Liigat

Avainpelaajille jatkot – Classic solmi sopimukset maailmanmestarien kanssa

10.02.
2017
4 Kommenttia
1
Liigat

Joonas Pylsy (toinen vas.), Eemeli Salin ja Krister Savonen nähdään Classic-paidassa myös ensi kaudella. Kuva: Esa Takalo

Miesten Salibandyliigan hallitseva Suomen mestari Tampereen Classic kertoi perjantaina tehneensä jatkosopimuksen yhteensä viiden maajoukkuepelaajansa kanssa ensi kaudelle. Heidän lisäkseen Petteri Nykky ja Samu Kuitunen jatkavat joukkueen valmennuksessa vuoden verran.

Nimensä jatkosopimuksiin allekirjoittivat Krister Savonen, Sami Johansson, Janne Lamminen, Joonas Pylsy ja Eemeli Salin. He olivat kaikki voittamassa Suomelle MM-kultaa viime joulukuussa pelatuissa Riian MM-kisoissa.

Lisäksi Classic tiedotti, että keskushyökkääjä Nico Salo vaihtaa maisemaa tämän kauden päätteeksi. Salon uusi osoite on Ruotsin Superliigassa pelaava Helsingborg.

Myös valmennuskaksikko Petteri Nykky–Samu Kuitunen jatkaa Classicissa. Salibandyliitto tiedotti perjanataina, että Nykky palaa myös Suomen maajoukkueen päävalmentajaksi ja Kuitunen liittyy myös Suomen valmennustiimiin. Valmennuksen sopimus Classicin kanssa jatkuu kauden 2017–2018 loppuun.

– Olemme Samun (Kuitunen) kanssa olleet tyytyväisiä seuran ammattimaiseen tapaan toimia ja mahdollisuudesta valmentaa huippujoukkuetta. Haastetta ja hommia riittää edelleen päästäksemme kaksi vuotta sitten asettamaamme tavoitteeseen olla maailman paras seurajoukkue, Nykky kertoi Classicin tiedotteessa.

Linkki:
Uutinen Classicin sivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Kopla
10/02/2017
Nyt on kai sitten varaa maksaa pelaajille kunnon liksaa, kun valmentajan palkan maksaa liitto?
Koplalle
10/02/2017
Ei hyvää päivää taas, liittohan sen maksaa. Otko tosissas?
Jonninmoinen friikki
10/02/2017
Piiri pieni pyörii...
Minäpahoitinmieleni
11/02/2017
Savosen pitäminen on kyllä elin tärkeää clasulle

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.