Divarit

SPV palasi voittojen tielle LASBia vastaan – katso lauantain salibandytulokset

04.02.
2017
0 Kommenttia
0
Divarit

SPV:n kahden ottelun tappioputki katkesi Hämeenlinnassa. Arkistokuva: Juha Käenmäki

Seinäjoen Peliveljet katkaisi kahden ottelun mittaisen tappioputkensa launtai-iltana. LASB kaatui Hämeenlinnan Elenia Areenalla selvänumeroisesti 3–9.

Vierasjoukkue siirtyi toisen kerran johtoon toisessa erässä. Tuukka Kivirannan, Tuomas Mustosen ja Mikko Kohosen osumilla seinäjokiset pääsivät tukevasta 2–5-johdosta kohti päätöserää.

Kolmannen erän alussa SPV iski nopeaan tahtiin kaksi maalia, jotka ratkaisivat ottelun, eikä LASB enää saanut Peliveljiä kiinni.

SPV:n ja samalla koko ottelun tehokkain oli neljä syöttöpistettä tilastoihinsa merkkauttanut Sami Koski. SPV on liigan kolmannella sijalla ja LASB puolestaan 12:s.

Ottelutilastot

Lauantain ainoassa miesten Divari-ottelussa Porin Karhut ja Limingan Niittomiehet tasasivat pisteet. Kamppailu pysyi jännittävän loppuun asti.

LNM tarrasi tiukasti voiton syrjään, kun Otso Tornberg onnistui ohittamaan Karhujen Rasmus Östermanin ja vei liminkalaiset 5–6-johtoon. Totutun tehokkaana häärinyt Benjamin Lepola pelasti kuitenkin Karhut viimeisellä minuutilla. Karhut haki tasoitusta ilman maalivahtia ja se tuotti tulosta, kun Lepola löi pallon maaliin ajassa 59.12.

Jatkoaika oli maaliton, ja näin ollen pisteet jaettiin. Lepola oli Karhujen tehokkain saldolla 2+2. LNM:n riveistä Tornberg sivalsi tehot 2+1.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.