Divarit

EräViikingit taistelee edelleen runkosarjan voitosta – katso sunnuntain salibandytulokset

19.02.
2017
12 Kommenttia
2
Divarit

EräViikingit nappasi tärkeät kaksi pistettä. Kuva: Juhani Järvenpää.

Salibandyn pääsarjoissa pelattiin sunnuntaina yhdeksän ottelua. Niin miesten kuin naistenkin Salibandyliigaa pelattiin kolmella paikkakunnalla, samoin kuin miesten Divaria.

EräViikingit ei anna periksi taistelussa miesten Salibandyliigan runkosarjan voitosta. Tänään kaatui OLS Oulussa lukemin 9-5. Helsinkiläisten tehoniekat olivat Jani Kukkola tehoin 2+1 ja Janne Hyvönen pistein 1+2. Matias Tiira osui OLS:lle kahdesti.

Sarjakakkonen EräViikingit on vain pisteen kärjessä keikkuvaa Classicia perässä ja tamperelaisilla on yksi peli enemmän pelattuna.

Naisten Salibandyliigassa TPS juhli neljän pisteen viikonloppua kaatamalla O2-Jyväskylän vieraissa lukemin 8-2. Eilen joukkue voitti Happeen niin ikään vieraskentällä.

Tänään turkulaisten tehonaisina operoivat Jenna Saario tehoin 3+1 ja Milla Nordlund kolmella maalisyötöllään. TPS nousi tulosten myötä tasapisteisiin sarjakolmonen SSRA:n kanssa.

Miesten Divarissa pelattiin isoista pisteistä Botniahallilla, kun SB Vaasa isännöi FBC Turkua. Voitto merkattiin tiukan kamppailun jälkeen vaasalaisille numeroin 6-4.

Näin ollen SB Vaasa paranteli asemiaan taistelussa playoff-paikoista. Voitolla oranssipaidat nousivat 24 pisteeseen ja kasvattivat eroa pudotuspeliviivan alapuolella tasapisteissä oleviin FBC Turkuun, Blue Foxiin ja ÅIF:iin. Vaasalaisten takana Limingan Niittomiehillä on pisteitä niin ikään 24 ja Josballa tämän päivän Loviisa-tasapelin myötä 23.

Miesten Salibandyliiga:
15:30 Indians-SPV 3-4 Ottelutilastot
17:00 OLS-EräViikingit 5-9 Ottelutilastot
18:30 Happee-M-Team 17-0 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga:
14:00 SB-Pro-Koovee 6-5 Ottelutilastot
16:30 O2-Jyväskylä-TPS 2-8 Ottelutilastot
18:00 Steelers-NST 1-4 Ottelutilastot

Miesten Divari:
16:00 SB Vaasa-FBC Turku 6-4 Ottelutilastot
16:00 Blue Fox-Erä Akatemia 2-3 Ottelutilastot
17:00 Josba-Loviisan Tor 5-5 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
TeeJii
19/02/2017
Ois kiva ku kaikkia pelaajia koheltas tasapuolisesti. Taas majupelaajista Kailiala koko illan huuteli "hereillä punanen" ja sai tehä kentällä, mitä halus.
Tiina
19/02/2017
TPS on pelannut kaksi peliä vähemmän kuin Rankat ankat, joten valitsijan paikalle on vielä punnertamista. On tää Pro kivenä naissalibandyn kengässä! Onks tää joku ruotsalainen jengi? Siellä se vaan ihan kiusallaan roikkuu kakkospaikalle, jolle olisi tunkua, mutta millä ne sieltä kammetaan?
Tiina
19/02/2017
* pelannut kaksi peliä enemmän :DDD
Arto Kilponen
19/02/2017
Kiva viikonloppu Happeen miehillä. Eilen 39 minuutin jälkeen 10-1 ja tänään lopputulos 17-0.
huhheijaa
19/02/2017
On se Peter Kotilainen kova. Happee alkaa oleen yhden pelaajan joukkue, niin paljon Peter on muuta joukkuetta edellä. Miehen pitäisi mennä Ruotsiin jos haluaa kehittyä edelleen. Happeesta ja koko liigasta ei löydy riittävästi miehelle haastetta.
#51
19/02/2017
Täysin samaa mieltä huhheijaan kanssa. Tämän kauden jälkeen olisi Peterin lähdettävä Ruotsiin. Ei oo mitään järkeä enään hänellä pelata Suomessa. Liian ylivoimainen tännä, nuorikaveri, kehittyy vielä lisää ja saisi varmasti pelata täysammattilaisena salibandya! Eikös kuulosta hyvältä Peter..? Kielitaidosta siirto ei saa olla kiinni.
Arto Kilponen
19/02/2017
Olen samaa mieltä, Ruotsiin lähtö voisi olla Peterille yhtään pitemmällä tähtäimellä todella hyvä veto. Kasvattaisi sekä kaukalon sisä- että ulkopuolella. Varsinkin jälkimmäinen olisi todella arvokasta kaikille osapuolille.
Arto Kilponen
19/02/2017
Kielitaidosta sen verran, että siinä olisi hyvä veto Peterille, eli nimenomaan positiivisessa mielessä saisi olla vaikka se ratkaisevakin tekijä. Kotilaisessa on potentiaalia olla todella kova showmies ihan kansainvälisillekin salibandymarkkinoille. Kielitaitoa tarvitaan lisää ja Ruotsissa sitä tulisi.
Joo o
19/02/2017
Tiedoksi peterin ylistäjille, ruotsissa se ei saisi mitään aikaan johtuen peterin pelityylistä. Suomessa peter ei ole liian dominoiva, takaan että kun tosipelit happeelle koittaa ei kotilainenkaan mahda mitään.
Amppari
19/02/2017
Joo, eihän Kotilainen ole yleensä MM-finaalissakaan Ruotsia vastaan saanut mitään aikaan.
Tiina
20/02/2017
No nyt! EV-naiset onkin päättänyt voittaa mestaruuden ensi vuonna. Ihan uusi valmentajaryhmä koulii porukasta huippu-urheilijoita vai onko rategia sama kuin miehissä - kosiskellaan siellä ja täällä ja toivotaan, että majukuvio houkuttelee! Toivotamme onnea pääkaupunkiseudun ponnisteluille!
Erkki
20/02/2017
Muutamaa maajoukkuepelaajaahan se joukkue tarvitsisi :) Niitä ei vain pääkaupungista taida löytyä....

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.