Sarjajumbolle jälleen rökäletappio – kolmen viimeisen pelin maaliero 5-46

Henri Johansson on iskenyt tällä kaudella jo 48 täysosumaa. Kuva: Esa Takalo.

Henri Johansson on iskenyt tällä kaudella jo 48 täysosumaa. Kuva: Esa Takalo.

M-Teamin todella mollivoittoinen kausi jatkui edelleen synkissä merkeissä. Tänään miesten Salibandyliigan sarjajumboa kuritti Nokian KrP lukemin 18-3.

KrP nousi voitolla sarjataulukon seitsemänneksi ja 23 pisteeseen. Maaliero parantui merkittävästi ja on tällä hetkellä enää -12, mikä on nyt selvästi parempi kuin yhdeksäntenä ja kymmenentenä olevilla OLS:lla (-20) ja Steelersillä (-28). Kyseisillä joukkueilla on kasassa 19 pistettä ja kahdeksantena olevalla Indiansilla niitä on kerättynä 22.

M-Teamin tilanne taas on se, että vaikka teoriassa se voisi nousta edelleen karsijan paikalle, on se käytännössä lähes mahdotonta. Joukkue on kerännyt sarjassa kahdeksan pistettä ja maaliero on todella synkkä -109 (99 tehtyä, 208 päästettyä). Viimeisillä kierroksilla se kohtaa sarjakärki Classicin ja kuudentena olevan Oilersin.

Viimeisessä kolmessa ottelussa M-Teamille on tehty lähes neljäsosa joukkueen koko kauden päästetyistä maaleista, sillä kolmen edellisen kohtaamisen maaliero on 5-46. Joukkuetta ovat kurittaneet ennen nokialaisia Happee ja EräViikingit.

Tämän päivän ottelussa ”näätien” ykköspyssynä toimi kuusi maalia tehnyt Henri Johansson, sekä tehot 2+3 keränneet Tommi Merto ja Joni Henttonen. M-Teamin maaleista kaksi teki Riku Holopainen.

Ottelutilastot

34 comments

  1. Tätä se on, kun selkäranka on sanonut riks, raks ja poks. Usko omaan touhuun mennyt täysin. Mutta kuunnellaan taas, kun jengi itkee..

  2. Hyvin te vedätte. Muistakaa vinkua lisää, kun joku sanoo lisää totuuksia tästä sakista. Huikee trilleri, onneksi kuvattiin, sähly sai lisää faneja.

  3. Eipä tainnut Huhtimon kommentti olla ihan hakusessa. Tapa ilmaista ehkä väärä, mutta camoon, eihän nää edes yritä!

  4. Ei taida Huhtimo olla se joka ei kunnioita vastustajia, yleisöä ja lajia. Surullista seurattavaa 🙁 #luovutus #loppuisjo #voikotippuaauoraankakkoseen

  5. Kyllähän M-Team yritti. Ekan erän oli jopa edellä. Sitten KrP naulasi muutaman maalin, jolloin M-Team oli avattava peliä, josta lisää omiin ja selkärannan katkeamin. Aika pitkälle meni kässärin mukaan.

  6. Ja vielä tulee classic ja lerssi vastaan 😀 toivottavasti ainakin clasu peluutta paljon niemistä niin ei tulis niin rumaa 😀 divarista vähän vauhtia ja takaisin sit 😉

  7. Tiimihän oli pelissä ihan hyvin mukana ja loi paikkoja, mutta putosi lopulta kyydistä ja kun selkäranka tuossa tilanteessa murtuu, se on moro. Kyllähän tässä valitettavasti taas näkyi, että Mtiimin kaudelle ratkaisevaa oli Petri Leschin putoaminen pois joukkueen maalinsuulta. Manageriruletista olisi puoliväkisin pitänyt kaivaa joku liigakokemusta omannut paikkaaja, vaikka sitten vähän kauempaakin.

    Mutta Divari on tosiaan nyt oikea osoite. Jännä silti nähdä istuuko nyt H. Johansson pressissä tympeänä kädet puuskassa ja manaa, että tehkää nyt jotain.

  8. Minusta Nokian KrP demonstroi aivan loistavasti tätä mistä on puhuttu. Joo, tänään voidaan puhua 18-3 M-Team surkea ja blah blah blah, mutta tästä on _viisi_ päivää aikaa, kun Nokia otti itse tauluunsa 12-0. Ei se 13, 12 tai 10 joukkueen sarjaan tätä ratkaisisi, jos oikeasti halutaan vain huippupelejä, niin se on oltava kuuden joukkueen sarja. Ja sitä ei todellakaan ole tulossa.

  9. On se kova toi Henri Johansson. Aika eleetön ollut monissa peleissä, mutta kun paikka tulee niin isolla prosentilla tällää niistä päivästä toiseen. Melkoinen kevät ollut ainakin… Ei ku maalikoostetta kattelee…

  10. Kyllähän Classicia vastaan voi tulla todella rumat lukemat jos ei M-Team saa kerättyä itseään. Jos Classic:ia vastaan lähtee valmiiksi selkäranka poikki. Se on nopeasti 30-40 maalia omiin. Toivottavasti M-Team jaksaa kerätä itsensä ja vetää loput kaksi peliä asenteella.

  11. Eiköhän ne oo toiset miehet jotka suustaan typeryyksiä päästelee kun Johansson, Ja ei se M-Team kyllä alun säkä maalin ja juoksemisen jälkeen ollu millään osa-alueella lähelläkään Krp:tässä. Muutaman paikan sai kun Krp lepsuili ja sekoili puolustuksessa. Viimeiset viis-kuus maalia oli jo ihan yhtä maalia.

  12. Tuleehan tuossa jotenkin syyllinen olo kun katsoo tuollaista peliä, jossa toisen joukkueen selkäranka katkeaa koko kauden osalta. Ja toisessa joukkueessa on pari kentällistä, jotka eivät ole pisteillä juhlineet ja haistavat pitkän kuivan kauden jälkeen veren ja raatelu on valmiina alkamaan. Jotenkin itiimi tilanne, jossa katsojana tunteen itsensä joko härskiksi tai tirkistelijäksi.

  13. eihän noilla maalieroilla ole niin suurta merkitystä, sillä ymmärtääkseni tasapisteissä ratkaisee ensimmäisenä keskinäisten otteluiden pisteet. Korjatkaa jos olen väärässä, mutta ainakin valtakunnallisissa juniorisarjoissa noin on.

  14. Maalierolla mennään liigassa. Eli tasapisteissä ollessa paremman maalieron omaava edellä. Keskinäiset ei vaikuta. Eli esim. jos Clasu ja EV päätyisivät tasapisteisiin EV voi olla ykkönen jos maaliero parempi, vaikka hävisi molemmat keskinäiset.

  15. ahaa. koitin etsiä liiton sivuilta tuota, mutta en löytänyt kuin perus sarjamääräykset. Siellä oli ykkösenä keskinäisten otteluiden väliset pisteet. Linkatkaas tai lainatkaa liigan määräykset, mikäli löydätte.

  16. floorball.fi /files/9914/6659/0942/Psarjojen_sarjamrykset_16-17.pdf/files/9914/6659/0942/Psarjojen_sarjamrykset_16-17.pdf

    (Pääkallo ei taida tykätä linkeistä, parsi tuosta)

    23§ Joukkueiden järjestys sarjassa
    Joukkueiden paremmuus runkosarjassa määräytyy saavutettujen pisteiden perusteella. Voitosta saa kaksi
    pistettä, tasapelistä yhden ja tappiosta nolla pistettä. Tasapisteissä joukkueiden paremmuuden määräävät
    järjestyksessä:
    8
    1) koko sarjan maaliero (tehdyt maalit miinus päästetyt maalit)
    2) koko sarjassa otteluissa tehdyt maalit
    3) keskinäisissä otteluissa saavutetut pisteet
    4) keskinäisten otteluiden maaliero (tehdyt maalit miinus päästetyt maalit keskinäisissä otteluissa)
    5) keskinäisissä otteluissa tehdyt maalit
    6) arpa

  17. Eipä mitään. Et ole ensimmäinen, joka on luullut nämä väärin. Eikä ole ihan helpoimpaan paikkaan laitettu tuonne sivuillekaan.

  18. M-Teamin maaliero kertoo kyllä kaiken olennaisen pärjäämisestä, aivan jäätävä lukema. Sama puuhastelu jos jatkuu Classic ja Oilers peleissä vielä niin saattaa mennä ennätyksiä jälleen uusiksi.

  19. M-Teamin peli toimii kuin ylläolevan jutun linkki ottelutilastoihin.

  20. Urheilussa ei tunneta oikeita tai vääriä olosuhteita. Ei joukkueiden määrien suhteen tai lopputulosten. Evoluution näkökulmasta ei tunneta sääliä, selviydyt tai et ilman empatiaa.

  21. No evoluutio nyt ei itsessään liity tähän millään tavalla, arvon pseudotieteilijä.

  22. Evoluutio toimii tässä kontekstissa vähän vilkkaammin kuin luonnossa. Kausi aikaa toimia niillä ”geeneillä” eli materiaaliaaleilla mitä on kulloisillakin resursseilla pystynyt hankkimaan. Tälle foorumille termi pseudo voi olla liian vaikea Tarwin hyvä 🙂

  23. 5 peliä, johansson 16+6, kotilainen 14+5, voidaan lopettaa keskustelu siitä kuka on liigan maali&pistekeisari. Ja tais happeella olla noissa salba ja m-team vastassa. Ja sit näätä ja siitä pelistä ei itkupotku-peter kai muista muutaman pörssin lisäks kun kiukuttelukäyttärin kun on niin lapsi. Asenne kuntoon niin alkaa henkankin ennätykset oleen lähellä hajoomista.

  24. Jätän tällaiset M-Teamia vastaan. Tehdyt kuusimaalia omaan arvoonsa. On eri asia osua Classiccia,Erviä,SPV:tä tai Happeeta vastaan. Odottaa jo jos Welhot sieltä nousisi Liigaan. Tuskin pelaa ainakaan huonommin kuin M-Team:D

  25. Tarkoitatko, että noissa kärkijengeissä on helpompi saada pisteitä, kun ei joudu pelaamaan koskaan itseänsä vastaan?

  26. Nopealla tarkistuksella tämä kuuden maalin mies jäi SPV:tä vataan kahdessa pelaamassaan pelissä tehoilla 4+3 ja Happeeta vastaan 8+1 eli aika kaukana ollaan 6 maalin keskiarvosta noissa peleissä. EV:tä ja Classicia vastaa vielä ohuemmat tehot.

  27. Jarmo Härmä =Liigahistorian huonoimpia valmentajia! Tulokset puhukoon puolestaan! Tämä mies olisi saanut Clasunkin sekaisin jos olisi Nykyn tilalla.

  28. !!!! Jos nykky olis tullu M-teamii, niin tiimin pelaajat vois huudella nyt twitteris et ”tehkää jotai liigalle” . Meniks se ny näin? Ketä meit ny oli?

  29. Joukkuepeleissä asiat on pienistä jutuista kiinni. Alkuvuodesta M-team pelasi tasapäisiä pelejä ja haki pisteet Seinäjoelta. Harmittava tämä repsahdus, mutta yhden miehen (valmentajan) kontolle tappioputkea ei voi laittaa. Joukkue pelaa, joukkue häviää, joukkue voittaa.

  30. Yksi muistettava asia tässä on sekin, että tässä ottelussa vain Nokialle maalierolla oli merkitystä. M-Teamin maaliero oli jo sitä luokkaa, että sillä ei ollut enää mitään väliä hävisikö 4-3 vai 18-3.