Ulkomaat

Esa Jussila jättää sveitsiläisseuran kesken sopimuskauden – muuttaa Suomeen henkilökohtaisista syistä

23.02.
2017
2 Kommenttia
0
Ulkomaat

Esa Jussila (valmentaja vasemmalla) jatkaa Suomeen muutosta huolimatta Sveitsin kakkosluotsina. Kuva: Erwin Keller / Unihockey.ch.

Suomalaisvalmentaja Esa Jussila jättää UHC Alligator Malansin kauden jälkeen, vaikka sopimus olisi jatkunut kevääseen 2018 saakka. Seuran mukaan päävalmentaja muuttaa takaisin Suomeen henkilökohtaisista syistä.

Jussila jatkaa silti edelleen Sveitsin maajoukkueen kakkosvalmentajana. Pitkän ja ansiokkaan pelaajauran aikanaan tehnyt Jussila on luotsannut Malansia tammikuusta 2016 saakka ja palauttanut seuran takaisin menestykseen. Jussila on Malansissa pidetty hahmo. Hän edusti joukkuetta myös pelaajana kausilla 2004-06 ja 2009-11.

Suomalaisluotsin korvaajaa päävalmentajan paikalle ei ole vielä löydetty, mutta kartoitus on aloitettu. Suomessa Jussila on operoinut viimeisinä vuosina erityisesti Joensuun Josban organisaatiossa ja toimi muun muassa seuran nuorisovalmennuspäällikkönä.

Linkki alkuperäiseen uutiseen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Huhu-ukko
24/02/2017
Päävalmentajan pesti Josbaan? Ruokonenhan jää hommasta pois kauden jälkeen.
Tarkkailija
24/02/2017
Hyvä pointti HUHU-UKOLTA, jos Jussila palaa kotiseudulleen suomessa. Henkilökohtaisesti uskon Jussilan kykyihin nostaa Josba takaisin liigaan, ja voisi olla henkilö joka saisi nämä Pohjois-Karjalan hieman eripuraiset divarijengit yhdistettyä yhdeksi liigajengiksi...

Mielenkiinnolla odottelen, ja toivon, ettei henkilökohtaiset syyt estä Jussilaa jatkamasta pääsarjatason sählyssä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.