Liigat

Kolmen maalin salibandyottelu – Koovee taipui niukasti Marli Areenalla

07.02.
2017
5 Kommenttia
1
Liigat

Kooveen ilta Marli Areenalla oli synkkä. Kuva: Anssi Koskinen.

Turun Palloseura ja Koovee iskivät tänään yhteen miesten Salibandyliigan ottelussa Marli Areenalla. Ottelu päättyi TPS:n hyväksi lukemin 2-1.

Vähämaalisessa kamppailussa TPS-nuorukainen Eero Jalo osui ensimmäisenä ajassa 12:39 Ville Hirvisuon syötöstä. Kooveen Samuli Salomaa onnistui tasoittamaan vasta ottelun puolivälin kohdalla. Toisessa erässä Jalo osui toistamiseen neljä minuuttia ennen toista erätaukoa.

Jalon ottelun toinen osuma jäi kamppailun viimeiseksi ja näin ollen TPS nappasi pisteet. Kummankin päädyn veräjänvartija torjui vähintään 90% varmuudella, sillä Pyry Luukkonen TPS-maalilla pysäytti yhdeksän laukausta ja Arvid Vonk Kooveen tolppien välissä oli pallon tiellä 20 otteeseen.

Nyt 25 pisteessä olevat turkulaiset nousivat sarjataulukossa ohi Happeen sijalle neljä. Koovee jatkaa kamppailua säilymisestä. Pisteitä on edelleen 11 ja sijoitus taulukossa niin ikään yhdestoista.

Ottelutilastot

Anssi Koskisen ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Katsoja
08/02/2017
Salibandy viihdettä kerrassaan :(. Väsyttävin matsi ever
Junnu#8
08/02/2017
Oli varmasti tylsä peli. Ainakin numeroiden perusteella. Onneksi menin itse pelaamaan sählyä. Niin säästyi mielipahalta.
I was there
08/02/2017
Vaikka maaleja ei tullut tuon enempää (yksi kooveen maali tosin hylättiin korkeana mailana) niin kyseessä ei mielestäni ollut missään nimessä tylsä kamppailu. Molemmilla oli paikkansa ja yrittivät kyllä saada palloa verkonperukoille, mutta aina sitä ei vain sinne saa.
Pesis
08/02/2017
Ois pitänyt hylätä se toinenkin samasta syystä.
FT
08/02/2017
Tylsää tai ei, tarkalla pelillä menestyy. Tepsi on tällä kaudella vähintään pronssilla.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.