Maajoukkueet

Suomen alle 23-vuotiaat kaatoivat Tshekin – Eronen kruunasi hattutempunsa voittomaalilla

05.02.
2017
4 Kommenttia
8
Maajoukkueet

Atte Eronen ratkaisi Suomelle voiton Tshekistä puolitoista minuuttia ennen loppua. Arkistokuva: Topi Naskali

Lauantaina maailmanmestareita vastaan pelannut Tshekki matkusti sunnuntaiksi Helsingin Mosahallille, missä se kohtasi Suomen U23-maajoukkueen. Hattutempun laukonut Atte Eronen ratkaisi ottelun Suomen hyväksi maalein 5–4.

Suomi meni jo 3–0-johtoon, mutta Tshekki nousi mukaan toisessa erässä. Rade Vales tasoitti kamppailun päätöserässä ajassa 48.40 4–4:ään.

Laitahyökkääjä Atte Eronen pääsi kuitenkin ratkaisemaan ottelun aivan loppuhetkillä. Puolitoista minuuttia ennen päätössummeria Eronen iski kolmannen maalinsa, ja se riitti Suomen voittoon.

Nico Jonaeson syötti kaksi suomalaisten osumaa ja Roni Laasonen summasi tehot 1+1. Suomen maalilla torjuneelle Joonas Kaltiaiselle merkittiin ainoastaan 10 torjuntaa, kun taas Tshekin Radovan Michaijlovic venyi pallon tielle 27 kertaa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Jeh
05/02/2017
Lopputulosta verrattessa eiliseen miesten peliin :u23=uusi miesten maajoukkue
Kely
05/02/2017
Kai tästä pelistä löytyy kuvia
R28
05/02/2017
Kyllä Suomen nuoret miehet esittivät viihdyttävää salibandyä tänään Mosalla,vaikka niitäkin huutelijoita on ketkä dumaa kaiken ja kaikki jo etukäteen! vääriä valintoja tai turhiapelejä, no meitä on moneen lähtöön.Ne pelaajat ketä tänään sai pukea Suomi paidan päälleen ei todellakaan tarvii hävetä esitystään. Hienoa oli katsoa kun pallo ja jalka liikku.Terveiset myös T.Töyrylälle oot kyllä hieno Äijä?
Heikki
05/02/2017
Vauhdikas viihdyttävä peli. Paikasta huolimatta todella onnistunut tapahtuma. Vielä kruununa parhaiden pelaajien palkitseminen. On varmaan hienoa mennä takaisin kotiin Tsekkiin ja esitellä palkinnoksi saatu superfinaali t-paita. Lätkässä jaetaan kelloja, mutta säbässä nuorekkaasti t-paitoja.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.