Liigat

Mahtinousu ottelun puolivälin jälkeen – 5-1-tappioasema kääntyi 7-5-voitoksi

10.02.
2017
13 Kommenttia
2
Liigat

Joel Markkola käynnisti Oilersin vahvan kirin Nokian KrP:ta vastaan. Kuva: Mika Hilska

Oilers esitti Salibandyliigan perjantain ottelussa ryhdikkään nousun voittaessaan kotonaan Nokian KrP:n 7-5. Vielä ottelun puolivälissä isännät olivat tappiolla maalein 1-5.

Nokian KrP latoi neljä maalia toisessa erässä, jonka puolivälissä Henri Mäenpää nosti numeroiksi jo 1-5. Oilersin Joel Markkola kuitenkin kavensi vielä ennen taukoa kahdesti pohjustaen joukkueensa nousun. Oilers käänsi illan edukseen päätöserän puolivälissä, kun Rasmus Markelin tasoitti ylivoimalla ja 27 sekuntia myöhemmin joukkueeseen kesken kauden palannut Onni Piiparinen laukoi kevään avausosumallaan Öljymiehet johtoon. Santeri Lindfors iski vielä loppunumerot Piiparisen syötöstä.

Oilers nousi voitollaan viidenneksi ohi Happeen. Nokian KrP jatkaa seitsemäntenä, ja sillä on turvaetäisyyttä play off -viivaan kaksi pistettä.

Salibandyliiga jatkuu lauantaina otteluilla OLS – Happee, Steelers – TPS, M-Team – SalBa ja Koovee – Oilers.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Kurkku
10/02/2017
Hieno nousu.
#51
11/02/2017
Pisti vähän silmään krp:n puolelta se yks läski, joka siel pelas:D miten tuollaisen fysiikan omaava pelaaja voi pelata salibandyliigassa?
Jaa
11/02/2017
Mulle pisti silmään ne pari tikkua oikeanlaidan puolustajaa. Mikä määrä helppoja virheitä.
S7
11/02/2017
Tais siellä kristillisellä puolella olla parikin lä... eiku rotevampaa kaveria :-). Isompien minuuttien kaverit, lue ykkösketju, eri maasta...
roismala
11/02/2017
Vaikka krp nyt tän matsin hävisikin niin pakko nostaa hattua niin managerille kuin Luukkosellekin rohkeudesta kiinnittää omia junnuja ja vieläpä peluuttaakin, näin rakennetaan tulevaisuutta Henrin jälkeenkin. Parhaimmillaan melkein kentällinen omia b-junnuja edustuksen treeneissä. Ei taida vastaavaa muilla liigaseuroilla tapahtua, okei paitsi ehkä Lammilla. Tsemppiä pleijaritaisteluun, olisi piristävää saada toi upea faniryhmä kevään isoihin peleihin mukaan.
Junnut
11/02/2017
Saa mähdä miten krpn vielä käy. Tuli kaks jäähyä ja kaks maalia ja kaks maalia juniorin virheestä. Eikä ollu eka kerta. Pitäskö miettiä kokoonpanot iudestaan. paljon on tekemistä mut ei se luukkonenkaan ihmeitä pysty tekemään ku materiaali on mitä on. Eikä tekis kukaan muukaan. Hienoa et omia junnuja on tulossa mut alkuun pitäs kyllä hakea tuntumaa muualta jotta olis myöhemmin valmis liigaan. Mihin ne krpn pelaajat on hävinny ku niitä ei oo peleillä.onks siellä porukkaa loukissa vai mis.
Puusilmä
11/02/2017
Ei se peli ehkä siihen kaadu jos 1-2 junnulle haetaan peleissä peliaikaa, pärjäähän Classicin vaikka peluuttaa Niemistä. Jottei faktat unohdu, niin KrP:n B-junnut pelaavat omassa ikäluokassaan 1-divisioonaa, joten eivät kiistatta ole kuitenkaan B-junnujen kärkeä Suomessa. Eikä B-junnu Mattila nyt ollut ainoa jolla kädet tärisi kentällä ja vaikeuksia tietää mitä tehdä. Esimerkiksi Vainio oli täysin kuutamolla ja Lavonenkin vaikeuksissa ajoittain paineen alla vain pari esimerkkiä nostaen. Jos KrP pakeista haluaa erityismaininnan tässä pelissä antaa, niin Koskela pelasi erittäin hyvin.
JANIINPÄ
11/02/2017
Ei kai kukaan KrPstä odottanut pistettäkään tästä pelistä?
Enempi huolestuttaa Luukkosen kommentit että puolitoista erää jaksettiin hyvin,, sitten ei.
Jos se kertoo fysiikan puutteesta, niin ongelmaa ei kesken kautta korjata.
Eikä sitä ykköstäkään kannata peluuttaa ihan tolkuttomasti. Sitten vasta kun tulee pelejä, joilla on merkitystä. Eli kaikki jotka ovat KrP:n alapuolella taulukossa. Varsinkin kotipelit.
Ne kun voittaa niin pleijarit tulee. Tulee tosin noutajakin, mutta saavutus sekin.
Junnu#8
11/02/2017
Öljymiehiltä hieno nousu. Markkolat pelasi hyvin. KRP:N herrat #50 ja #62 nauttivat elämästä:D KRP:N yköskenttä Johansson, Henttonen,Oksanen pelasi hyvin. Oilers nosti karvausta. Niin Nokian puolustajilla ei pelinavaus enää toiminut.
kello
11/02/2017
ei kai ne jaksa enempää kuin 1½ erää jos kuormitus on tuollainen
AGm
11/02/2017
KRP saisi kyllä hyvin koottua sellaisen "man boobs-ketjun" mäenpää-kangasmäki-merto

Jos Nokia pleijareihin pääsee niin tulee paksuille pojille kyllä hiki kun pitäisi neljä peliä juosta suht tiiviiseen tahtiin todennäköisesti Clasua tai Erää vastaan.
JANIINPÄ
11/02/2017
Ja laskin sitte näiden neljän sakin loppuohjelman (KrP, Indians, OLS, Steelers)
Kaks tärkeää peliä ovat Krp-OLS ja OLS-Indians
Krp ottanee takkiin nyt kolme kertaa peräkkäin (HAppee, TPS, Classic). Sitten aukeaa pleijariportti, tai menee kiinni (MTeam, OLS kotona, SalBa vieraissa). 6 pojoa tarjolla.
OLS änkeää kahdeksanneksi (MTeam Indians kotona, SalBa vieraissa)
Inkkareilla vastassa vaikkapa Speve, Happee, TPS, LaSB ja KooVee
Laskuri päätti näin sarjalopuksi; KrP 25, OLS 23, Indians 20, Steelers 20
Jokainen piste yli noista niin ao. jengi ottaa pisteitä vahvemmaltaan. Ja sentään laskin että Steelers voittaa LaSBin.

Mutta eikös olekin hauskaa spekuloida, ei tartte pelata lainkaan!
Joo
11/02/2017
Onhan se hienoa kun krp:llä ja lammilla omia B-junnuja siellä pelaa ja treenaa, muilla liigaseuroilla useimmin liigaringissä on kuitenkin A-junnuja. Krp ja lammi kun ei omista tasokkaita a-junnuja. Veikkaan, ettei lammilla ja nokialla paljon b-junnuja treeneissä pyörisi, jos sm-tason a-jun joukkue seurasta löytyisi.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.