Liigat

OLS:n päävalmentaja vaihtuu kauden jälkeen – ”Tärkeintä on saada jotain uutta niin itselle kuin pelaajillekin”

17.02.
2017
16 Kommenttia
4
Liigat

Kolmatta kautta OLS:n liigajoukkuetta valmentava Jami Herrala (takana) siirtyy sivuun päävalmentajan tehtävistä. Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten Salibandyliigassa pelaava Oulun Luistinseura tiedotti perjantaina, että päävalmentaja Jami Herralan ja seuran tiet erkanevat kuluvan kauden jälkeen. Uusi päävalmentaja selviää lähiviikkojen aikana.

Herrala ehti olla Luistinseuran päävalmentajana kolmen kauden ajan. Hänen alaisuudessaan liigajoukkue on edennyt kahtena aiempana kautena puolivälieriin ja taistelee myös tänä keväänä pudotuspelipaikasta.

Hän taustoitti lähdön syitä OLS:n sivuilla ja uskoi, että muutos auttaa molempia osapuolia jatkossa.

– Se miksi tiet eroavat johtuu monestakin syystä, mutta tärkein on se, että ensi kaudeksi saadaan jotain uutta niin itselle kuin pelaajillekin. Olemme kulkeneet usean pelaajan kanssa jo nuoremmasta B-juniori-ikäluokasta lähtien yhdessä ja muidenkin kanssa jo monta kautta. Tuntuu siltä, että tässä kohtaa niin minä kuin pelaajatkin tarvitsemme uusia haasteita. Olemme ottaneet isoja askeleita viime kausina joukkueen kanssa ja seuraavalla valmentajalla tulee olemaan todella motivoitunut ja menestystä janoava ryhmä valmennettavanaan, Herrala perusteli.

Herralan valmentamat joukkueet ovat keränneet menestystä myös junioreiden sarjoissa. Vuosien saatossa palkintokaappiin on kertynyt B-junioreiden SM-pronssia sekä ASM:ssä yksi hopea ja yksi kulta.

OLS kertoi tiedotteessaan, että uuden päävalmentajan nimi julkaistaan lähiviikkojen aikana. Herrala sen sijaan ei vielä paljasta tulevaisuuden suunnitelmiaan, mutta miehen mukaan työt jatkuvat todennäköisesti lajin parissa.

Linkki:
Uutinen OLS:n sivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
katsoja
17/02/2017
Jahas, kukakohan tilalle? Lnm:n koutsi?
Pekka Kaukalo
17/02/2017
Eetu Vehaselle onnea pestiiin!
Jamille tsemppiä tulevaisuuteen.
#51
17/02/2017
Huhujen mukaan Pulkkisen Seppo olisi seuraava Ols käskijä;)
Vikatimees
17/02/2017
Eiköhän se huhujen mukaan oo Lapasen Reiska. Härmähän vapautuu m-teamiltä varmaan kauden jälkeen (onko lie jo näin tapahtunutkin). Hoitanu siellä homman, eli divari taitaa kutsua.... Saahaan semmoisia joukkueita tilalle, jonka peleissä käy katsojiakin tyttöystävien lisäksi, esim. Welhot.
Katsoja
17/02/2017
Vehanen, taitaa olla liika isot saappaat kannettavaksi. Seppo :D
Teppo Toivonen
17/02/2017
Jo oli aikakin
Junnu#8
17/02/2017
Taitaa "Suvirannan Sulttaani" Seppo Pulkkinen pitää taukoa salibandysta. Aika aikaansa kutakin. Onkohan Kaapo Rossi touhunnut enää salibandyn parissa? Tehnyt hyvää työtä aiemmin Olsissa. Siinä voisi olla yksi vaihtoehto.
Sepodiiii
17/02/2017
Itselläni tuli ensimmäisenä Vehanen mieleen, nostettiin täksi kaudeksi edustuksen apukoutsiksi, olisi hyvin looginen seuraaja Herralalle. Nuorelle Vehaselle kuitenkin olisi iso haaste, ei oo isojen poikien peleistä kuitenkaan kokemusta. A-junioreita tällä hetkellä valmentava Krankalla olisi ainakin Divarivalmennuksesta kokemusta. Herrala kuitenkin tehnyt loistavaa työtä oulun käskijänä 3 vuoden ajan, mielenkiinnolla odotan, mihin mies päätyy.
HTT
17/02/2017
Koodinimi J. K kuultu torilla
Abo
17/02/2017
Jani Lipsanen, sanokaa Abon sanoneen.
lerssiHiki
18/02/2017
Niskasen Samuli aikoi valita itsensä valmentajaksi.
Arvaaja
18/02/2017
Herrala Nykyn jatkajaksi. Eka kausi apu, sitten päävalmentaja. Suuret haasteet.
Fredu
18/02/2017
Oisko Salomaa?
Rollo
18/02/2017
Tällä kaudella loistavaa työtä Ols:n b junnuissa tehnyt Topias Vakkuri tulee ottamaan edustuksen komentoonsa.
Katsoja
20/02/2017
Kyllä se on fakta että oulusta ei löydy sellasta valkkua joka tuota orkesteria vetää, silleen että saa pleijari paikkaa havitella tulevina vuosina, tai löytyy varmastikki mutta tulos varmaan on sitte mitä on.
Oulu
20/02/2017
Eetu Vehanen? Pelaajat nauraa ja lähtee sen valinnan jälkeen. Kukaan ei pidä tätä kaveria minään oulussa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.