Classic palasi voittokantaan – Tampere Areenalla yli 2100 katsojaa

Lassi Vänttinen pelasi vahvan ottelun Oilersia vastaan. Kuva: Esa Takalo

Lassi Vänttinen pelasi vahvan ottelun Oilersia vastaan. Kuva: Esa Takalo

Tampereen Classic ja Esport Oilers mittasivat toisiaan keskiviikkona Tampere Areenalla. Classic oli kamppailussa vahvempi lukemin 9-4.

Classic oli vparempi eritoten kaksi ensimmäistä erää ja ajassa 47.06 kotijoukkue johti jo maalein 7-1. Seuraavan kymmenminuuttisen aikana vierasjoukkue viritteli pienoista kiriä, mutta pääsi ainoastaan kolmen maalin päähän. Kotijoukkue naulasi lopussa vielä kaksi maalia tyhjään rysään.

Classicin teholinkoja olivat tutut miehet. Sami Johansson paukutti tehot 3+1 ja Lassi Vänttinen onnistui pistein 0+4. Oilersin tehomies oli 1+2 taiteillut Markus Markkola. Ottelussa oli paikan päällä kaikkiaan 2139 katsojaa.

Classic palasi voittojen tielle sunnuntaina SPV-tappion jälkeen. Joukkue johtaa miesten Salibandyliigaa. Oilers on miesten liigan kuudentena.

Ottelutilastot

20 comments

  1. Samaa ne ovat jauhaneet tässä. Sano vaan panos niin jatketaan kekustelua.

  2. *keskustelua.

    Oilersilla on sen verran helppo loppuohjelma, että saavat pupeltaa oikein tosissaan, että noista ei irtoa ainakin neljää pistettä, joka jo sekin olisi todella heikko suoritus.

  3. Huikea yleisömäärä ja tunnelmakin välittyi hyvin kun katsomossa tehtiin aaltoja, Classic tekee hyvää duunia myös tapahtuman suhteen.
    Selostuksen kautta ei tunnelma välittynyt, kehui vaan Classicin ylivoimaisuutta.
    Ottelussa sattui ja tapahtui todellakin, näitä matseja voisi katsoa myös lajiniilot, kriitikot ja lajin ulkopuolisetkin urheilutoimittajat.
    Salibandy tarvitsee oman media jossa ottelut ennakoidaan ja selostetaan ammattimaisemmin tai ainakin tunteella. Lisäksi voisi olla studiot yms. eikä tarvitse kopioda kiekkoa tai futista vaan voisi olla jotan muuta millä erottaudutaan, jälkispekuloinnit pelaajilta ja valmentajilta suoraan lähetykseen.
    Lajin nuoruus on myös valtti, millä erottautua näistä perinteisistä.

  4. Oilerssilla ei ole yhtään helppoa matsia jäljellä.Pupeltaminen on Oilerssin tapauksessa normi suorittamista.

  5. Cee muisti taas et pitää puolustaakkin, sunnuntain höntsäämisen jälkeen taas palattu ruotuun.

  6. Oilersilla helppo loppuohjelma:Ols,Salba ja M-team.Tällä kaudella Oilers on pelannut Olssin kans tasan,hävinnyt Salballe ja voittanut M-teamin yhdellä maalilla.Hurraa tasoerot 🙂

  7. Kyllä niitä lippuja taas ilmaseksi jaettiinkin ettö hyvä kun ton verran paikalle tuli

  8. Jos kaikki pelit ovat taulukon alempaa puoliskoa vastaan ja näistäkin kaksi kotona, niin minusta se ohjelma on helppo. Se ei tietenkään tarkoita sitä, etteikö niitä pelejä voisi silti hävitä. Ennustan, että esimerkiksi Veikkaus tulee väittämään, että Oilers on selkeä (reilusti alle kahden kerroin) suosikki kaikissa kolmessa pelissä.

  9. 3 liigajengiä tais olla sitä mieltä että näitä pelejä on turha pelailla

  10. Oikeasti katsojia oli korkeintaan muutama sata. Näkeehän tuosta kuvastakin, että katsomo on tyhjillään.

  11. Jep, tää masa vois kaivaa päänsä perseestä ennenku tulee kommentoimaan

  12. Kyllä siellä aika hyvin oli väkeä paikallakin. Kuuluttivat jopa, että jos vieressänne on tyhjä tuoli, niin täyttäkää se. Mitä se sitten auttaa, että istutaan kahdella tuolilla tai pidetään tavaroita tyhjillä tuoleilla, onkin jo ihan eri asia.

  13. Oilerssilla 3 peliä= max 6pistettä. Krp ja Ols 5 peliä = max 10 pistettä. Indians 6 peliä = max 12p pistettä. Krp, Ols ja Indians pelejä ristiin mutta sarjataulukkoa katsomalla on selvää että kyllä Oilers kolme voittoa tarvitsee jos haluaa olla turvassa. Ja viime peleillä en nyt hehkuttas sitä pleijari paikkaa.

  14. Kuvassa (katsomo) Keskimmäinen Herrasmies Andy Vermo teki aikoinaan tuhoisaa jälkeä sählyliikassa.