Liigat

Sarjajumbolle jälleen rökäletappio – kolmen viimeisen pelin maaliero 5-46

27.02.
2017
34 Kommenttia
1
Liigat

Henri Johansson on iskenyt tällä kaudella jo 48 täysosumaa. Kuva: Esa Takalo.

M-Teamin todella mollivoittoinen kausi jatkui edelleen synkissä merkeissä. Tänään miesten Salibandyliigan sarjajumboa kuritti Nokian KrP lukemin 18-3.

KrP nousi voitolla sarjataulukon seitsemänneksi ja 23 pisteeseen. Maaliero parantui merkittävästi ja on tällä hetkellä enää -12, mikä on nyt selvästi parempi kuin yhdeksäntenä ja kymmenentenä olevilla OLS:lla (-20) ja Steelersillä (-28). Kyseisillä joukkueilla on kasassa 19 pistettä ja kahdeksantena olevalla Indiansilla niitä on kerättynä 22.

M-Teamin tilanne taas on se, että vaikka teoriassa se voisi nousta edelleen karsijan paikalle, on se käytännössä lähes mahdotonta. Joukkue on kerännyt sarjassa kahdeksan pistettä ja maaliero on todella synkkä -109 (99 tehtyä, 208 päästettyä). Viimeisillä kierroksilla se kohtaa sarjakärki Classicin ja kuudentena olevan Oilersin.

Viimeisessä kolmessa ottelussa M-Teamille on tehty lähes neljäsosa joukkueen koko kauden päästetyistä maaleista, sillä kolmen edellisen kohtaamisen maaliero on 5-46. Joukkuetta ovat kurittaneet ennen nokialaisia Happee ja EräViikingit.

Tämän päivän ottelussa ”näätien” ykköspyssynä toimi kuusi maalia tehnyt Henri Johansson, sekä tehot 2+3 keränneet Tommi Merto ja Joni Henttonen. M-Teamin maaleista kaksi teki Riku Holopainen.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Soini
27/02/2017
ihan hyvä jengi tää M-team
Johtava
27/02/2017
Tätä se on, kun selkäranka on sanonut riks, raks ja poks. Usko omaan touhuun mennyt täysin. Mutta kuunnellaan taas, kun jengi itkee..
Dorka666
27/02/2017
Hyvin te vedätte. Muistakaa vinkua lisää, kun joku sanoo lisää totuuksia tästä sakista. Huikee trilleri, onneksi kuvattiin, sähly sai lisää faneja.
Kommentoija
27/02/2017
Eipä tainnut Huhtimon kommentti olla ihan hakusessa. Tapa ilmaista ehkä väärä, mutta camoon, eihän nää edes yritä!
Joo
27/02/2017
Ei taida Huhtimo olla se joka ei kunnioita vastustajia, yleisöä ja lajia. Surullista seurattavaa :( #luovutus #loppuisjo #voikotippuaauoraankakkoseen
Nope
27/02/2017
Kyllähän M-Team yritti. Ekan erän oli jopa edellä. Sitten KrP naulasi muutaman maalin, jolloin M-Team oli avattava peliä, josta lisää omiin ja selkärannan katkeamin. Aika pitkälle meni kässärin mukaan.
Minäpahoitinmieleni
27/02/2017
Ja vielä tulee classic ja lerssi vastaan :D toivottavasti ainakin clasu peluutta paljon niemistä niin ei tulis niin rumaa :D divarista vähän vauhtia ja takaisin sit ;)
JZ
27/02/2017
Tiimihän oli pelissä ihan hyvin mukana ja loi paikkoja, mutta putosi lopulta kyydistä ja kun selkäranka tuossa tilanteessa murtuu, se on moro. Kyllähän tässä valitettavasti taas näkyi, että Mtiimin kaudelle ratkaisevaa oli Petri Leschin putoaminen pois joukkueen maalinsuulta. Manageriruletista olisi puoliväkisin pitänyt kaivaa joku liigakokemusta omannut paikkaaja, vaikka sitten vähän kauempaakin.

Mutta Divari on tosiaan nyt oikea osoite. Jännä silti nähdä istuuko nyt H. Johansson pressissä tympeänä kädet puuskassa ja manaa, että tehkää nyt jotain.
Arto Kilponen
27/02/2017
Minusta Nokian KrP demonstroi aivan loistavasti tätä mistä on puhuttu. Joo, tänään voidaan puhua 18-3 M-Team surkea ja blah blah blah, mutta tästä on _viisi_ päivää aikaa, kun Nokia otti itse tauluunsa 12-0. Ei se 13, 12 tai 10 joukkueen sarjaan tätä ratkaisisi, jos oikeasti halutaan vain huippupelejä, niin se on oltava kuuden joukkueen sarja. Ja sitä ei todellakaan ole tulossa.
Jules
27/02/2017
On se kova toi Henri Johansson. Aika eleetön ollut monissa peleissä, mutta kun paikka tulee niin isolla prosentilla tällää niistä päivästä toiseen. Melkoinen kevät ollut ainakin... Ei ku maalikoostetta kattelee...
Lopo
27/02/2017
Kyllähän Classicia vastaan voi tulla todella rumat lukemat jos ei M-Team saa kerättyä itseään. Jos Classic:ia vastaan lähtee valmiiksi selkäranka poikki. Se on nopeasti 30-40 maalia omiin. Toivottavasti M-Team jaksaa kerätä itsensä ja vetää loput kaksi peliä asenteella.
Sivukatsomo
27/02/2017
Eiköhän ne oo toiset miehet jotka suustaan typeryyksiä päästelee kun Johansson, Ja ei se M-Team kyllä alun säkä maalin ja juoksemisen jälkeen ollu millään osa-alueella lähelläkään Krp:tässä. Muutaman paikan sai kun Krp lepsuili ja sekoili puolustuksessa. Viimeiset viis-kuus maalia oli jo ihan yhtä maalia.
Lopo
27/02/2017
Tuleehan tuossa jotenkin syyllinen olo kun katsoo tuollaista peliä, jossa toisen joukkueen selkäranka katkeaa koko kauden osalta. Ja toisessa joukkueessa on pari kentällistä, jotka eivät ole pisteillä juhlineet ja haistavat pitkän kuivan kauden jälkeen veren ja raatelu on valmiina alkamaan. Jotenkin itiimi tilanne, jossa katsojana tunteen itsensä joko härskiksi tai tirkistelijäksi.
analysaattori
27/02/2017
eihän noilla maalieroilla ole niin suurta merkitystä, sillä ymmärtääkseni tasapisteissä ratkaisee ensimmäisenä keskinäisten otteluiden pisteet. Korjatkaa jos olen väärässä, mutta ainakin valtakunnallisissa juniorisarjoissa noin on.
=)
27/02/2017
SPV-Mteam 5-8 =)
Analysaattorille
27/02/2017
Maalierolla mennään liigassa. Eli tasapisteissä ollessa paremman maalieron omaava edellä. Keskinäiset ei vaikuta. Eli esim. jos Clasu ja EV päätyisivät tasapisteisiin EV voi olla ykkönen jos maaliero parempi, vaikka hävisi molemmat keskinäiset.
analysaattori
27/02/2017
ahaa. koitin etsiä liiton sivuilta tuota, mutta en löytänyt kuin perus sarjamääräykset. Siellä oli ykkösenä keskinäisten otteluiden väliset pisteet. Linkatkaas tai lainatkaa liigan määräykset, mikäli löydätte.
Arto Kilponen
27/02/2017
floorball.fi /files/9914/6659/0942/Psarjojen_sarjamrykset_16-17.pdf/files/9914/6659/0942/Psarjojen_sarjamrykset_16-17.pdf

(Pääkallo ei taida tykätä linkeistä, parsi tuosta)

23§ Joukkueiden järjestys sarjassa
Joukkueiden paremmuus runkosarjassa määräytyy saavutettujen pisteiden perusteella. Voitosta saa kaksi
pistettä, tasapelistä yhden ja tappiosta nolla pistettä. Tasapisteissä joukkueiden paremmuuden määräävät
järjestyksessä:
8
1) koko sarjan maaliero (tehdyt maalit miinus päästetyt maalit)
2) koko sarjassa otteluissa tehdyt maalit
3) keskinäisissä otteluissa saavutetut pisteet
4) keskinäisten otteluiden maaliero (tehdyt maalit miinus päästetyt maalit keskinäisissä otteluissa)
5) keskinäisissä otteluissa tehdyt maalit
6) arpa
analysaattori
27/02/2017
Kiitos Artolle! Selvensi paljon.
Arto Kilponen
27/02/2017
Eipä mitään. Et ole ensimmäinen, joka on luullut nämä väärin. Eikä ole ihan helpoimpaan paikkaan laitettu tuonne sivuillekaan.
Väärä Sarja
27/02/2017
M-Teamin maaliero kertoo kyllä kaiken olennaisen pärjäämisestä, aivan jäätävä lukema. Sama puuhastelu jos jatkuu Classic ja Oilers peleissä vielä niin saattaa mennä ennätyksiä jälleen uusiksi.
Kommentti
27/02/2017
M-Teamin peli toimii kuin ylläolevan jutun linkki ottelutilastoihin.
Qtamo
28/02/2017
Urheilussa ei tunneta oikeita tai vääriä olosuhteita. Ei joukkueiden määrien suhteen tai lopputulosten. Evoluution näkökulmasta ei tunneta sääliä, selviydyt tai et ilman empatiaa.
Tarwin
28/02/2017
No evoluutio nyt ei itsessään liity tähän millään tavalla, arvon pseudotieteilijä.
Qtamo
28/02/2017
Evoluutio toimii tässä kontekstissa vähän vilkkaammin kuin luonnossa. Kausi aikaa toimia niillä "geeneillä" eli materiaaliaaleilla mitä on kulloisillakin resursseilla pystynyt hankkimaan. Tälle foorumille termi pseudo voi olla liian vaikea Tarwin hyvä :)
Marko
28/02/2017
5 peliä, johansson 16+6, kotilainen 14+5, voidaan lopettaa keskustelu siitä kuka on liigan maali&pistekeisari. Ja tais happeella olla noissa salba ja m-team vastassa. Ja sit näätä ja siitä pelistä ei itkupotku-peter kai muista muutaman pörssin lisäks kun kiukuttelukäyttärin kun on niin lapsi. Asenne kuntoon niin alkaa henkankin ennätykset oleen lähellä hajoomista.
Junnu#8
28/02/2017
Jätän tällaiset M-Teamia vastaan. Tehdyt kuusimaalia omaan arvoonsa. On eri asia osua Classiccia,Erviä,SPV:tä tai Happeeta vastaan. Odottaa jo jos Welhot sieltä nousisi Liigaan. Tuskin pelaa ainakaan huonommin kuin M-Team:D
?????
28/02/2017
Tarkoitatko, että noissa kärkijengeissä on helpompi saada pisteitä, kun ei joudu pelaamaan koskaan itseänsä vastaan?
Junnu#8 on jyvällä
28/02/2017
Nopealla tarkistuksella tämä kuuden maalin mies jäi SPV:tä vataan kahdessa pelaamassaan pelissä tehoilla 4+3 ja Happeeta vastaan 8+1 eli aika kaukana ollaan 6 maalin keskiarvosta noissa peleissä. EV:tä ja Classicia vastaa vielä ohuemmat tehot.
!!!!!!
28/02/2017
Jarmo Härmä =Liigahistorian huonoimpia valmentajia! Tulokset puhukoon puolestaan! Tämä mies olisi saanut Clasunkin sekaisin jos olisi Nykyn tilalla.
!!!!!!!?
28/02/2017
!!!! Jos nykky olis tullu M-teamii, niin tiimin pelaajat vois huudella nyt twitteris et "tehkää jotai liigalle" . Meniks se ny näin? Ketä meit ny oli?
Pienestä kiinni
28/02/2017
Joukkuepeleissä asiat on pienistä jutuista kiinni. Alkuvuodesta M-team pelasi tasapäisiä pelejä ja haki pisteet Seinäjoelta. Harmittava tämä repsahdus, mutta yhden miehen (valmentajan) kontolle tappioputkea ei voi laittaa. Joukkue pelaa, joukkue häviää, joukkue voittaa.
Koppakuoriainen
28/02/2017
N-Team ?
Arto Kilponen
28/02/2017
Yksi muistettava asia tässä on sekin, että tässä ottelussa vain Nokialle maalierolla oli merkitystä. M-Teamin maaliero oli jo sitä luokkaa, että sillä ei ollut enää mitään väliä hävisikö 4-3 vai 18-3.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.