Divarit

Lehtinen liekehti entistä seuraansa vastaan – Classicin tähtipakki loukkaantui jälleen

01.02.
2017
15 Kommenttia
1
Divarit

Miro Lehtinen (vas.) oli hyvässä iskussa Kooveeta vastaan. Kuva: Esa Takalo

Tampereen Classic ja Koovee väänsivät keskiviikkona miesten Salibandyliigan paikallispelissä Tampere Areenalla. Classic oli lopulta parempi maalein 7-5.

Suomen mestareiden tehopelaaja oli Kooveesta (huom. ensin Gunners ja G-Koovee) liigakentille putkahtanut Miro Lehtinen, joka taiteili pisteet 2+1. Lassi Vänttinen komppasi pistein 1+2. Kooveen tehokkain oli 1+2 taikonut Mikko Immonen.

Classic sai ottelussa voitosta huolimatta jobinpostia, sillä maajoukkuepakki Krister Savonen joutui jättämään kentän ensimmäisessä erässä. Aamulehden mukaan Savonen kärsii ainakin jonkinasteisesta olkapäävammasta. Taitava puolustaja loukkasi nilkkansa juuri Suomen Cupin finaalissa, joten epäonnea on piisannut viime aikoina. Sarjan puhutuin pelaaja ja sunnuntaina uransa ensimmäisen liigamaalin tehnyt Jarkko Nieminen ei esiintynyt derbyssä.

Classic jatkaa sarjakärjessä ja on pelannut nyt jo peräti 15 ottelua putkeen tappioitta. Kooveen viimeiset kymmenen ottelua ovat sujuneet siten, että joka toinen peli on päättynyt tappioon, ja joka toinen voittoon tai tasapeliin. Tamperelaisryhmä on sarjan sijalla 11.

Miesten Salibandyliiga:
Classic-Koovee 7-5 Ottelutilastot

Miesten Divari:
SB Welhot-LeBa SB 7-6 ja. Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
#51
01/02/2017
heti alko Clasun kolmosen peli rullaamaan ku Nieminen on pois sähläämästä. Oli muuten häpeällinen yleisömäärä..
Budget
01/02/2017
Katsojia paikallispeleissä 500!! Welhojenkin pelissä samaan aikaan 600. Classicille ei vaan Tampereella lämpiä suuri säbä yleisö.
Kalle
01/02/2017
Hyvin pyöristetty Budgetilta, Tampereella 598 katsojaa Welhoilla 605. Ei tietysti poista sitä, että enemmänkin olisi Areenalle mahtunut. Kenelle mahtaa suuri säbä yleisö, kun paikalla oli Kooveekin?
Kalle
01/02/2017
Siis yleisö lämmetä
Moro
01/02/2017
Porukkaa ei vaan kiinnosta niin paljoa tällä hetkellä. Pudotuspeleissä nähdään sitten enemmän!
Heineken
02/02/2017
Paljon tykkään peleissä käydä, mutta lipunhinta 15 euroa ei miellytä tuon tasoista vastustajaa vastaan. Pelin näki myös Ruutu palvelusta, jonka kuukausi hinnalla (30€) näkee jääkiekon liigaa ja myöskin sählyliigaa.
Terhi
02/02/2017
No en kyllä itsekään menisi katsomaan matsia jos vastassa on joku KooVee.
Ruutu ja ruutu
02/02/2017
Urheilu on parasta paikan päällä.
Edellisille
02/02/2017
Ei tästä vaan tule ammatilaislajia. Tampere lämpiää taas lätkälle, kun ilveskin saa asiansa vihdoin kuntoon.
Ykä
02/02/2017
Kuka ny vässy klässikkiä kattoon menis. Teennäistä meininkiä
Minäpahoitinmieleni
02/02/2017
Tietääkseni lippujen hinnat ovat aika korkeat. Puhutaan kuitenkin amatöörilajista niin jo 10€ on siinä ja tässä viitsiikö maksaa ja siitä ylemmäs on ei ei.
Liput
02/02/2017
Max 5€, kallimmalla ei kahta sanaa että lähtisin. Kun runkosarja on vielä niin boring kuin vain voi olla.
Eräs katsoja
02/02/2017
15 euron numeroimattomalla lipulla ei edes pääse istumaan kuin osaan katsomosta. Vähän taitaa Family-touhu muutenkin lämmitä sisäänpäin. Peli oli onneksi ihan viihdyttävää katsottavaa.
Katsoja
02/02/2017
Salibandyssä ei ole numeroituja paikkoja, ainoastaan superfinaalissa. Nyt joutuu pitämään paikkaansa kun halli on täynnä erätauolla jos on saanut hyvän paikan.
Numeroidut paikat olisi palvelua meille jotka haluamme käydä kahvilla tai ruokailemassa.
Classicilla
02/02/2017
Classicilla itseasiassa on yksi osa katsomoa numeroituja paikkoja ja vielä ennakkomyynnissä, joten tämän mahdollisuus on olemassa. Sen sijaan ongelma on juuri nämä numeroidut paikat yhdessä VIP:lle ja seuran junnuille varattujen paikkojen kanssa, sillä lopputuloksena kaikki kentän sivuilla olevat paikat on varattu näille kolmelle ryhmälle. Hallilta lipun ostaville ainoa vaihtoehto on päätykatsomo, josta pelin seuraaminen on monen mielestä huonompaa. Lippujen hinnasta samaa mieltä, 10e olisi sopiva aikuisilta pelistä ja loput olisi mahdollista kuitata oheismyynnistä, joka on järjestetty hyvin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.