Liigat

Oilersin kolmen ottelun voitoton putki katki – Pajukoski ja Raikamo häärivät tehoduona

03.02.
2017
9 Kommenttia
1
Liigat

Perttu Pajukoski oli kovassa iskussa TPS:aa vastaan. Kuva: Mika Hilska

Esport Oilers ja TPS kohtasivat perjantai-illan ainoassa miesten Salibandyliigan ottelussa. Oilers oli kamppailussa parempi maalein 8-6.

TPS sai otteluun vahvan alun ja johti ensimmäisen erän jälkeen maalein 3-1. Toisessa periodissa kotijoukkue paransi otteitaan ja viimeiselle kaksikymppiselle lähdettiin tilanteessa 5-5. Kolmannen erän hahmoksi nousi kahdesti maalannut Perttu Pajukoski, ja Oilers vei viimeisen erän nimiinsä luvuin 3-1.

Pajukoski (3+1) ja Sylvester Raikamo (2+2) olivat kotijoukkueen tehokkaimmat pelaajat. TPS:n Jaakko Hautamäki maalasi kahdesti ottelussa.

Oilers on ollut pienoissa alavireessä viime aikoina ja perjantain onnistuminen katkaisi espoolaisten kolmen ottelun voitottoman putken. Joukkue on nyt kuudentena. TPS:lle tappio oli ensimmäinen tänä vuonna. Turkulaispoppoo on Salibandyliigan runkosarjan viidennellä sijalla.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Naama
03/02/2017
On kyllä kiva nähdä, että Pajukoski on loukkien jälkeen toipunut hyvälle tasolle.
Espoo
03/02/2017
Öljymiehet parantavat kevättä kohden, vielä on töitä tehtävä paljon mutta postiivinen, taistelevampi ilme oli nyt näkyvissä, parasta tänä vuonna.
Vahva alku?
03/02/2017
Saiko TPS vahvan alun ansiosta 3-1-johdon, vai kyseenalaisen 5 minuutin jäähyn takia turhan helpon neljäsosaerän tehdä nuo maalinsa? Hämmentävän paljon TPS-pelaajia kieri tuskissaan maassa pelin aikana ja sitten koki ihmeparantumisia. Mielenkiintoinen linja tai tapa toimia porukalla. Mieluummin katsoisin hyvää peliä kuin tökeröä futisfilmaamista.
Reino#20
03/02/2017
Kyllä tuomarit paikkas hyvin 3-erässä sen vitosen,
Minäpahoitinmieleni
03/02/2017
Miten se paikkas sen ? Antamalla 2min jäähyn?
AGm
03/02/2017
Tepsukoilla ei näemmä vieläkään kestä pää kovia ja intensiivisiä pelejä. Hirveää itkemistä, tuomioille naureskelua ja edellä mainittua filmaamista. Sääli, sillä tuolla hyvin järjestäytyneellä nipulla ja pelitavalla voisi keväällä mennä pitkälle, mikäli johtavilla pelaajilla pysyisi fokus tekemisessä. Nyt esim Hautamäellä meni energiaa aivan liikaa tuomareihin.

Oilersilta nyt toinen peli putkeen sillä taisteluilmeellä ja joukkuehengellä, mikä pitäisi tuon tason jengillä olla vakio. Ehkä keväällä on sittenkin saumat yllättää... Vielä kun sen Fitsnerin saisi askiin. Niin ja Raikamo pysy nyt loppukauden kasassa prkl!
Arto Kilponen
04/02/2017
Näkisin edelleen Oilersin playoff-paikan käytännössä varmana.
Heh heh
04/02/2017
Joo.Laittakaa juniorit nyt pelaamaan aikuisten pelejä.playoff paikka on varma.
Heikki
04/02/2017
Oletko Arto nyt ihan varma, että uskallat pleijaripaikkaan luottaa? Kuitenkin kolme pistettä tarvitsee salettiin pleijaripaikaan ja ja ainoastaan kuusi peliä jäljellä. Niistäkin peleistä vain neljä niitä sun bottom 6-joukkueita vastaan. Aika rohkeasti lähdit kantaa ottamaan pleijareitten suhteen onhan kyseessä ainoastaan hopeaa viimekaudella voittanut joukkue. Saattaa sun tilasto-ohjelma kusasta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.