Divarit

Jumbofinaalissa varmistui suora putoaja – HIFK 2. divisioonaan

17.02.
2017
27 Kommenttia
2
Divarit

Helsingin IFK pelaa ensi kaudella sarjaporrasta alempana. Kuva: Markku Taurama

Tänään varmistui ensimmäinen Divarista putoava joukkue, kun HIFK hävisi Lappeenrannan NST:lle lukemin 6-2.

Ennen ottelua sarjajumbo HIFK:n ja toiseksi viimeisenä olevan NST:n välillä oli piste-eroa kahdeksan pistettä. HIFK:n oli mahdollista saavuttaa enää 10 pistettä tämän kauden viimeisissä viidessä ottelussa. Tämän päivän voitolla NST varmisti kuitenkin HIFK:n putoamisen, sillä nyt joukkueiden välillä on kymmenen pistettä ja HIFK:n on enää edes teoriassa mahdollista saavuttaa kahdeksan pistettä neljässä viimeisessä ottelussaan.

Näin ollen HIFK:n visiitti miesten Divarissa jäi ranskalaiseksi. Viime kaudella kakkosesta noussut joukkue on pelannut läpi kauden ohuella kokoonpanolla ja on menettänyt pelaajiaan myös kesken kauden. Ensi kaudella pelit jatkuvat taas kakkosdivarissa.

Tämän päivän ottelun sankari oli NST:n Petteri Puustinen, joka takoi kotijoukkueelle kaksi osumaa. Ere Laitimo teki tehot 1+1. HIFK:n osumat merkattiin Tuomas Nylanderille ja Henri Qvickströmille.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Johnny
17/02/2017
Divarissa ei kaljajengit enää pärjää.

Kuntopuntarin perusteella voisi odottaa, että kauden ehkäpä suurin alisuorittaja ÅIF tekee HIFK:lle seuraa.

Liigan supistaminen tekisi hyvää divarille., jonka taso nousisi, kun heikoimmat joukkueet putoisivat kakkoseen
Puustine
17/02/2017
Ei pärjää ei varsinkin jos tuomaritkin on päissään.
Jukkisb
17/02/2017
Kyllä ne heikoimmat joukkueet putoavat joka tapauksessa kakkoseen.
Lappeenrantalainen
17/02/2017
Ottelua seuratessa oli ilo huomata miten kotijoukkue NST:lle oli opetettu treeneissä jalkapallosta tuttu "heittäytyminen"! Ehdoton pelimiehen ratkaisu lähteä hyppäämään kolmiloikkaa naamallee laidan yli vaikkei vastustaja aina olisi sinuun osunutkaan! Iloista salibandyä! Tästä kaljalle. Lappeenranta kiittää <3
JT
17/02/2017
Onneksi jokerisalibandy helsinki nousee kohta divariin kun toivola ja toivonen tulee takaisin pelaavaan kokoonpanoon
Säbäniilo rannasta
17/02/2017
Oli kyllä dumareilla iso rooli 3 erässä.
#missäselkeelinja?
Kuhmu
17/02/2017
Vai että vika olikin tuomareissa eikä Ifk:n omassa tekemisessä. Normipäivä.
Helsingin herrat
17/02/2017
Ifk on ollut tuomarien mielivaltaisen sorron uhrina koko kauden.

Älä puhu asioista, joista et mitään tiedä
46
17/02/2017
Voi harmi! Tervemenoa julleille kakkoseen!
väriläiskä
18/02/2017
Myönnettäköön, että tämä on yksi kaikkien aikojen mahalaskuista, mutta HIFK tulee ensi kaudella rytinällä Lehtimäkien voimin. Voittoja alkaa tulemaan niin näemme Timoakin jälleen halleilla. Runko tehnyt jo soppareita.
Kamraatti!
18/02/2017
Kuulin huhua että ensi kaudella tekisi saman peliliikkeen kuin tiikerit akatemia. Elikkä kaikki seurassa olevat a-junnut pelaisi miesten 2div, sillä saa varmasti a-poikien 1-divariin kovan nipun! Sekä nousu on yhtä lähellä kuin Tiikerit Akatemialla!
Jok
18/02/2017
Kytöhonkahan referoi kaikki aina jalkapallosta, joten en ihmettele jos siellä on loikittu kuten aiemmista viesteistä sai ymmärtää. :-D
stadi
18/02/2017
pakko kommentoida,itse paikalla olleena niin kyllä tuomarit nyt pikkuisen epäonnistui,nst pelaajat kaatuilivat aika kovasti ja heti kakkonen heilahti punaisille ja jos sininen ei saa yhtään jäähyä niin hyvä niin ja väriläiskälle ei ifk ole tehnyt yhtään sopimusta runkopelaajien kanssa joten ole huoletta se on suuri kysymys merkki ketä siellä yleensä jatkaa.
Stadi tais olla HIFKIN vaihtoaitiossa?
18/02/2017
Sama paikka sama aika, ja tuomareilla oli eniten homma hukassa mutta samassa veneessä oli hifki. Lehtonen oli hyvä, muuten tolla ryhmällä ei pitäs pelata divaria, heikko esitys eikä NST ollut edes kovin hyvä.
Mitä kaatuiluun tulee siellä oli hifkin poikaa kyljellään vaikka kuinka monta pelin alkupuolella, eka puolikas peliä sai tehdä mitä vaan ja sitten oli pakko alkaa viheltämään. Hirveetä ronkkimista pitkin peliä ja punaisella ei kestäny hermokontrolli lopussa. Paju sai jonku raivarin vielä pelin päätteeksi ja ulvoi että pitää saada pöytäkirjaan merkintä kun tuomari hätisti hänet pois ja vihelsi pilliin muka "korvan juuressa". Hohhoijaa, kuriton ryhmä oli Hifk, ja tippuminen ihan oikea päätös kaudelle.
Lopussa hifkin nro 33. Metsästi vielä NST pelaajia ja onneks aika loppui ennenkuin sai ketään kiinni. Jos siellä ei riitä pää eikä taidot, pelata ni minusta ainakin turha ulvoa tuomareita tai muita ulkopuolisia tekijöitä, koko kausi aikaa ollut kerätä pisteitä ja 7. läjässä. Tsemiä jatkoon.
#Heimo#
18/02/2017
Ei mee HIFK IÄLLÄ hyvin säässä eikä lätkässä!
stadi
18/02/2017
En ollut vaihtoaitiossa ihan katsomossa istuin.Entisenä stadilaisena tunnen kyllä ifk pelaajia mutta kyllä pikkuisen taisi olla teipit löysällä nst pelaajilla kun vaikeuksia oli pystyssä pysyä varsinki puustinen ei meinannut pysyä pystyssä ja jos lappeenrannan oma karelin kettusen simo saadaan nurin niin se on hyvin jo.Katselin tuota ifk rosteria niin eipä siellä no 33 tainnut edes pelata joten mitähän peliä sinä seurasit.
Heikki
18/02/2017
Kyllähän Stadi vaan hääräsi siellä vaihtoaitiossa. Stadihan on aina sitä mieltä että tuomarit on surkeita ja pilaavat pelin. Stadi on Hifkin toiminnan ruumiillistuma. Paska asenne ja muitten hylkäämä. Kannattaisi varmaan oikeasti lopettaa.
Borgå
18/02/2017
PSS ottaa hifkin paikan divarista ?
Box
18/02/2017
Itä-Uudenmaan säbäjoukkueiden hierarkia tämän kauden jälkeen

TOR liigaan
PSS ylös divariin
ÅIF alas kakkoseen
ÅIF HUHU
18/02/2017
Kolmannen peräkkäisen kotitappion jälkeen ÅIF on viime viikolla jatkanut valmennuksen pestiä vuodella. Ilmeisesti seurajohdon asettamat tavoitteet ovat siis täyttyneet?
Heikille
18/02/2017
Toivon todella että "heikki" sinä se muitten hylkäämä olisit. Piilokettuilun voi sokeakin lukea rivien välistä, mukaan lukien ala-arvoisen käyttäytymisesi . Mut hei toivottavasti omien sanojesi mukainen just sun oma "paska asenne" paransi kyynistä iltaasi vihakommenttien ruumiillistumana! Jälleen omia sanojasi lainaten "toivottavasti lopettaisit" :') Vihaa vähemmän, rakasta enemmän äläkä hukkaa kallista aikaasi katkeroitumiseen jooko niin on kaikilla kivempaa ;)
Mara
18/02/2017
Vai että Åiffin valmentajille jatkopahvi. Ei per$e. Kenkää pitäisi antaa ja heti.

Muutaman ottelun tällä kaudella nähneenä voin sanoa, että Åiffin ongelma ei ole pelaajamateriaalissa, vaan miten pelaajat laitetaan pelaamaan. Puolustuspeli on täysin kuritonta koheltamista. Taktiikkaa ei ole.

Åiffin peli on samalla tavoin täysin tuuliajolla olevaa pelailua kuin viime vuonna oli Loviisaan TOR'olla, jolloin sama valkku oli TOR'in peräisimessa ja TOR oli lähellä pudota kakkoseen. TOR näytti Freukkarille ovea ja Peik otti pelaajavalmentajana ohjat käsiinsä. Tulos on pelaajamateriaalin nähden erinomainen.
Haloo
18/02/2017
Hieno homma pääkallo poistella muiden kommentteja ja antaa joidenkin täällä haukkua muita! Super hyvä duuni hei, #posinkautta ja sillee :)
Älä loukkaa
18/02/2017
Voisiko joku kertoa, kuka tämä hifk:n kuvitteellinen numero 33 oli? Sellaista ei nimittäin kokoonpanosta löydy. Ja lisäksi vielä, "Heikki" sinun kaltaiset kommentoijat oksettavat. Opettele arvostamaan ihmisiä. Lopettaisit itse törkykommentoinin. On helppo loukata tarkoitetusti ihmistä, kun voi ruudun taakse piiloutua. Muista kuitenkin, että sanat satuttavat. Toivottavasti nautit muiden loukkaamisesta,ja eteenkin heidän, jotka antavat itsestään kyseiselle lajille paljon ja haluavat auttaa. Mene itseesi.
HIFK ja Ac HaKi fuusio
01/03/2017
Surullista luettavaa tänään Hifk suunnalta. Ensiksi tippuminen hissillä kakkoseen. Tänään tieto että fuusio Hakin kanssa. Miksi näin?
Hakunilan Idrottsföreningenkamraterna
02/03/2017
Harmi, että näin on tapahtunut HIFK:lle. Perinteikkäät liigaseurat HaKi ja HIFK kuolee pois ja tilalle tulee jotain eräviikinkien kaltaista muovia. Jos tästä jotain hyvää pitää saada, niin ainakin suomen ensimmäinen Helsinkiläis-Vantaalainen salibandyn suurseura pelaa parin vuoden päästä liigaa. Vai onkohan edes toinen... #FreeHuse #Eräviikingit #Jokeritsb

PS. Meidän seuramme ei varmastikkaan halua yhdistyä mihinkään muualle....
Jocce Ström
16/08/2017
Missä viipyy HIFK:n ja Jokereiden joukkueiden julkaisu?? Onko kummallakaan 2. divariin miesten joukkuetta kasassa? Ei hyvältä näytä

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.