Liigat

Indians nousi playoff-viivan päälle voitolla sarjanousijasta

17.02.
2017
18 Kommenttia
4
Liigat

Indians heitti ”yläfemmat” kerran enemmän kuin vastustaja. Kuva: Juhani Järvenpää.

Espoon Otahallissa miteltiin tärkeistä pisteistä, kun Indians ja LASB kohtasivat toisensa. Voitto kirjattiin lukemin 5-4 Indiansille.

Indians aloitti räväkästi aloittaen maalinteon jo 11 sekunnin kohdalla. Peli oli vauhdikasta ja tasaista avauserässä ja kumpikin osui avausosuman jälkeen vielä kahdesti, joten ensimmäiselle tauolle lähdettiin kotijoukkueen 3-2 -johdossa.

Toisessa erässä veljekset Rasmus ja Justus Kainulainen värkkäsivät LASB:lle tasoituksen, mutta Valtteri Kainulainen vei illan toisellaan ”Heimon” 4-3 -johtoon vain 11 sekuntia ennen toista erätaukoa.

Kolmannessa erässä Heikki Iiskola ratkaisi pelin Indiansille ampumalla 5-3 -osuman ajassa 56:25, sillä kuudella viittä vastaan syntynyttä 5-4 -maalia lähemmäs ei LASB päässyt.

Indiansin tehokkaimmat olivat tehot 1+2 -tehtaillut Joonas Föhr sekä kahdesti osunut Valtteri Kainulainen. Justus Kainulainen teki LASB:lle lukemat 1+1 ja Rasmus Kainulainen antoi kaksi maalisyöttöä.

Voitolla Indians nousi playoff-viivan yläpuolelle kahdeksanneksi tiputtaen Oulun Luistinseuran yhdeksänneksi. Vierasjoukkueelle tappio oli kuudes perättäinen ja sarjasijoitus on edelleen toiseksi viimeinen.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
#Heimo#
17/02/2017
Hyvä peli! Kivasti katsojia, 658 ja hyvin markkinoitu tapahtuma
Arto Kilponen
18/02/2017
Oliko LASB:lta fanijoukko paikalla? Oilersia vastaan pitivät tosi hyvin ääntä silloin puolitoista kuukautta sitten.
Junnu#8
18/02/2017
Taisi nyt olla omatoimisesti tulleita. Käsittääkseni ei ainakaan fanibussia lähtenyt peliin? Harmi kun peli ratkesi. Lasbin huonoon maalinedus pelaamiseen! Olsille mieluiten viimeinen pudotuspeli paikka.
TV Katsoja
18/02/2017
Hyvin toteutettu tapahtuma. Yle kuvasi tunnelman hienosti, kamerat oli katsomon vastakkaisella puolella, paremmin kuin Turussa jossa kuvataan tyhjää katsomoa.
Selostus ihan ok mutta onko Jäntti ainoa asiantuntija jonka yle hyväksyy?
Indians on selvästi tulevaisuuden joukkue profiililtaan kuten myös Lasb, poikkeuksena Järvi, vaikea ymmärtää miksi metsuri on joukkueessa?
#Heimo#
18/02/2017
Oli varattu LASBilaisille pari riviä. Kannustivat Lasbia ja pääsivät vielä äskettäin olleen ystävänpäivätarjouksen myötä 6 eurolla sisään.?
Inkkari#
18/02/2017
Hyvä ja viihdyttävä matsi niinku tos heimo kommentoi
JANIINPÄ
18/02/2017
Sitten spekuloimaan kenen loppuohjelmat natsaa ja kenen ei
I: SPV-k, Happee-v,KooVee-v,TPS-v,OLS-v
O:EräV-k,Oilers-v,SalBa-v,Krp-v,Indians-k
K:Classic-v,M-Team-k,OLS-k,SalBa-v
S:EräV-v,KooVee-v,LaSB-k,Happee-k,SPV-v
(toivottavasti tuli kaikki pelit)
Kuten näkyy niin OLS pitkälle ratkoo ketkä pleijareihin menevät. VAstasse sekä Krp että Indians.
Ja edelleen kuten aiemmin lasken että pleijareihin menevät Krp ja OLS. Inkkareiden ja Steelersien loppuohjelma ei ole kovin mairitteleva. Tosin kärkijengit pelaa miten sattuu jos panosta ei satu olemaan.
Arvioita
18/02/2017
Arvaan, että Metsuri pelaa tän kauden LASB:ssa, jotta saa pelituntumaa jalan kuntoutuksen lomassa ja voi hakeutua ensi kaudeksi joukkueeseen jossa voi lopettaa uransa Suomen mestaruuteen. Huonoltahan Järven liikkuminen tuolla kentällä näyttää.

Jäntti väritteli jo toistamiseen Päijät-Hämeen salibandyn loistoa. Pienenä vinkkinä, että se Steelers on Hämeenlinnasta ja Hämeenlinna ei ole Päijät-Hämettä lähelläkään vaan Kanta-Hämeen keskuspaikka. Lammikin on Kanta-Hämettä. Lahti on Päijät-Hämettä. Jos haluaa puhua satuja TV-lähetyksessä niin kannattaisi keskittyä edelleen niihin runoihin eikä maantieteeseen :)
Lipasin
18/02/2017
Selostus ihan ok, vaikkei tainnut olla laji-ihminen, kuten useimmiten näissä lähetyksissä on ollut. Puhui mm. Lammin Salibandysta jne. Mutta ei suurempaa valittamista kuitenkaan.
Minäpahoitinmieleni
18/02/2017
No ei kannata edes kuunnella mitä se Jäntti puhuu niin pelin katsominen on paljon mukavampaa :D
Arto Kilponen
18/02/2017
LASBin tilanne oli kyllä ihan haussa. Höpöttelivät Lahdesta, vaikka Hämeenlinnan Elenia Areenallahan LASB kotiottelunsa pelaa.
Jonninmoinen friikki
18/02/2017
Niin ja Inkkareiden maalia vartioi Kirvesmies....
Heikki
18/02/2017
No mut hei. ymmärtäähän sen. Selostajalla on joskus ollut työkaveri nimeltään Kirvesmies, niin silloin kaikki Kirvesalkuiset on Kirvesmiehiä. Onneksi selostaja ei ilmeisesti selostanut hiihtoa Lahdessa 2001. Olisi dopingtuomio pamahtanut väärälle veijarille. Ja niin Suomen toimittajien taso vaan jatkaa nousuaan.
Nimenomaan
18/02/2017
Kentällä nähtiin Kainulainen nimenomaan Valtteri, Kainulainen nimenomaan Juuso, Kainulainen nimenomaan Roope, Kainulainen nimenomaan Rasmus ja Kainulainen Nimenomaan Justus. Muutaman kymmenen kertaa selostaja hoki tuota nimenomaan pelin aikana. Jäi melkein soimaan nimenomaan päähän.
Junnu#8
18/02/2017
Yleensä LASB pelaa kotipelit Lahden suurhallissa. Lahden MM hiihtojen takia. Loput kotipelit Elenia Areenalla.
#Heimo#
18/02/2017
Jännä loppukauden tulossa... Krp, Indians, OLS ja Steelers vielä pudotuspelitaistossa, Eikä runkosarjan voittajastakaan vielä varmuutta. Toisaalta myös pudotustaistelussa M-Team ja LASB, Koovee...
Arto Kilponen
18/02/2017
Melkein laittaisin SalBankin sinne putoamistaisteluun, vaikka joukkue onkin nyt alkanut tekemään maalejakin. Happeeta vastaan ovat pelaamassa varsin hyvää kolmatta erää.
S7
18/02/2017
Koovee ei ole playouteissa. Ei muuta. Järvi pelaa ku on hyvä, nyt vaan ei jalka pysy mukana, vielä. Alkukaudesta järvi kehissä, lasb pärjäsi, metsuri filaan ja alamäki alkoi!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.