ÅIF paransi asetelmiaan pudotuspelitaistossa – Karesniemi kuritti HIFK:ta viidesti

Teemu Karesniemi oli tiistain Divari-ottelun hahmo. Kuva: Iiro Karesniemi

ÅIF isännöi HIFK:ta tiistaina ainoassa miesten Divarin ottelussa. Kotijoukkue nappasi pelistä 9-6-voiton.

Ensimmäinen erä meni sipoolaisten nimiin 4-1. Toisessa periodissa vierasjoukkue paransi hiukan, mutta viimeiseen erään lähdettiin lukemista 8-3. HIFK voitti viimeisen kaksikymppisen maalein 3-1, mutta se ei enää auttanut helsinkiläisiä.

Kotijoukkueen teholinko oli peräti viisi maalia iskenyt Teemu Karesniemi, jota Atte Huovinen komppasi kahdella osumallaan. HIFK:n Asko Santero onnistui pistein 2+1.

Voitto paransi ÅIF:n asemaa Divarin pudotuspelitaistossa. Joukkue on nyt yhdeksäntenä ja tasapisteissä kahdeksantena majailevan Josban kanssa. HIFK on Divarin jumbosijalla ja sen putoaminen 2. divisioonaan varmistui jo viime viikolla.