Divarit

Hyökkääjällä käsittämättömät 11+2-tehot kakkosdivarin maalikarkeloissa

27.02.
2017
19 Kommenttia
2
Divarit

Arttu Mäkitörmällä (oik.) oli kakkosdivariottelussa pörssipäivä. Kuva: Kim Westeren

Miesten 2. divisioonan Etelä-Suomen toisessa lohkossa nähtiin sunnuntaina harvinaisen kovat tehopisteet, kun Pirates–Indians II -ottelu päättyi loppulukemiin 5–22.

Vantaan Hakunilasta tuleva Pirates ei tällä kaudella saanut vielä pistetiliään auki kakkosdivarissa. Sunnuntaisessa ottelussa oli espoolaisen Indians II:n vuoro kylvettää vantaalaisia, ja kaksikko Arttu Mäkitörmä–Joel Ekroos yltyi hurjaan pistetehtailuun.

Mäkitörmälle maistui maalinteko, sillä hän saalisti tehopisteet 11+2. Ekroosin syötöt puolestaan osuivat kovalla prosentilla joukkuekavereidensa lapoihin, sillä hänelle tilastoitiin peräti yhdeksän syöttöpistettä.

Molemmilla joukkueilla oli ottelussa pelaajia reilun yhden kentällisen verran. Indians II on Etelä-Suomen kakkoslohkossa viidennellä sijalla.

Ottelutilastot

Korjaus klo 10.59: Arttu Mäkitörmän nimi korjattu oikeaksi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Sama Lohko
27/02/2017
Täytyy nostaa pirateksekselle hattua. Kausi on ollut yhtä tuskaa mutta joka pelissä joukkue on kuitenkin yrittänyt taistella ja paikalla on ollut vähintään kaksi kentällistä. Eli lekkeriksi ei ole lyöty Tiikerit akatemian tavoin, mutta jos ei materiaali riitä niin se ei riitä.
Joko
27/02/2017
Joko tuonne etelään tulisi yksi lohko kakkosdivariin, niin sarjaan osallistuisi joukkueet jotka todella haluaa ja pärjää.
SimoSisäpiiri
27/02/2017
Tarkennuksena Pirates pelasi kaksi erää 3 vaihtomiehellä, neljäs löytyi ainoastaan kolmanteen.
Kun paljon ampuu, niin jotain kaatuu
27/02/2017
Mäkitörmä onkin savolaisen salibandyn ylpeys!
Sama Lohko
27/02/2017
Juu ehdottomasti etelään yksi lohko. Nykyisellään 24 jengiä ja noista vaikka 6 pois. 18 joukkuetta. Pelimäärä nousisi joo mutta matkat on etelässä maksimissaan itä-länsi suunnassa 150km ja pohjoinen-etelä n. 70km niin pystyisi pelaamaan arkipelejäkin helposti..
Analyytikko
27/02/2017
Ehdottomasti pitää sarjasta karsia joukkueita vähemmäksi tason säilyttämiseksi.
Kotilainen
27/02/2017
Olen muutamia kertoja tarkkaillut tätä kaveria ja tehnyt havaintoja ja kyseessä on kyllä todella ahnas kaveri! Ei voi kyllä muuta sanoa kuin että ahnas kaveri.
Vois pelaa vähän kovempaa..
27/02/2017
:)
Pettweri
27/02/2017
Etelä ehkä kaipaisi supistamista kakkosdivarin osalta, mutta vaatisi myös muutoksia lisäksi valtakunnallisen divarikarsinnan osalta. Seitsemästä kakkosdivarilohkosta ei ole helppo järkätä nykyisen karsintamallin mukaista ottelupari-systeemiä. Tietty jos etelässä muutetaan nämä kaksi lohkoa yhdeksi muita suuremmaksi 18 joukkueen "superkakkoseksi", niin olisiko siitä perusteltua laittaa valtakunnalliseen karsintaan kaksi joukkuetta, kun jokaisesta kahdeksasta lohkosta menee nykyisellään vain yksi joukkue per lohko, tiedä häntä.
Alkemisti
27/02/2017
#FreeHuse
Toge
27/02/2017
7 Lohkoa, lohkovoittajat ja paras lohkokakkonen karsintoihin?
Jukkisb
27/02/2017
Pystyisi noita kakkosen lohkoja supistamaan muiltakin osin.
#Heimo#
27/02/2017
Liigaan vaan! Eikös Ekroos pelannut pari kautta sitten Indiansin liiga joukkueessa?
Puukäsi
27/02/2017
Nyt järki kätee tähän touhuun ja etelän kakkonen yheks lohkoks!! Kertoo jo paljon että viime kaudella kakkosessa dominoinut HIFK ei pärjää Divarissa. Paremmat valmiudet Etelä-Suomenkin kakkosesta kohtuullisesti menestyväksi Divarijengiksi, kun kaudella tasokkaampia matseja näiden 28-1/ 5-22 hömpötysten sijaa.

Paljon puhuttu lajin eteenpäinviemisestä ja tasoeroista. Homma lähtee siitä että Etelän kakkonen kuntoon! Mihin ASM vanhentuneet junnut menee kun ei kaikki mahdu M-team / ÅIF / EräA ?? Nykyinen etelän kakkonen ei kehitä ketään!

Kolmonen vois täten olla yksilohkoinen "haastajasarja", jonne keskinkertaiset kakkosen jengit putoisivat. Kauden puolivälissä huonoimmat karsimaan alaspäin nelosen parhaiden kanssa jos näin pitkälle mennään...

Miklun sanoin JOTAIN ON TEHTÄVÄ!! Mun ehdotus on laittaa kakkonen kuntoon, Divari on toimiva näin! Vai onko joku sitä mieltä, että kakkonen valmistaa nyt hyvin kalliiseen Divariin? 4 nousijasta 1 menossa pleijareihin vahvalla Peliveljien tuella...
Heino
27/02/2017
Toimituksessa sivutettu kokonaan Jere Jaatelan nolla ykköset
Ylipäätään
27/02/2017
Laji on harrastajien suosiossa etelässä, mutta pelit ei kiinnosta ketään. Maakuntien laji.
JL
27/02/2017
Samaa mieltä siitä että kakkosen sarjajärjestelmä olisi syytä miettiä uudestaan. Tällä hetkellä ero kakkosen ja ykkösen välillä on todella suuri. Olisiko järkeä yhdistää alueita jotta kakkosdivarin lohkoja olisi Suomessa 2-4? Olisi pienempi hyppäys valtakunnalliseen sarjaan, ja luultavasti ainakin pahimmat surffailijat siirtyisivät alempiin sarjoihin.
Just
27/02/2017
8 jengiä pelaamaan liiga,10 jengiä pelaamaan divari ja 20 jengiä pelaamaan 2.div.Loput saa pelata aladivareita....
KO
27/02/2017
Ehdottomasti yksi lohko etelään , iha hupijoukkueita jopa puolet =yksi lohko kiitos

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.