Maajoukkueet

Maajoukkueuransa lopettava Tommi Aro: ”Osallistumista ei tarvinnut miettiä hetkeäkään”

04.02.
2017
6 Kommenttia
3
Maajoukkueet

Tommi Aro totesi maajoukkueuran olevan nyt todennäköisesti ohi. Kuva: Salibandyliiga

Tommi Aro ilmoitti jo joulukuun MM-finaalin jälkeen lopettavansa maajoukkueuransa. Suomen ja Tshekin kohtaaminen ja MM-kultajoukkueen jäähyväisottelu veti EräViikinkien puolustajan kuitenkin vielä kerran maajoukkuepaitaan.

Aro totesi lukemiin 5-5 päättyneen ottelun jälkeen, että lähti mielellään mukaan otteluun.

– Tuli vähän puskista tämä hieno tapahtuma, mutta osallistumista ei tarvinnut miettiä hetkeäkään, kun pääsi vielä kerran näiden veljien kanssa iskemään laatikossa.

Itse pelitapahtumat olivat Aron mielestä vaihtelevia.

– Meille haastava tilaisuus joukkueena, mutta ihan ok suorittamista. Vähän koheltamiseksi meni ajoittain, mutta kentällä näkyi myös paljon hyvää, samaa mitä kisoissakin esitettiin. Haastava ottelu, Tshekki oli tänään hyvä, ja 5-5 oli oikeutettu tulos.

Joulukuista maajoukkueuran lopettamista Aro ei ole katunut. Hän haluaa nyt antaa enemmän aikaa perheelleen.

– Ikinä elämässä ei voi sanoa varmasti ei, mutta jos ei mitään ihmeellistä tapahdu, niin lopettamispäätös pitää. Hieno matka on ollut, ja olen ollut monta vuotta mukana, vaikka arvokisoja ei useita kohdalle olekaan osunut. Päädyin siihen, että perheelle on varattava enemmän aikaa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
Reino#20
04/02/2017
Voihan perse, Kettunen ottaa vielä mukaan konkarit varmaan sen takia että maaottelumäärä kasvaa. Eikös nää kaverit vois jättää pois harjoitus maaotteluista, kaikki kunnia Tiitu, Kohonen, Kivilehto jne. Olis hyvä paikka tuoda nuoria kundeja maajoukkuekuvioihin. Ja muuten mitä helvetin järkeä on ottaa Pylsy, kun on ihan paska ja toipumassa luokkaatumisesta. Kettusella on ihan liikaa ns. Hyviä kavereita jota ei voi jättää pois maajoukkueesta. Pitäisi katsoa eteenpäin maajoukkuetapahtumissakin.
Maju
04/02/2017
Hieno päätös Arolle ja koko MM-kultajoukkueelle.
Nyt siiten oikeasti eteenpäin, kohti kotikisoja. Pöytä pitäisi olla puhdas kun uusi päävalmentaja aloittaa.
Nuoret jo näyttivät viime kisoisssa että hyvä pohja on tulevaisuudelle, parhaat pelaajat ovat 90-luvulla syntyneitä. Tämän päivän pelissä parhaita oli Stenfors, Salin ja varsinkin Lindfors joka taisi vähän muistuttaa esityksellään Kettuselle että valinnat olisi voinut tehdä toisellakin tavalla.
Legendoille iso kiitos, maajoukkuepelit oli (toivottavasti) tässä!
Legendamatseja voisi hyvin järjestää, esimerkiksi hyväntekeväisyysotteluina kuten muissa lajeissa on tapana.
FT
05/02/2017
Majulle:

Samaa mieltä siitä, että nuorissa tulevaisuus, mutta. Lindforsilla oli monia hyviä hetkiä, mutta mites harhasyöttöjen määrä? Mies osoitti olevansa kylmähermoinen kaveri hyvillä nousuilla, mutta ei valmis kansainvälisiin peleihin. Ruotsi olis rokottanut noista hazardisyötöistä 2-3 maalia omiin, ja siinä on puolustajalle 2-3 liikaa.

Linfors majuun mukaan _ehkä_ 2 vuoden päästä, jos saa vielä järkeä pallolliseen peliin.
Maju
05/02/2017
FT, en usko että ruotsalaiset pystyisivät tekemään yhdestä harhasyötöstä 2-3 maalia,
Lindfors oli Stenforsin kanssa paras pakkipari, ottelun voi katsoa vielä yle areenassa.
FT
05/02/2017
Rohkenen olla vahvasti eri mieltä, mutta sehän on vain rikkaus.

Toivon mukaan Lindfors saa nämä kauneusvirheet karsittua, niin näkisin hänet mielellään ringissä mukana :)
Majulle
05/02/2017
Laita linkki mistä voi katsoa yle areenasta niin käyn laskemassa

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.