Divarit

ÅIF paransi asetelmiaan pudotuspelitaistossa – Karesniemi kuritti HIFK:ta viidesti

21.02.
2017
4 Kommenttia
5
Divarit

Teemu Karesniemi oli tiistain Divari-ottelun hahmo. Kuva: Iiro Karesniemi

ÅIF isännöi HIFK:ta tiistaina ainoassa miesten Divarin ottelussa. Kotijoukkue nappasi pelistä 9-6-voiton.

Ensimmäinen erä meni sipoolaisten nimiin 4-1. Toisessa periodissa vierasjoukkue paransi hiukan, mutta viimeiseen erään lähdettiin lukemista 8-3. HIFK voitti viimeisen kaksikymppisen maalein 3-1, mutta se ei enää auttanut helsinkiläisiä.

Kotijoukkueen teholinko oli peräti viisi maalia iskenyt Teemu Karesniemi, jota Atte Huovinen komppasi kahdella osumallaan. HIFK:n Asko Santero onnistui pistein 2+1.

Voitto paransi ÅIF:n asemaa Divarin pudotuspelitaistossa. Joukkue on nyt yhdeksäntenä ja tasapisteissä kahdeksantena majailevan Josban kanssa. HIFK on Divarin jumbosijalla ja sen putoaminen 2. divisioonaan varmistui jo viime viikolla.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
SpaguFanBoy
21/02/2017
Kylläpäs oli nättejä maaleja karesniemeltä, herkkä kosketus palloon näin tiistai iltana!
Kareskives
22/02/2017
Karesniemi vai mikä sählyhessu onkaan: kohtelee kaltoin nuorta puolustajaa Kasper Tähkää ensimmäisten vaihtohen aikana ja hân loukkaantuu, tâten puolustukseen aukeaa tilaa ja karesniemi alkaa naulaamaan. Junnari olisi pysäyttänyt åifin kakapöksyn yhellä käellä sanon mä.
Make
22/02/2017
Taitaa olla vaan joku kasperin kaveri joka huutelee. Ei se yhden puolustajan puuttuminen vaikuta Karesniemen maalien tekoon - onhan salibandy JOUKKUEpeli ja vielä maalilla viimeisenä lukkona mokke.
Junnari
22/02/2017
Puhuiko Sählyhessu jotenkin ikävästi Tähkälle, kun nyt noin loukkaantui. Vai menikö Kasperin narut solmuun ilmavirrasta - jäähyä ei ainakaan annettu. Jos eväät ei riitä aikuisten peleihin, niin ei se ole vastustajan vika.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.