Oilersin kolmen ottelun voitoton putki katki – Pajukoski ja Raikamo häärivät tehoduona

Perttu Pajukoski oli kovassa iskussa TPS:aa vastaan. Kuva: Mika Hilska

Esport Oilers ja TPS kohtasivat perjantai-illan ainoassa miesten Salibandyliigan ottelussa. Oilers oli kamppailussa parempi maalein 8-6.

TPS sai otteluun vahvan alun ja johti ensimmäisen erän jälkeen maalein 3-1. Toisessa periodissa kotijoukkue paransi otteitaan ja viimeiselle kaksikymppiselle lähdettiin tilanteessa 5-5. Kolmannen erän hahmoksi nousi kahdesti maalannut Perttu Pajukoski, ja Oilers vei viimeisen erän nimiinsä luvuin 3-1.

Pajukoski (3+1) ja Sylvester Raikamo (2+2) olivat kotijoukkueen tehokkaimmat pelaajat. TPS:n Jaakko Hautamäki maalasi kahdesti ottelussa.

Oilers on ollut pienoissa alavireessä viime aikoina ja perjantain onnistuminen katkaisi espoolaisten kolmen ottelun voitottoman putken. Joukkue on nyt kuudentena. TPS:lle tappio oli ensimmäinen tänä vuonna. Turkulaispoppoo on Salibandyliigan runkosarjan viidennellä sijalla.