Divarit

SalBa yllätti OLS:n ja nousi karsintaviivan yläpuolelle – katso sunnuntain salibandytulokset

26.02.
2017
38 Kommenttia
1
Divarit

Jani Lehtoniemi petasi tänään SalBalle yllätysvoiton. Arkistokuva: Elmeri Elo.

Tänään ratkottiin isoja pisteitä niin miesten Salibandyliigassa kuin miesten Divarissakin. Liigassa pelejä pelattiin kolme ja Divarissa kuusi.

Salibandyliigan tyvipäässä SalBa ponnisti pois alaspäin karsijan paikalta, kun se yllätti kotonaan OLS:n lukemin 7-5 ja Koovee hävisi Indiansille luvuin 4-3. SalBan sankari oli 2+2-tehot iskenyt Jani Lehtoniemi. Indiansin voiton takuumies oli puolestaan Saku Hirmasto tehoin 2+1.

SalBalla on pisteitä nyt 16 ja Kooveella 15. Samalla varmistui, että 11 pisteessä oleva LASB joutuu vähintään karsimaan sarjapaikastaan. Pelejä kaikilla kolmella on runkosarjassa jäljellä kaksi.

Playoff-viivan tuntumassa voitto oli Indiansille tärkeä ja tappio OLS:lle karvas, sillä oululaiset ovat Steelersin kanssa 19 pisteessä, mutta heillä on peli enemmän pelattuna kuin viivan päällä 21 pisteellään keikkuvalla Nokian KrP:llä. Indians nousi 22 pisteeseen.

Miesten Divarissa SB Vaasa varmisti playoff-paikkansa 12-5 -voitolla Loviisan Torista. Josba paranteli asemiaan 3-1 -voitolla Blue Foxista ja FBC Turku kärsi tappion LeBalle lukemin 7-5.

Josba on kahdeksantena 25 pisteellä. Kahden pisteen päässä majailevat vielä FBC Turku ja ÅIF. Turkulaisilla on joensuulaisia parempi maaliero, mutta Josballa on jäljellä vielä kaksi ottelua, kun niitä Turulla ja ÅIF:lla on vain yksi.

Viimeisellä kierroksella riittää seurattavaa, sillä LeBa ja NST nousivat viikonlopun aikana Blue Foxin kantaan ja alaspäin karsijat varmistuvat vasta viimeisen kierroksen tulosten myötä.

Miesten Salibandyliiga:
16:00 Koovee-Indians 3-4 Ottelutilastot
17:00 SalBa-OLS 7-5 Ottelutilastot
17:00 SPV-TPS Seinäjoen 7-3 Ottelutilastot

Miesten Divari:
16:00 FBC Turku-LeBa 5-7 Ottelutilastot
17:00 Loviisan Tor-SB Vaasa 5-12 Ottelutilastot
17:00 Erä Akatemia-LNM 3-7 Ottelutilastot
17:00 Josba-Blue Fox 3-1 Ottelutilastot
18:00 Karhut-SB Welhot 12-5 Ottelutilastot
18:30 HIFK-NJ 6-7 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Terve
26/02/2017
Kauppiksella oli kyllä tänään 5/5 ottelutapahtuma. Livemusaa, cheerleader harrastuksen esittelyä, rankkari- ja frisbeeskapaa. Siihen päälle tiukka ja hieno matsi salban ja olsin puolesta. Urheilu on kyllä parasta paikan päällä! Onhan tuo salban porukka ihan huikea. Kaikki olivat heittämässä divariin ennen kautta....
Katsoja
26/02/2017
Oli kyllä huikea matsi kauppiksen yleisö oli tänään hyvin mukana ja pelaajien asenne huikea
Raumalainen
26/02/2017
Voin lyödä vaikka vetoa että ei monelta muulta paikkakunnalta löydy vastaavaa tunnelmaa kuin mitä kauppiksella taas tänään oli! Sieltä taas vain voitto otettiin vastoin odotuksia...Miksi liitto vaati ison hallin jne kun pienessä on tunnelma monin kerroin parempi kuin isossa hallissa tyhjillä lauteilla??? KIITOS SALBA!!
...
26/02/2017
Terve mikä tunnelma ja peli Raumalla. Jää Helsingin paikallispelit toiseksi. Ens kaudeks vielä Karhut Liigaan niin jo pamahtaa Kauppiksen seinät.
Salba
26/02/2017
Kortelainen oli jo perjantaina hyvä lasbia vastaan ja tänään melkein ohittamaton. Todella varmaa torjuntatyöskentelyä.
Arto Kilponen
26/02/2017
Nyt on sitten kahden päivän pelit pelattu sen edellisen analyysini jälkeen, katsotaampa mitä jäi käteen:

LASBin suhteen ei ollut korkeita odotuksia Steelersiä vastaan, mutta jotenkin LASB onnistui silti komeasti alittamaan riman. Jos M-Team tekee pienen ihmeen ja voittaan Classicin tai Oilersin (ja tietty Nokian huomessa Raholassa), niin LASB voi vieläkin pudota jopa ilman karsintoja. Tuollaiselle tempulla pitäisi ehdottomasti nostaa hattua kun nähtiin LASBin syyskausi. Koovee ei tule ole helppo vastustaja ja Tepsiä vastaan vaaditaan pieni ihme LASBin voittoon. Käytännössä varmasti LASB päätyy kuitenkin sijalle 13. runkosarjan jälkeen.

Aikalailla osui tuo Koovee-Indians ennustukseni "Indians on todella kovilla" ja "Indiansille peli on vaikea". Yhden maalin voitto sekä torjuntojen että peittojen ollessa tasan on just sitä. Tällä kertaa Koovee ei kuitenkaan venynyt voittoon ja valahti viivan alapuolelle. EräViikingit vieraissa menee myös tähän "vaatii pienen ihmeen"-kategoriaan, mutta LASB tosiaan vieraissa on tätä nykyistä LASBia vastaan lähes yhtä varma Kooveen voitto kuin tuo EräViikingit peli on tappio. Kooveelle siis kasaan lopulta 17 pistettä ja runkosarjan 12. sija.

SalBan kotivoitto OLS:sta ei juuri yllättänyt ja joukkue tarvitsee edelleen sen yhden voiton - käytännössä Nokian KrP:stä - varmistaakseen sarjapaikkansa. Tuollaisella -83 maalierolla se on aivan loistava saavutus. Lopullinen sijoitus todennäköisesti 11.

Steelers ei juuri tuntenut armoa LASBia vastaan vaan maksoi kalavelkoja oikein urakalla. Teoreettisesti mahdollisuudet ovat edelleen sekä playoff-paikkaan että playout-paikkaan, mutta vaikea nähdä Steelersin kotivoittoa Happeesta tai vierasvoittoa SPV:stä. Myös EräViikingit - Koovee ottelu taannee sen, että Steelersin kausi päättyy runkosarjaan - joka sarjatäydennyksellä paikkansa saaneelle 1-1-9 saldolla kautensa avanneelle joukkueelle on loistosuoritus. Todennäköisesti lopullinen sijoitus 10.

OLS oli lähellä saada pisteitä kauden viimeisestä tuplapelistään etelässä, mutta jäi lopulta nuolemaan näppejään. Kahdesta viimeisestä pelistä OLS voi hyvinkin saada useamman, jopa neljä pistettä. OLS päätynee sijalle 8. mutta OLS oikeastaan omissa peleissään ratkaisee, että ketkä ne playoff-paikat ottavat.

Nokia huilasi viikonlopun ja sillä on selkeä kasvojen pesun paikka huomenna M-Teamia vastaan. Todennäköisesti sijalle 7.

Indians onnistui voittamaan Tesomalla tärkeässä pelissä Kooveen, mutta tämä oli ennakkoon helpoin jäljellä olevista kolmesta pelistä. TPS tulee haluamaan kotiedun ja sen on lyötävä kaikki likoon tässä pelissä, sillä Happeeta pitäisi ottaa kiinni kahdella pisteellä (maaliero Happeen hyväksi liian paljon). Oulussa sitten pelataan playoff-paikasta ja näkisin OLS:n voittavan sen ottelun. Indians sijalle 9.

Oilersin loppukauden pelit ovat käytännössä panoksettomia, playoff-paikka varmistui tänään. Oilers sijalle 6, sillä TPS voittaa joko Indiansin tai LASBin, todennäköisesti molemmat ja kotiedun Oilers on pupeltanut jo aikoja sitten.

TPS heitti tänään Seinäjoella hyvästit kolmossijan tavoittelulle, mutta Indiansin ja LASBin kaatamalla kotietu ratkeaa siihen, kumpi onnistuu paremmin kärkikaksikkoa vastaan, TPS vai Happee. Äkkiseltään on päivänselvää, että tottahan Classic ja EräViikingit nuo pelit hoitavat, mutta kun muistetaan se, että Classic pelasi kotonaan Happeen kanssa tasan ja että EräViikingit ylsivät vain kahteen maaliin Tepsiä vastaan kotonaan, niin eipä se enää ihan selvää olekaan. Nostan kuitenkin TPS:n Happeen edelle sijalle neljä.

Happee siis sijalle viisi kaatamalla Steelersin kotonaan lauantaina.

SPV otti tänään tärkeän voiton Tepsistä ja varmisti viimeistään maalieron turvin sarjan kolmossijan.

Sekä EräViikingit että Classic pelaavat yhden etukäteen ajateltuna selvän pelin vielä loppukaudella. Classic todennäköisesti hakkaa M-Teamin rumin lukemin, mutta ei kuitenkaan niin rumasti, että saisi EräViikingit kiinni maalierossa, varsinkin, kun EräViikingit voi ihan hyvin lyödä Kooveen kymmenellä maalilla. Näin käydessä Classicilla on 43 pistettä, EräViikingit 42 pisteessä, Classicilla jäljellä Happee vieraissa ja EräViikingeillä TPS vieraissa ja SPV kotona. Jos ympäripyöreästi odotetaan, että Classic ottaa Jyväskylästä yhden pisteen, niin EräViikinkien on voitettava toinen peleistään. Kuulostaa epätodennäköiseltä, että EräViikingit ottaisi näistä peleistä yhteensä alle kaksi pistettä, joten Classic sijalle 2. ja EräViikingeille runkosarjan voitto. Ehkä vain maalieron turvin.
Turku
26/02/2017
Ensimmäistä kertaa tänään kauppiksella katsomassa peliä kun satuin olemaan Raumalla sukuloimassa ja täytyy sanoa että tunnelma aivan huikea yleisö huutelee pelaajille jatkuvasti mutta huudot pysyvät hyvän maun rajoissa ja omalle joukkueelle pidetään ääntä voin luvata ettei jää viimeiseksi peliksi jonka käyn kauppiksella!
Heikki
26/02/2017
Mitä tapahtui esim Joensuussa kun urheilutalolta siirtyivät isolle areenalle. Tunnelma laski merkittävästi ja Josban taaperrus kohti alasarjoja alkoi. Joensuu oli tunnelmansa vuoksi vaikea paikka vastustajalle ja iso apu kotijoukkueelle. No nyt on Joensuussa liigan vaatimukset täyttävä paikka, mutta ei liigajoukkuetta.
EV rakas ystävä
26/02/2017
Te kaikki olette väärässä. Eikös Huhtimo, Kailiala ja Kotilainen just huutanut että jämä seurat pois. Näissä paikoissa tehdään rakkaudella asioita.
Ei ole ehkä isointa ja näyttävintä mutta tunnelmaa on toisin kuin EV:llä ja Classicilla. Sirkka vetää suurella egolla umpipaskaa showta ja Oilerssilla hiljaisempaa kun kirkossa hartauden aikaa.
Kannatan itse yhtä näistä pienemmistä seuroista ja sen takia arvostan kauppiksella tehtyjä hommia.
Kiitos väriläiskät.
Näkemys
26/02/2017
Lammilaisilla loppuu kunto ja tänään hajosi myös kasetti. Tervemenoa divari in!
Kittilälle
26/02/2017
Eikö Nurmon suoritukset ole uutisen tai edes muutaman rivin arvoisia?
Arvasin
26/02/2017
Arto ei vieläkään luota Indiansin menevän playoffeihin. OLS tulee olemaan kovilla Nokialla. KrP voittanut kolmesta tämän vuoden kotiottelustaan kaksi ja ainut tappio tuli EräViikingeille. Arto ja hänen Indians-antipatiat on niin nähty.
Kittilästä
26/02/2017
Ei Pohjanmaalta uutisoida pahemmin muuta, kuin spv-vaasa akselilta
Arto Kilponen
26/02/2017
Nokia on myös hävinnyt 10 viimeisestä pelistään kahdeksan mm. LASBille ja Kooveelle. Edellisessä pelissä jäivät nollille. Tuo OLS-peli on mielestäni täysin ympäripyöreä ja voi päättyä kumman tahansa voittoon tai tasuriin, Pitkävetokupongille suosittelen laittamaan sen isoimman kertoimen ja välttämään pienintä. Indians ei ole peleissään tätä nykyistä kymmenen kärkeä vastaan oikein vakuuttanut, viimeiseen neljään ja puoleen kuukauteen Nokia on kaatunut kerran, sekin Otahallissa. Muuten on tullut aina turpiin. Eikä tämä ole mikään antipatia vaan ihan fakta.
Artolle
26/02/2017
Kommentistasi "ei ole vakuuttanut" huomaa kyllä ettet ole seurannut Indiansin pelejä. Sekä SPV että Happee olivat todella tiukilla Indiansia vastaan ja varsinkin SPV oli kaksi viimeistä erää täysin jyrän alla. SPV sai kiittää Kivimäkeä kahdesta pisteestä. Myös Classicilla on ollut tiukkaa voittaa Indians molemmilla kerroilla ja Indiansin kotipelissä peli ratkesi vasta kolmannen erän viiden minuutin ylivoimaan viimeisellä minuutilla. Faktoja voi lukea monella tavalla, mutta pelkästään tuloksia tuijottamalla ei voi päätellä juuri mitään.
Ile
26/02/2017
Hyvä Kittilä! Älä vaan kehu Nurmoa ikinä.
Junnu#8
26/02/2017
Olisi luullut Loviisan esittävän hieman erilaista peliä. Ja vielä kotisalissa. Nokian KRP on tasan yhden kentän joukkue. OLS:sällä ei taida pää kestää pudotuspeleihin.
Arto Kilponen
26/02/2017
Sen verran niistä voi ainakin päätellä, että onnistuuko joukkue kääntämään pelejä yhtään kovempia joukkueita vastaan voitoiksi vai ei. Indians selkeästi ei. Ja osaltaan tähän perustan myös sen, että TPS tulee näkemykseni mukaan voittamaan kotonaan Indiansin - TPS nimittäin puolestaan osaa nimenomaan sen tiukkojen pelien voittamisen, ihan EräViikinkien Vantaalla kaatamisesta lähtien.

OLS:n Herrala tiivisti tämän eilen hyvin "No, ei tolla nollalla pisteellä, ni se on ihan sama mitä me taistellaan, jos ei meillä mittään jää matkalle". Se on nimenomaan näin. Jos ne tyylipisteet kiinnostaa ja selittelyt näistä "ihan kiva muttaku jäähy ja ja jyrän alle ja jotain ja seliseli", niin siirry vaikka mäkihypyn tai taitoluistelun pariin. Siellä jaetaan tyylipisteitä.
Just just
26/02/2017
Eli nyt niillä tyylipisteillä ei olekaan väliä? Juuri yllä väitit ettei ole vakuuttanut ja todistin vain väitteesi vääräksi. Eli vaikka Indians onkin ollut viimeistä silausta vaille vakuuttava kentällä, niin se ei nyt sitten sinulle riitäkään? Samalla logiikalla oikeastaan milläkään kauden pelillä ei ole väliä kuin Suomen Mestarille, sillä se on ainut joukkue joka saavuttaa sen tärkeimmän ja voittaa viimeisen pelin ja kääntää kauden voitokkaaksi.
Arto Kilponen
26/02/2017
Minulle vakuuttaminen tarkoittaa sitä, että joukkue onnistuu hankkimaan pisteitä. Runkosarjan ottelusta joukkue joko saa pisteitä tai sitten joukkue ei saa pisteitä. Indians ei ole näitä nykyisiä top-10 joukkueita vastaan saanut kuin kolmesti pisteitä koko kaudella -> Se ei vakuuta minua. Katsellaan sitten uudestaan, kun sarjataulukkoon lisätään sellainen "oliko mahdollisuus voittoon ja tuli jäähy ja pilasi kaiken"-sarake.
Selvä homma
26/02/2017
Siinä tapauksessa Indians on tällä hetkellä kauden seitsemänneksi vakuuttavin joukkue, kerättyään seitsemänneksi eniten pisteitä ja ansaitsee ehdottomasti paikkansa pudotuspeleihin.
paljonko kerroin
26/02/2017
Eiköhän superfinaali ole oilers-indians
Arto Kilponen
26/02/2017
Siis tietysti, jos runkosarja laitetaan tänään pakettiin niin ilman muuta Indians menee playoffeihin. Minusta vain juuri nyt jotenkin tuntuu, että tässä pelataan runkosarjaa, mitä, 10 päivää.
Esinahkatakki
26/02/2017
Hyvä Nurmon Jymy!
Sählytohtorille
26/02/2017
Kyllä se on oilersinkin kohdalla vaan niin että noi panoksettomat pelit on sarjan loppuun riski, jos peli ei ala näyttämään sellaselta, jolla aidosti taistellaan välieräpaikasta. Tällä hetkellä peli ei vaan millään osu uomiinsa, lähetään karvaamaan tilanteessa jossa ei kannattas ja sit rankastaan vaarallisina maalipaikkoina ja maaleina. Vaikka eilen neljä menikin omiin niin pari pykälää kovemmat jenggit pleijareissa rankasee olsinkin missatut paikat, vaikka ols naulas erittäin hyvin paikkansa ja peitti erittäin nöyrästi. Kaikki kunnia heille, eivät mässäile staroilla vaan ennenkaikkea joukkue
Sinivalkonen
26/02/2017
Salban kakkosketju on tällä hetkellä todella myrkyllinen vastustajille. Ratkaissut isot pelit Lasbia ja nyt Ols:ia vastaan. Voittoja myös avittamassa ollut tulikuuma Kortelainen.
Pääkallo sen tietää Nurmon Jymy ei pysy divarissa.
26/02/2017
Niinpä näkyy jymy tippuvan heheheheh
Arto Kilponen
26/02/2017
Niin Oilershan on pupeltanut oikein urakalla näitä pelejä tällä kaudella. Playoff-viivan alapuolella olevilta joukkueita vastaan tähän mennessä _yhdeltäkään_ ei ole otettu neljää pistettä. Sen sijaan sijoilla 3-8 olevista joukkueista kaikilta on irronnut vähintään piste ja Happee poislukien kaikki on myös kaadettu. Sekä SalBaa että M-Teamia vastaan Oilers tulee lähtemään selvänä (jos ei ylivoimaisena) ennakkosuosikkina otteluun, mutta vedonlyöjille vihjaisin, että SalBaa ja M-Teamia kannattaa pelata, koska heidän kertoimensa tulevat olemaan aivan liian korkeita. Oilers tuskin häviää murskalukemin tai edes selvästi kummallekaan, mutta maalin tappio (no, ehkä toinen lopussa tyhjiin) kummalle tahansa on täysin mahdollinen, monelle varmasti yllättävänkin todennäköinen. Voisin vielä kärjistää niin, että SalBa tai M-Team eivät tule noita otteluitaan voittamaan, mutta Oilers voi kyllä hävitä ne - jos joukkueet pelaavat omalla parhaalla tasollaan, niin Oilers voittaa heittämällä ne pelit. On vain ihan liian todennäköistä, että varsinkaan Oilers ei tule pelaamaan niitä parhaalla tasollaan, kun ei ole koko kaudella yhtään peliä sillä parhaalla tasollaan pelannut ja tuskin tulee pelaamaankaan.

Minusta tuntuu, että Oilersin ongelma on se, että ryhmä on liian dynaaminen. Äijää tulee ja menee, valmentaja vaihdetaan ennen kauden alkua ja kaikella kunnioituksella Huttuselle, minusta Oilersilla on selkeästi heikoin valmentaja top-6-joukkueista. Toki joo, tulokasvalmentaja, lyhyen aikaa ollut joukkueessa, vertailu viisikkoon Nykky-Korsman-Koponen-Pulkkinen-Vilander ei ole reilu jne., mutta silti. Sama homma pelaajiston kanssa, siellä tulee ja menee miestä jatkuvasti. Seitsemän pelaajaa ollut mukana kaikissa 24 pelissä, näistä Kekkonen on kakkosvahti ja Markkola-Meyer -kaksikko on tullut uusina tälle kaudelle. Koita siinä nyt sitten hieroa kemioita kuntoon. Ja mielestäni tämä sama systeemi vaikeutti Oilersia myös viime kauden Superfinaalissa. Ei sellaisella "muuten olisi voitettu"-tasolla, vaan sellaisella "nyt Classic vei liian selvästi"-tasolla. Jos jotain saa ensi kaudelle rosteriin toivoa, niin pysyvyyttä. Siellä on todella monta pelaajaa, jotka ovat varsinkin hyökkäyssuuntaan vetäneet kauden aivan vihkoon. Ja osa syystä on siinä, etteivät vain ole vielä päässeet tähän joukkueeseen sisälle.

Toisaalta, olin jo ennen tämän kauden alkua sitä mieltä, että tuo kuudes sija on se minimisuoritus, välieräpaikka mahdollinen, neljäs sija sellainen "ihan ok" (vaikka toki silloin pronssit on yhden pelin päässä, silti). Vähän samoilla linjoilla oli mm. Pääkallo (Oilers 4.), Faneille.com (Oilers 4.), Urheilusanomat (Oilers 4.). TPS ja SPV oli sijoitettu taakse mutta ovat nyt sarjassa edellä - tätä kaksikkoa vastaan Oilers on ottanut 7/8 pistettä tällä kaudella.
Niinojoo
27/02/2017
Oilersin ongelma hyökkäyspäähän se että maalintekijöiden vähyys kiusannu joo, mut kenttätasolla ongelma se että pallokontrolli ollu sellasta, et aina ei oo tunnistettu tilannetta jollon kannattaa hyökkää kääntämällä ja millon kannattas pelaa rauhallinen hyökkäys (pallolla pelin kontrolli puuttuunu). Ja sama vastaavasti karvauksessa, joskus ylikarvataan väärissä paikoissa ja sit kenttä on levällään ja omissa vihulla paikka. Kyllä se pelaajista lähtee. Mitä paremmin keskittyy tekemiseen ja mitä enemmän teet töitä, sen parempi tulos. Asioita joiden pitäs toistuu väkisin joukkueen tekemisessä.
2/2nnn
27/02/2017
Ja siis tottakai näkyy osittain myös sekin että kokoonpanot muuttunu jatkuvasti, ei saada kentällistasoja hommia vakioon
Inkkari
27/02/2017
Jotenkin tuntuu että Kilposen suosikkijoukkue oilers ottaa kauppiksella salbalta tukkaan koska Salba pelaa säilymisestä ilman karsintoja ja venyvät tärkeissä peleissä yleensä todella koviin suorituksiin
Vikatimees
27/02/2017
LNM toisen kerran perättäin pleijareihin! Hyvä Olli ja Ilari, hyvin luotsattu joukkuetta, kolme tasavahvaa kentällistä ja hyvät moket.

Pikkusen pohdintaa tulevasta, kun kotietu ei ole enää mahdollista, kuka kolmesta ensimmäisestä haluaa niittarit ja kuka joutuu pelaamaan heitä vastaan.

SBWelhot ja LNM ovat kohdanneet kahdesti, vierasvoitot molemmille. EräAkatemia kävi Limingassa pelaamassa tasurin ja eilen hävisivät kotonaan selvästi. Porissa niittarit ja Karhut pelas tasan ja ensi viikonloppuna porilaiset tulee niittareiden vieraaksi viimeiseen kotiotteluun (voi olla jo pleijariasetelmia). NJ ja Tor pelaavat sitten viimeisestä kotietupaikasta omassa viimeisessä keskinäisessä pelissään. Loviisalaiset voittivat oman kohtaamisensa kotonaan reilusti ja samoin niittarit oman kotipelinsä, siinä voitot siis tasan. Nurmon Jymy on ainut joukkue, jota LNM ei ole kyennyt vielä voittamaan divarissa. Joten siinä olisi ehkä kiinnostavin pleijarivastus. Toinen hyvä puoli olisi, että Seinäjoki ei ole niin kaukana, etteikö myös liminkalaisia vois sinne ajella kattomaan peliä.

Mutta tsemppiä niittareille jatkoon, on vastustaja kuka hyvänsä. Uskon, että LNM: n pelit jatkuu vielä toisellakin kierroksella!
Pohjoinen
27/02/2017
Valitettavasti Olssi oli todella rikkinäisellä joukkueella liikenteessä. Loukkaantumisia hirveä määrä (mm. sorri pois kokonaan). Lauantaina tuomarivirheeseen menivät pisteet ja sunnuntaina eivät taineet päästä tasolleen. Mutta pakko myöntää, että Salban tulisi olla karsimassa....
"POHJOINEN"
27/02/2017
Sellainen perus negapetteri taas tuli arvostelemaan pikku seuroja, jotka pitävät Salibandyliigan kliimaksin korkeana.
Pohjoiselle
27/02/2017
Puuttui Salbaltakin Miikka Sokka mutta ei kai peli nyt yhteen mieheen voi kaatua. Lisäksi OLS ei ollut huono, SalBa oli vain todella sitkeä ja taisteli verenmaku suussa.
Ihmettelen
27/02/2017
Eiköhän se runkosarja kerro ketkä siellä karsimassa kuuluu olla.... Jos kerää enemmän pisteitä kun runkosarjan 3 huonointa niin millä perusteella salban pitäisi olla karsimassa? Niin ja kyllä Salballakin niitä loukkeja on myös.
SALBA
27/02/2017
SalBalta sivussa: Horn, Koski, Sokka. Pitäisikö tässä itkemään ruveta kun pelaajia menetetään? Ehkä kummiskin taistelemaan nykyisilllä entistä enemmän.
Hohhoijjaa
27/02/2017
SalBalta sivussa: Horn, Koski, Sokka. Pitäisikö tässä itkemään ruveta kun pelaajia menetetään? Ehkä kummiskin taistelemaan nykyisilllä entistä enemmän.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.