Ulkomaat

Suomalaisvalmentajalle kenkää Ruotsissa – ”Joukkue tarvitsee uuden johtajan viimeisille sarjakierroksille”

16.02.
2017
0 Kommenttia
0
Ulkomaat

Karlstadin penkin takana tapahtui tällä viikolla muutoksia. Kuva: perwiklund.se

Suomen miesten Salibandyliigassa kausi on sujunut ilman valmentajavaihdoksia, mutta Ruotsissa runkosarjan päätöksen lähestyessä tilanne on toinen. Tiistaina Karlstad IBF:ia valmentanut Niklas Hovivuori siirrettiin sivuun tehtävistään.

Seuran urheilutoimenjohtaja Mikael Bergqvist toteaa Innebandymagazinet.se-sivuston haastattelussa:

– Niklas on tehnyt erittäin hyvää työtä seurassa vuosien ajan. Hän nosti meidät Superliigaan ja piti joukkueen sarjassa, nostanut harjoittelun tasoa sekä ryhmän kunnianhimoa. Olemme nyt kuitenkin vaarallisessa tilanteessa ja joukkue tarvitsee uuden johtajan viimeisille sarjakierroksille.

– Kiitämme Niklasta kaikesta mitä hän on tehnyt Karlstad IBF:n eteen.

Joukkueen penkin takana päävastuun ottaa Alexander Bugarski. Karlstad on tällä hetkellä Superliigassa sijalla kaksitoista ja kasassa on 26 ottelun jälkeen 24 sarjapistettä, eli ryhmä on vain pisteen Höllvikens IBF:ää edellä, kun molemmilla on jäljellä 6 ottelua.

Lue myös
Innebandymagazinet.se: SSL-tränaren får sparken

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.