Liigat

SalBa voittoon tärkeässä kamppailussa, rankkarimaali aiheutti porua – katso perjantain salibandytulokset

24.02.
2017
38 Kommenttia
0
Liigat

SalBa oli vahvempi niin sanotussa neljän pisteen ottelussa. Kuva: Juhani Järvenpää

Hämeenlinnassa taisteltiin erittäin tärkeistä pisteistä, kun sijalla 12 ennen ottelua ollut SalBa ja sijaa alempana majaillut LASB kohtasivat toisensa. SalBa vei voiton jännittävien vaiheiden jälkeen maalein 6-3.

Kotijoukkueena toiminut LASB johti ottelua 2-0 ensimmäisen erän jälkeen. Toisessa periodissa osui ainoastaan vierasjoukkue kertaalleen, joten viimeiseen erään jäi paljon jännitettävää.

Antti Sihlmanin patenttirankkarimaali vei kotijoukkueen toistamiseen kahden maalin johtoon heti kolmannen periodin alussa. Tämän jälkeen SalBa kavensi Tomi Lahden toimesta rankkarista tilanteeksi 3-2. Maali aiheutti porua sosiaalisessa mediassa, ja useampi henkilö nosti esille, että pallo olisi mennyt taaksepäin tilanteessa.

Tämän jälkeen ottelu oli via dolorosaa kotijoukkueen kannalta, sillä SalBa iski kolme seuraavaa osumaa viidessä minuutissa ja livahti kahden maalin johtoon. Antti Vuorisen maali viimeisellä minuutilla ratkaisi ottelun lopullisesti.

SalBan maaliseppoina kunnostautuivat kahdesti osuneet Vuorinen ja Jani Lehtoniemi. Teemu Kortelainen pysäytti 30 laukausta vieraiden maalilla.

SalBan kannalta voitto tarkoitti sitä, että joukkue nousi 14 pisteeseen, mutta jatkaa sarjan kolmanneksi viimeisenä, sillä Koovee kaatoi omassa ottelussaan Steelersin.

LASBille tappio oli jo seitsemäs perättäinen. Joukkue on sarjataulukon toiseksi viimeisenä ja eroa tällä hetkellä karsinnat välttävään Kooveeseen on neljä pistettä. Kaikilla kolmella joukkueella on enää kolme ottelua jäljellä runkosarjassa.

Perjantain salibandyottelut:

Miesten Salibandyliiga:
18:30 Koovee-Steelers 8-5 Ottelutilastot
18:30 LASB-SalBa 3-6 Ottelutilastot Esa Takalon ottelukuvat
18:30 Happee-Indians 5-4 Ottelutilastot

Päivitys: LASB kohtasi SalBan Hämeenlinnassa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
rankkarit joo
24/02/2017
joo, kyllä toi salban rankkarivihellys oli jo alun perin aika kevyt tasoittelu, sitten vielä kun viivan vieressä viet tuolla lailla taaksepäin niin olisihan tuo nyt ollut helppo viheltää pois.

lasb rankkarin jälkeen siis 4 maalia putkeen ja vielä viides lopussa, huomautus :)
Arto Kilponen
24/02/2017
Melkoinen huumorijengi nykyään tämä LASB. Ei muuta kuin divarista vauhtia.
JZ
24/02/2017
Mikä nyt on Arto mielestäsi se huumoriosuus?

Ihan lupaava jengi ja seura. Ei vaan ole nousijalla koskaan helppoa.
Jorma Teräs
24/02/2017
PS. LASB - SalBa pelattiin Hämeenlinnassa Elenia-areenalla.
S7
24/02/2017
Lasb oli heikko ja todnäk kyseinen kaksikko pelaa playouteissa vastakkain, tän pelin perusteella Salba voittaa kyseisen parin. Veikkaan, että tänä vuonna divariin ei mene kuin yksi jengi, mteam. Nousee welhot.
Arto Kilponen
24/02/2017
Ei ole helppoa ei. Salibandyliigastahan on sukkana lähtenyt takaisin Divariin esim. Indians, SalBa, M-Team ja Steelersilläkin menee ihan päin honkia tämä kausi. Huumoriosuudeksi pistäisin tämän 2017 osuuden kaudesta, toistaiseksi peräti yksi voitto, ja turpaan on tullut M-Teamista ja SalBasta lähtien kaikilta. M-Teamhan on tunnetusti täyttä timanttia Pasilassa ja SalBakin on kulkenut liigataipaleensa voitosta voittoon vieraskentillä. LASB on onnistunut häviämään tällä kaudella kaikille, joita vastaan se on kahdesti pelannut. Niin on toki M-Teamkin.

No, eiköhän LASB säily, kun on kokolailla nähty, että mikä Divarin joukkueen panos liigakarsinnoissa on.
Heikki
24/02/2017
Arto, äiti on laittanut lääkkeet valmiiksi. Käy ottamassa.
JANIINPÄ
24/02/2017
Onko Elenia Iittalassa, vai mikä Iittalan halli nykyään on?
Steelersin vahvana aikanahan he käväisivät siellä kotimatseissa.
Rankusta voi olla mieltä, että hylätä pitäisi, mutta ei sen jälkeen konsepti saa niin seota, että viisi lasketaan omiin.
Jäikö aikalisäkin käyttämättä, en huomannut. Heti kun kaveri tekee 2-3 peräkkäin, peli seis keinolla millä hyvänsä hetkeksi.
JZ
24/02/2017
Se että lähteekö takaisin divariin sukkana vai ei, ei ole kuitenkaan ihan sama asia kuin se onko vaikeaa.

Arto, tilastot ovat näkökulma menneeseen, ja kapea sellainen - ei mikään tae tulevasta, saatikka indikaattori joukkuelajien herkistä kemioista. Esimerkiksi SalBa on jengi, joka ei katkea rumistakaan tappioista ja pelaa veitsi kurkulla parhaimpaansa.
Arto Kilponen
24/02/2017
LASB otti aikalisän ajassa 59:09, kun SalBa teki 3-6. Kyllä minä sanoisin, että _käytännössä_ aina peli on menetetty jo siinä vaiheessa kun vastustaja karkaa kolmen maalin johtoon viimeisellä minuutilla.
Arto Kilposelle
24/02/2017
Kilposen Arto tarkista faktasi, tartun lauseesi: "Salibandyliigastahan on sukkana lähtenyt takaisin Divariin esim. Indians, SalBa, M-Team". Tarkista Salba historia, Salba pelannut 2 divaria useita vuosia, 2010-11 kauden päätteeksi Salba nousu divariin, sen jälkeen Salba pelasi 3 kautta divarissa josta viimeisenä kautena nousi liigaan. Liigassa menossa nyt kolmas kausi ja nytkin näyttää että sarjassa säilyy. Kuitenkin Kilposen Arto heittelet faktana että Salba tippunut liigasta. Kerro nyt hyvä Kilposen poika että koska Salba tippunut liigasta divariin? TOTUUTTA KAIPAAN, ENKÄ PASKAN JAUHANTAA!!
Heikki
24/02/2017
Eikä myöskään Arton sairaalloisesti vihaama Indianskaan ole koskaan liigasta pudonnut.
Tarkkailija
24/02/2017
MINÄ tunnistin Kilposen kommentin sarkasmin, kaikki sit ehkä ei...
;)
JANIINPÄ
24/02/2017
Hups. Steelers ei tuolla Iittalassa pelannutkaan, se oli silloinen Trackers Hämeenlinnasta.
Korjattu nyt tuokin. Ja käyty aikanaan.
ARTO KILPOSELLESELLE
24/02/2017
Oletko kuullut sanaa sarkasmi?
#Heimo#
24/02/2017
Minusta LASB on hieno joukkue, joka jaksaa yrittää itseluottamuksen vaikka kausi onkin mennyt heikosti. Lasbilla on todella tärkeä paikalliskamppailu Steelersiä vastaan.
Arto Kilponen
24/02/2017
Eiköhän siellä ole kaikilla top-2 joukkueen ulkopuolelta ollut vaikeaa tällä kaudella ainakin jossain vaiheessa.

SalBa on tosiaan ollut todella sitkeä joukkue säilymään sarjassa ja onnistunut voittamaan juuri ne pelit mitkä sen on pitänytkin. Tämäkin LASB-SalBa olisi tuossa syys-lokakuussa ollut ihan läpihuutojuttu. SalBa on sitä yhtä Oilers-voittoaan lukuunottamatta hävinnyt joka ikisen pelin playoff-viivan yläpuolella olevia joukkueita vastaan, eikä se ole yli kolmella maalilla voittanut yhtään ottelua tällä kaudella. Turpaan sen sijaan on tullut niin että soi muutamaan otteeseen, mutta jos nytkin katsoo SalBan neljää viimeistä ottelua, niin siitä huolimatta, että omissa on soinut 36 kertaa, niin sarjataulukon kannalta SalBalla on nämä mennyt vähintään erittäin hyvin, jos ei jopa loistavasti. Toki, maaliero on sysimusta, eikä sillä LASBin kanssa edes keskustella, Kooveesta nyt puhumattakaan, mutta kun M-Teamilla se ei ole yhtään parempi, niin suoraa putoamista katsoen SalBan maaliero ei ole ollenkaan huono.

SalBa voi ihan hyvin voittaa 1-2 kotipeliään vielä ja jos LASB onnistuu jollain ihmeellä Steelersin huomenna voittamaan, niin tämä keikahtaa äkkiä niinpäin, että Steelers on melkoisessa liemessä. Happee ei todellakaan ole helposti voitettavissa Hämeenlinnassa ja SPV Seinäjoella on etukäteen ajateltuna tekemätön paikka. SalBan ottaessa voiton OLS:sta ja Nokiasta kotonaan - molemmat täysin mahdollisia (KrP ei ole käsittääkseni juuri Kauppiksella juhlinut), Steelers tarvitsee väkisin yhden pisteen - siis käytännössä LASBilta, pysyäkseen SalBan edellä.

Toki myös Koovee työntää lusikkansa tähän soppaan, mutta sielläkin on herätty hyvin, edellinen aivan päin seiniä mennyt peli löytyy marraskuun alkupuolelta, kun LASB haki pisteet Tampereelta. Tappioita on sen jälkeen toki tullut, mutta muutaman maalin tappio EräViikingeille, mikä tahansa tappio Jyväskylässä, ja maalin-parin tappioita Oulussa, Tampere Areenalla, Turussa ja Seinäjoella ei yhdenkään bottom-8-joukkueen tarvitse hävetä yhtään. Tämän perusteella Indians on todella kovilla Kooveeta vastaan sunnuntaina, nykykuntoinen LASB häviää suosiolla ja siinäpä ne säilymiseen tarvittavat pisteet sitten olisivatkin.

OLS onkin sitten jo turvassa, sillä ei SalBa kaikkia pelejään voita, eikä OLS kaikkia pelejään häviä. Teoreettisesti myös Indians voi edelleen pudota, mutta viimeistään maaliero pelastaa, vaikka Indiansin loppupelit ovatkin tasoiltaan vaikea (@Koovee) - lähes mahdoton (@TPS) - todella vaikea (@OLS). Yhteensä yksikin piste Indiansille lopuista peleistä olisi jo hyvä suoritus, kolme jo melkoinen ylisuoritus.

Jos ei mitään ihmeitä tapahdu, niin OLS voittaa joko Raumalla tai sitten Indiansin kotonaan ja tuo jo yksinään sinetöinee OLS:n paikan Indiansin yläpuolella.

Nokian KrP:llä on suhteellisen helppo loppuohjelma, M-Team ja OLS kotona, näistä kaikki alle neljän pisteen on heikko suoritus ja Raumaltakin piste on ihan mahdollinen. Pidän huomattavasti todennäköisempänä Nokia kuutta kuin Indiansin kolmea pistettä, joten on todella vaikeata nähdä, että Indians nousisi Nokian yläpuolelle.

Oilersillakin on vielä teoreettinen mahdollisuus jäädä playoffien ulkopuolelle, mutta vaikka oletettaisiinkin Oilersin häviävän lähes helpoimman mahdollisen loppuohjelmansa kaikki kolme peliä, niin aika monta peliä saa päättyä just eikä melkein tietyllä tavalla, jotta Oilers putoaisi ulos. Oilers on käytännössä varmasti runkosarjan kutonen.
#Heimo#
24/02/2017
Hyvä analyysi vielä viimeisistä kierroksesta. Paikat pudotuspelipaikoista tiivistyy. Indians, KrP, OLS ja Steelers. Steelersiä pitäisi voittaa Lasb, muuten on todella vaikea loppukausi. Minä kyllä luulen Indiansin voittavan kaikki kolme peliään ja nousevan 26 pisteeseen. Silloin KrP tarvitsisi viisi pistettä: M teamilta ja OLSin luulen KrPn voittavan.
Jos Indians voittaa kaikki kolme peliään- eli myös todella merkittävän OLS OTTELUN,on OLSilla mahdollisuus häviöt jälkeen 6 pisteeseen. Luulen myös Oilersin voittavan OLS IN ja Ols menettävät pisteen krp:tä vastaan.Silloin ols saisi 2 pistettä, yhteensä 21. Silloin Indians voisi periaatteessa ja Kooveen voittamalla varmistaa pleijjaripaikan. Ja Steelersin hävitystä Lasbilla näyttäisi KrPn ja Indiansin menevän pudotuspeleihin noista neljästä joukkueesta. Toki tämä on vain minun analyysi ja salibandy on laji jossa yllätyksiä voi tulla ja hetkessä hyvä johto sulaa tappioon-eli jännä loppukausi tulossa. Mutta kun tasot kärjen ja perän välillä on suuret, nii kyllä keskikasti on tosi tasainen. Tämä esim niille jotka haluaisivat potkia KrPn pois liigasta yhden murskatappion takia.
6v7v8
25/02/2017
Sijasta 6 taisteleminen on paljon tärkeämpää kuin pleijareihin pääsy. 2 ekaa pelaa ihan omassa sarjassa kuitenkin.
Kilposelta hyvää settiä!
25/02/2017
Hyvin pisti Arto jauhot suuhun jengille! Sen verran hyvää analyysiä äijältä, et kandeisko ottaa vierailevaksi kolumnistiksi tänne? Ja sanon tämän siis entisenä SSV:n fanina, joka on katsonut kieroon lerssejä Hexi Artevan välierävalitusrumbasta lähtien (jopa niin paljon, et kavereiden kesken käytetään lyhyenä viestimuotona koodia "Hexi", kertomaan et joku on sovitussa paikassa. Viittauksena siis SSV:n mestaruuslippiksiin/paitoihin, joissa oli teksti "Hexi, ollaan täällä"...)
Arto Kilponen
25/02/2017
Jos otetaan vielä tosiaan tähän "Indiansin loppukauden menestys"-aiheeseen kiinni, niin perustelen näkemykseni siihen, että pisteet ovat todella tiukassa näin:

1) 26.2. Koovee - Indians
Koovee ei ole ollenkaan sama joukkue kuin se joka kävi ottamassa Otahallissa turpaansa ihan kuusnolla maalein 6-0 lokakuun alussa. Myöskään Indians ei ole enää se sama joukkue, joka tuon ottelun voitti. Indiansilla on ollut vaikeata taas vaihteeksi, viidestä edellisestä pelistään neljä tappiota ja se ainoa voittokin tuli jo käsiteltyä LASBia vastaan. Indians on voittanut playout-viivan yläpuolella olevista joukkueista vieraissa Nokian lokakuussa eikä ketään muita. Koovee on viimeiseen kahteen kuukauteen voittanut kaikki kotipelinsä, mm. Oilersin ja Nokian.

2) 6.3. TPS - Indians
Kun Indians ja TPS kohtasivat 11.11. Otahallissa, TPS oli koko kaudella vain kahdesti onnistunut pelaamaan tappiottomat ottelut peräkkäin. Toki tätä Indians-peliä edelsi voitto Vantaalla, mutta silti. Indians puolestaan oli hävinnyt koko kaudella vain kaksi ottelua näistäkin toinen Vantaalla. Indians oli siis kuntopuntarin mukaan selvä suosikki, mutta silti TPS vei tuon pelin. Sittemmin joukkueiden suunnat ovat olleet täysin päinvastaiset, TPS on kokenut vain kolme pistemenetystä, eli maalin tappio Happeelle, kahden maalin tappio Tapiolassa ja tasapeli Classicia vastaan. Tällä nykykunnolla puhutaan ennemmin siitä, että painaako Tepsi Superfinaaliin saakka kuin siitä, että hakeeeko Indians pisteet Turusta.

Tähän kun heitetään vielä päälle Indiansin suhteessa umpisurkea hyökkäys, vain M-Team ja SalBa ovat tehneet vähemmän maaleja, joka on todella huonosti siihen nähtynä, että Indians on sarjakasi vastaan TPS:n puolustus, joka on ehkä sarjan paras, niin näkeekö joku ihan oikeasti, että tässä puhutaan todennäköisestä vierasvoitosta?

3) 8.3. OLS - Indians
Jokainen tietää, että Oulu on matkojensa vuoksi todella paha paikka pelata. Jokainen myös tietää, että OLS on nimenomaan kotijoukkueena suhteessa todella kova. Sitä ovat käyneet katsomassa tasuriin jääneet Classic, Oilers ja Happee vuorollaan. OLS on lisäksi viime aikoina ollut huomattavasti alkukautta paremmassa vireessä, olkoonkin, että se hävisi EräViikingeille kotonaan. Viimeiseen seitsemään otteluun OLS ei sitten varsinaisella peliajalla ole muita pelejä hävinnytkään, ei edes Tampere Areenalla. Indians tuskin ihan hirveätä etua saa siitäkään, että ottelu pelataan keskiviikkona.

Ainiin ja toki OLS kävi jo joulukuussa hakemassa pisteet Otahallista.

Summarum summa: Minun on todella vaikeata nähdä, että tästä loppurunkosarjasta tulisi mitään valtavaa Indians-juhlaa.
kasvaisi aikuiseksi
25/02/2017
Happeen maalikoosteessa hienosti nähtävissä miksi Hoikkasella ei ole mitään asiaa maajoukkueeseen. Pieni kähinä maalinedustalla ja heti keittää niin pahasti päässä, että pitää teatteria vetää matkalla (noin 1:55 kohdassa) vaihtoaitioon. Monesti nähty vastaavasta tilanteesta annettavan 10min käytösrangaistus (joka tämmöisestä perseilystä oikea tuomio). Sitten ihmetellään miksei Hoikkanen mahdu maajoukkueeseen, Ruotsia vastaan ei paljon ole tämmöisiin varaa. Onneksi Pulkkinen näki tilanteen ja ilmeisesti antoi palautteen hölmöilystä. Yhtä kaikki, hyvin näkee että nuorella Hoikkasella ei vielä psyykkiset taidot huipputasolla.
#51
25/02/2017
Arto Kilponen puhuu täyttä asiaa!! Pudotuspeleihin voitaisiin järjestää joku studio joka käsittelee asioita aina erätauolla. Kilponen ehottomasti paikalle!
Arto Kilponen
25/02/2017
Tuo vähän niinkuin kuuluu nyky-Happeen imagoon, että siellä on loistavia pelaajia, joilla keittää vähän väliä yli. Se ei ehkä ole järkevää joukkueen kannalta, mutta ainakin Happee on todella viihdyttävä joukkue. Vahvasti karrikoiden sanottuna kuka tahansa voi milloin tahansa ratkaista pelin kumpaan suuntaan tahansa.
Heh heh
25/02/2017
Nyt vaan Artsi veikkauksen kautta ja lyöt 100 egee pöytään noilla sun ennakoilla.Varmaa rahaa hei :-)
Jamppa
25/02/2017
Minä taas kiinnitän huomioni siihen että esim.Ev haluaa karsia joukkueita tasoeron takia.Miten muuten Ev pelasi kotonaan kabinettinousun saaneen divaristeelerssin kanssa ihan äskettäin? Tais olla ylivoimainen 6-5 voitto.Cmon! Tehkää jotain näille hirveille tasoeroille :-)
Olis
25/02/2017
kannattanu laittaa welhot vs steelers pelaamaan noususta niin olis tullu nousu pelaamalla.
jusa
25/02/2017
Lasbin pelaajilta löppuu kunto kun pelimiesten kymppi alkaa. Tämä ei ole eka peli jossa näin on käynyt. Pitäisikö jatkossa se hiustenlaittoon käytetty aika käyttää fysiikkatreeniin?
Kilposen Artsille
25/02/2017
Vuoden "huumorijoukkueen" titteli taitaa mennä kyllä kannattamallesi viime vuoden hopeajoukkueelle. Vai onko ollut runkosarjassa juhlaa...
#Heimo#
25/02/2017
Minusta kukaan joukkue ligaassa ei ole huumorijengi. Ei Oilers, ei LASB. Kaikki tekee paljon työtä omalla tasolllaan. Kaikki on kuitenkin työllään paikkansa Liigaan/Divariin ansainnut.
Ahto Hilponen
25/02/2017
Arton Indians analyysit kertovat hyvin, että kyseessä on Oilersin kannattaja. Alun viiden ottelun voittoputken jälkeen Indiansin hyökkäys notkahti, eikä voittoja tullut, mutta vuodenvaihteen jälkeen joukkue on iskenyt maaleja yli kaksi maalia per peli enemmän, kuin tappioputkensa aikana. Hyökkäys on parantanut otteitaan ja puolustus on pelannut yhtä hyvin kuin kauden alussa. Edessä on haastavat kolme viimeistä peliä, mutta ei lähelläkään niin vaikeita otteluita että kolme pistettä olisi melkoinen ihme. Tämän hetken peliesityksillä OLS ja Koovee on täysin kaadettavissa. TPS on tietysti vaikea voitettava, mutta pisteitä siitäkin ottelusta on hyvin mahdollista ottaa. Jo esitykset Happeeta ja SPV:tä vastaan kertoivat että kukaan joukkue ei lähde ylivoimaisena suosikkina Inkkareita vastaan. Happee-pelissä ainoastaan 5 minuutin jäähyn avulla Happee pääsi iskemään tarvittavat maalit voittoon. Tuostakin pelistä "Heimolta" puuttui Iiskola, kuka on yksi Heimon tärkeimpiä hyökkäyspään pelaajia.

Todennäköisempää on että Indians nappaa viimeisestä kolmesta ottelusta neljä pistettä, kuin se että joukkue jäisi vain yhteen pisteeseen.
#Heimo#
25/02/2017
Ylläolevan kommenttien kanssa samaa mieltä. Indians tulee nappaamaan ainakin 4, hyvällä pelillä tepsiä vastaan 6 pistettä. Silloin olisi Indians pudotuspeleissä. Sitten IND 26 pistettä, jolloin KrPn voittaessa M-Team ja OLS olisi KrP 25 pisteessä. Silloin OLS voittaisi viimeisistä peleistä vain yhden mahdollisesti, eli 21 pistettä. Ja vaikka Steelers yllättäessä viimeisten kierrosten vastustajansa, olisi Steelersiä max. 23 pistettä, luultavasti 17-20. Eli silloin Pudotuspeleihin tuosta nelikosta matkaisi Inkkarit ja KrP.
#Heimo#
25/02/2017
Lisäksi vielä: Pidän itse Indiansin kuutta pistettä hyvin mahdollisena. Uskon myös että Indians voisi nousta ensimmäistä kertaa sijalle 7, Oilersin kompuroidessa teoriassa vielä jopa 6.sijalla. Paljon enemmän todennäköisempi on kuitenkin 7-8 sijat.
merkityksetöntä
25/02/2017
Lopulta kuitenkin sijat 7-8 täysin merkityksettömiä. Näille sijoille päätyville joukkueille ei ole puolivälierissä jaettavissa kuin 2 vieraisreissua ja valmistautuminen kauden päätössaunailtaan.
JANIINPÄ
25/02/2017
Jos oli eilen neljän pisteen ottelu, on tänäön kolmen pisteen matsi. Kumpikin kaipaisi kolmea pistettä kipeästi, Steelers ja LASB. Onko vuoden aikana jotain muuttunut, nähtäväksi tänään.
#Heimo#
25/02/2017
No joo, ei sillä loppupeleissä ole niin suuri merkitys oletko seitsemäs vai kahdeksas. Kuitenkin luultavasti Evi/Classic valitsee pudotuspelivastuksensa näiltä sijoilta. Kuitenkin ihan hyvin sijoille 7-8 päässyt joukkueet voivat yllättää pudotuspeleissä. Esim. Indiansin ekalla kaudella pudotuspeleissä meni otteluvoitoin 3-1 Classic illemmalla, niin kaksi kertaa Classic voitti jatkoajalla tai viime vuonna 6. runkosarjassa ollut TPS vei Happeen seitsemänteen peliin. Noiden esimerkkien tarkoitus oli vaan todeta että minun mielestä kuka tahansa pystyy voittamaan kenet tahansa pudotuspeleissä. Luulen että jos Indians pudotuspeleihin pääsee, niin ovat neljän parhaan joukossa. Ihan yhtä lailla luulen EräViikinkien tai Classicin kauden päättyvän jo puolivälierissä.
S7
25/02/2017
Kabinetti steelers jyrää huumori lasbin. Pitäisi olla majussa kainulaisen päre ei tätä kestä :-D. Pakkohan tosta nyt laittaa piikkiä, lähinnä huutelijoille;-).
#Heimo#
25/02/2017
No Steelrs kyllä murskasi Lasbia. Ei ollut lammilaisten päivä eikä kausi... Toivon kuitenkin heidän säilyvän liigassa, koska 1. Pieneltä paikkakunnalta on kiva jos tulee ja yllättää. 2. Lasbilla taitavia yksilöitä esim. Kainulaiset voi olla tulevaisuuden maajoukkuepelaajia. Heille hyvää harjotusta ja kehitystä. 3. LASB pystyy haastamaan. mm. Happeen tai Eräviikingit kauden ekalla kohtaamisessa tai Suomen Cupissa. Eli pystyy haastamaan parempiaan. 4. Lasbilla hyvät katsojamäärät. Ohittaa mm. pääkaupungin Eräviikingit tai M-Teamin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.