta pistää ulos porukkaa johtoa myöten.
Juhis
14/02/2017
Tiikerit Ak. voittaa tälläkin esityksellä Jokerit joka tippuu sarjasta. Ja Huse tuulettaa
KATSOMOSSA MYÖS
14/02/2017
Akatemialla tällä kaudella pelejä on pelannut miltei 40 pelaajaa. Vaikka siitä muutaman siirtääkin edustukseen, niin on seurajohdon kyvyttömyyttä ja kunnioituksen puutetta lajia kohtaan, jos peliin ei saada pelaajia. A:n pelissä siinä ennen oli täysi rosteri, joista ainakaan kaikki eivät paljoa pelanneet. Täältä myös ISO kiitos niille 5+1:lle, jotka kyllä kiitettävästi yrittivät loppuun saakka. Numeroista huolimatta peli ei mennyt pelleilyksi.
LISÄÄ HUOMIOITA KATSOMOSTA
15/02/2017
Niille 5+1 pelaajalle pitäisi antaa tunnustus ja palkinto sitoutumisesta ja kunnioituksesta lajille ja joukkueelleen. Koko muu joukkue saisi hävetä ja valmennusjohtoa saisi rangaista, joka puuttui kokonaisuudessaan ottelusta. Vaihtoaitiossa istui pari lippalakkipoikaa, jotka taisivat olla kuskeja tai muita kavereita. Ei näkynyt Huuskoa mailla eikä halmeilla.
Samaa mieltä edellisten
15/02/2017
Samaa mieltä edellisten kanssa. Joku positiivinen huomio näille 1+5 kaverille jotka edes yrittivät ja seura säästyi luovutuksesta
Kaveria ei jätetä !
15/02/2017
Ihmetyttää miten joukkuekaverit jätetään pulaan, kielii joukkuehengen tasosta. Omaa napaa tuijotetaan vaan. En haluaisi kuulua tällaiseen joukkueeseen.
Vihaajat!!
16/02/2017
#FreeHuse
Lionel messi
16/02/2017
#FreeHuse
Hienosti menee
17/02/2017
Sama jengi tänään Lohjalla vieraspelissä. Nyt on jo 9+1 rosteri ja pelikin vasta 5-0 losbille. Ihan vitsi koko Tiikerit akatemia
Tiikerit C2 jojo
19/02/2017
En malta olla kommentoimatta nimimerkin Kysymysmerkki kirjoitusta. Pitää täysin paikkansa, että Tiikerit II on ottanut rumasti pataan monissa C2-ikäluokan SM-otteluissa, mutta on joukossa ollut myös tiukkoja pelejä. Esimerkkinä mainittakoon 0-3 tappio TPS:lle, 2-5 tappio HIFKille ja 6-10 tappio ÅIFille. Näissä kaikissa peleissä ottelu oli kahden erän jälkeen tasan. Lisäksi vaikkapa 8-14 tappio Grania vastaan täytti kunnon molemminpuolisen kamppailun tunnusmerkit. Pitää myös muistaa, että EräViikinkejä vastaan käytiin varsin onnistunut puolustustaistelu 0-7 tappiossa, vaikka hyökkäyspelistä ei ollut rehellisyyden nimissä tietoakaan. Myös monissa rumasti repsahtaneissa peleissä on ollut tasaisia jaksoja, mutta niiden seassa on ollut todella sysimustia hetkiä. Mutta siitä, että ansaitsevatko nämä pojat SM-paikan, on turha tulla napisemaan! Joukkue lunasti paikan SM-karsintojen ja SM-jatkokarsintojen kautta. Kilpaurheiluun kuuluu oikeus unelmoida ja kilvoitella itseään parempia vastaan. Itse en ymmärrä sitä, että laitetaan Kilpatason joukkueita Haastajasarjoihin ja Haastajaturnauksiin. Ketä sellainen muka kehittää? Matkalla SM:ään Tiikerit II pudotti ensin karsintavaiheessa SBT Tornion, joka on parhaillaan Pohjois-Suomen Ylemmässä Jatkosarjassa toisena sekä 02 JKL Valkoiset. Jatkokarsintavaiheessa Tiikerit II jätti taakseen Erän, joka on Etelä-Suomen Eliittisarjassa parhaillaan niinikään toisena. Lisäksi SM-jatkokarsinnoissa kaatui TPS Dynamo, joka on ensi kaudella käytännössä TPS 03 Edustus ja tulee varmasti kilvoittelemaan kärkisijoista ensi kauden C2-SM:ssä. Eli, vaikka Tiikerit II on edennyt tappiosta tappioon SM:ssä, ei kyse ole kuitenkaan mistään rupusakista. Enemmän kyse on Try Outeissa pudonneista pojista, joiden pelillinen jänne on katkennut välillä turhan helposti, mutta jotka kuitenkin haluavat tulla paremmiksi. Mitä tulee Tiikereihin yleensä, toivon että saisimme luotua laadukkaan pelaajapolun junioreista miehiin, joka pitäisi sisällään myös sen, että miehet saavuttaisivat pysyvän pääsarjapaikan tulevaisuudessa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.