Maajoukkueet

Maajoukkueilla edessä vilkas viikonloppu – naisten MM-karsinnat käynnistyvät keskiviikkona

01.02.
2017
10 Kommenttia
2
Maajoukkueet

Naisten salibandymaajoukkue pelaa Italian Celanossa paikasta joulukuun MM-kisoihin. Kuva: Anssi Koskinen

Kaikki Suomen viisi salibandymaajoukkuetta ovat tositoimissa tällä viikolla. Luvassa on kaikkiaan kymmenen maaottelun kimara keskiviikosta sunnuntaihin.

Naisten MM-kisat häämöttävät kuluvan vuoden joulukuussa Bratislavassa, Slovakiassa. Sitä ennen on kuitenkin lunastettava paikka 16 maan lopputurnaukseen. Suomen maajoukkue karsii Euroopan 2. lohkossa Italian Celanossa. Edessä on neljän maaottelun urakka keskiviikosta lauantaihin.

Ke 1.2. 20:00 Suomi – Italia
To 2.2. 17:00 Venäjä – Suomi
Pe 3.2. 20:00 Suomi – Puola
La 4.2. 13:30 Iso-Britannia – Suomi

Ottelut näkyvät IFF:n YouTube-lähetyksissä
Tulokset ja tilastot puolestaan täällä

Naisten maajoukkueen kokoonpano

MM-sankarit ja U23-maajoukkue kohtaavat Tshekin

Miesten MM-kultajoukkue kohtaa Tšekin miehet lauantaina 4.2. Turussa. Kyseessä on salibandymiesten ensimmäinen maaottelu sitten viime joulukuun Latvian MM-finaalin. Ottelu Marli Areenalla alkaa klo 17. Lauantain Suomi-Tshekki -ottelu näytetään suorana lähetyksenä YLE Areenan kautta.

Suomen kokoonpano on sama kuin joulukuun MM-kisojen kokoonpano. Jos kokoonpano ei ole tuttu, niin sen voi käy katsomassa täältä, täältä ja täältä.

Kokoonpanoon tuli perjantaina kaksi viime hetken muutosta, kun Krister Savonen ja Tatu väänänen jäivät pois Suomen pelaavasta kokoonpanosta. Tilalle nousevat Risto Töllikkö ja Jesperi Lindfors.

Päivää myöhemmin Suomen alle 23-vuotiaiden miesten maajoukkue mittaa tasonsa Tšekkiä vastaan. Ottelu Mosahallissa alkaa klo 11:45.

Suomen U23-kokoonpano

Nuorilla tuplamaaottelu Ruotsia vastaan

Alle 19-vuotiaat pojat ja tytöt kohtaavat ikäluokkamaaotteluissa Ruotsin lauantaina ja sunnuntaina. Ottelut pelataan Skellefteåssa. Pojille kyseessä ovat viimeiset maaottelut ennen toukokuussa Växjössa pelattavaa MM-turnausta. Suomi on ikäluokan hallitseva maailmanmestari kahden vuoden takaa.

U19-poikien kokoonpano
U19-tyttöjen kokoonpano

Alle 19-vuotiaiden Suomi-Ruotsi-maaottelut
La 4.2.2017 klo 14 (tytöt)
La 4.2.2017 klo 17 (pojat)
Su 5.2.2017 klo 12 (tytöt)
Su 5.2.2017 klo 15 (pojat)

Ottelulähetykset täällä (79 kruunua kk-sopimus)

Teksti: Salibandyliitto

Edit: Juttua muokattu 3.2. klo 11:08. Linkki LIVE-lähetykseen lisätty.
Edit. Suomen miesten A-maajoukkueen kokoonpanomuutokset lisätty 3.2. klo 20.57.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Kuvateksti...
01/02/2017
...kuntoon kiitos.
Pate
01/02/2017
Miesten kokoonpanoa edelleen kaipaillaan... Itse en ainakaan tuon ylläolevan linkin kautta sitä löydä.
#51
01/02/2017
mikä idea on Suomen osallistua näihin karsitoihin..
Tero Töyrylä
01/02/2017
Sama kuin Pate. Mikä ihme siinä on, että sitä Suomen miesten kokoonpanoa ei voi julkaista? Kuitenkin vihjattu, että jotakin muutosta on MM-kisajoukkueeseen. "Lopultakin", huokaisin kun yllä jutussa oli linkki kokoonpanoon. No, eihän sen takana mitään kokoonpanoa ollut.
Paakallo.fi
01/02/2017
Luonnollisesti pantataan tahallisesti tietoa niin kuin aina ennenkin. Saamamme tiedon mukaan muutoksia MM-joukkuueeseen ei ole tullut:
http://floorball.fi/huippu-urheilu/maajoukkueet/miehet/joukkue/
Tero Töyrylä
01/02/2017
Kiitos. Oletin muutoksia tulleen, kun niin etukäteen uutisoitiin ja vielä ma-iltana liiton työntekijä niin minulle kertoi, vaikka ei tiennytkään, mitä muutoksia.
Pääkallo.fi
01/02/2017
Vielä tänään aamulla tulleessa tiedotteessa puhutaan MM-kisakokoonpanosta. Jos tulee muutoksia, joista saamme vielä tiedon, niin ilmoitamme niistä kyllä sitten.
Pate
01/02/2017
No niin, kiitoksia!
Nopeasti selailin Floorball.fi:stä Salibandyliigan uutisotsikot tammikuun osalta, mutta sinnekään ei nähtävästi oltu kokoonpanoa omana juttunaan nostettu. Jätti ihmetyttämään. Lätkämaajoukkueen kaljahöntsäjoukkue Ruotsin turnaukseen uutisoitiin käytännössä kaikissa medioissa ja mediataloissa, mutta salibandyä ei vaan saada sinne läpi, vaikka nyt on kuulemma kultahuumakin päällä. Sormeni ei osoita keneenkään. Toivon vain, että liitto tosissaan yrittää näitä juttuja medioihin läpi ja toivoo, että herrat pikkutakeissaan antaa niille vihreätä valoa edes oman talon nettisivuille.
Tero Töyrylä
01/02/2017
Ota teistä sitten selvää, Pääkallo itse! Juurihan tuossa vakuutitte, että tietoa pantataan tahallisesti.
Pääkallo.fi
01/02/2017
Totta! Kait se on nyt sitten pantattava loppuun saakka.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.