Liigat

Steelers-valmentaja jatkaa penkin takana – ”Olen tyytyväinen jatkoon Hämeenlinnassa”

04.02.
2017
5 Kommenttia
1
Liigat

Jussi Sihvonen jatkaa Steelersin liigajoukkueen peräsimessä. Kuva: Juhani Järvenpää

Hämeenlinnasta kuului keskiviikkona myönteisiä valmennusuutisia, kun Steelers ja seuran edustusjoukkuetta valmentava Jussi Sihvonen päätyivät yhteisymmärryksessä käyttämään viime keväänä allekirjoitetun sopimuksen optiovuoden. Sihvonen jatkaa siis Steelersin penkin takana myös kaudella 2017-2018.

Kuusi edellisestä kahdeksasta ottelustaan voittaneen hämeenlinnalaisryhmän valmentaja kommentoi option käyttämistä seuran verkkosivuilla:

– Sitouduin viime keväänä seuraan tekemään kokonaisvaltaista muutosta koko toimintaan, sen muuttamiseen ammattimaisemmaksi ja kehittämään joukkuetta liigakelpoiseksi. Olemme päässeet hyvin alkuun, osoittaneet ansaitsevamme paikkamme liigassa ja seuraavaksi tavoitteena on lähteä rakentamaan joukkuetta ja organisaatiota pärjäämään liigassa.

Seuran alkutaival liigatasolla oli kivikkoinen, kun yhdestätoista ensimmäisestä ottelusta pisteitä kertyi vain kolme. Juuri ennen joulua hämeenlinnalaisryhmä lähti kuitenkin kovaan nousukiitoon ja ennen kauden alkua Salibandyliigan pohjasijoille veikatun joukkueen tilanne näyttää tällä hetkellä sarjapaikan säilyttämisen suhteen lupaavalta ja sillä on vielä mahdollisuudet taistella jopa viimeisistä pudotuspelipaikoista. Sihvonen kertoo kysyntää olleen muualtakin, mutta päätyneensä jatkamaan Hämeenlinnassa seuran osoittaman potentiaalin johdosta:

– Muutos vaatii aikaa ja siksi olen tyytyväinen myös siihen, että organisaatio osoittaa luottamuksensa minuun ja pääsimme helposti yhteisymmärrykseen jatkosta. Haluan uskoa että olemme vasta raapaisseet pintaa siitä mihin tämä tarina ja joukkue voivat kehittyä. Omalta osaltani haluan myös rauhoittaa tilanteen ensi kauden osalta ja keskittyä täysillä tärkeisiin kevään otteluihin. Haluan kiittää eri tahoja mielenkiinnosta kohtaani, mutta olemme Steelersin kanssa vasta muutoksen alkutaipaleella ja olen tyytyväinen jatkoon Hämeenlinnassa.

Steelers on tällä hetkellä Salibandyliigassa sijalla kymmenen. Eroa viimeisessä pudotuspelipaikassa kiinni olevaan, yhden ottelun vähemmän pelanneeseen Indiansiin on kolme pistettä ja joukkueet kohtaavat ensi viikon torstaina Hämeenlinnassa.

Lue myös
Steelers: Sihvonen jatkaa Teräsmiesten päävalmentajana
Reska.fi: Steelers jatkaa Sihvosen komennossa myös ensi kaudella

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
krpp
04/02/2017
Komia uutinen, nyt vaan kiinnittämään runkopelaajia ja tulevaisuuden tähtiä. Voisi kuvitella että joukkueeseen enemmän kiinnostusta kuin viime kesänä, tai sitten ei. Oma pelaajatuotto ei taida liigassa paremmille sijoille riittää, Riihimäeltä onneksi löytyy.
Minäpahoitinmieleni
04/02/2017
Edellistä valmennusporukkaa huonommin ei ainakaan voi mennä joten sinänsä nykyisellä koutsilla ei ole hätää ja hyvää työtä on tainnutkin tehdä :)
Hämeenlinnasta
04/02/2017
Tässä Steelerssin tapauksessa voi sanoa, että elämä on ihmeellistä. Viime kauden tappiot Lasbille karsinnoissa ja sen jälkeen Salballe. Joukkue lähes "hajoamispisteessä" pelien jälkeen. Olen antanut itselleni kertoa, kuinka suurin osa pelaajista olivat "tukka täynnä" viimekauden valmentajaa. Ilman kabinetti päätöstä noususta olisi joukkue hajonnut atomeiksi. Steelerssin matka olisi jatkunut divarissa vanhalla valmentajalla kohti kakkosdivaria. Tuli kabinetistä päätös noususta ja kaikein tärkein UUSI valmenta joka on osoittautunut Steelerssin nuorelle joukkueeelle "täsmä hankinnaksi"

Sihvonen on pistänyt tuulemaan vanhaan "hyvä kaveri" systyymiin uudet tuulet ja suuntana ollut ammattimaisuus ja siirtyminen nykyaikaiseen salibandyyn. Pois vanhasta tyypilisestä Hämeenlinnamaisesta alakolmio hallinnasta ja kaaoshyökkäyksistä.

Tuskin tulee olemaan juurikaan pois lähtöjä pelaajista tämä FANTASTISEN uutisen jälkeen. Uskon ja toivon , että Sihvosen jatko tuo muutaman "täsmä hankinnan" ensikaudeksi lisää. Tällä Sihvosen jatkolla 2-3 vuotta ja Steelerssin nuori ja kehittyvä joukkue tulee olemaan mitalleilla.
Kiitos jo tästä kaudesta ja tulevista ,mitalleista Sihvonen ja Steelers.
(näin vaihtui synkkä tulevaisuus yllättäen hienoon tulevaisuuteen, kun jatketaan hienoa ja hyvää työtä.)
RuRun alkuajoista
04/02/2017
Puhut asiaa Hämeenlinnasta , viime kauden valmentaja oli viemässä Steelersiä alamäkeen, Sihvosen tulo pelasti Hämeenlinnalaisen säbän. En tunne henk.koht. Sihvosta vain kauttarantain on kyllä hieno että pysyy täällä, tekee hyvää työtä koko Steelersin organisaatiossa. Vähän asiaa tuntien ja vähän sisäpiireistäkin, hienoa,....hyvää jatkoa Steelers
Hau:n raunioilta
05/02/2017
Voidaan todellakin sanoa että Sihvonen on tekemässä pientä ihmettä! vuosi erässä teki hyvää. Toivottavasti saadaan Hämeenlinnasäbään tuo hyväveli verkosto pois joka melkein on tuhonnut koko paikallisen säbäkulttuurin, Träkkersin aikoina homma toimi. Toivottavasti B-tyttöjen naurattaja saa hommat lentoon!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.