Liigat

Tähtihyökkääjä jatkaa uraansa Seinäjoella – ”Ei ole mitään syytä lähteä pois”

17.02.
2017
0 Kommenttia
4
Liigat

Jari Hankkio pelaa SPV:ssä myös ensi kaudella. Kuva: Juha Käenmäki.

SPV ilmoitti viikolla tehneensä jatkosopimuksen tehohyökkääjänsä Jari Hankkion kanssa.

Hankkio, 25, kuuluu Pelivejien terävimpään maalinteko-osastoon. Hän jakaa tälläkin hetkellä maalintekjätilaston kärkipaikan joukkueessa 25 osumallaan yhdessä Mikko Kohosen kanssa. Kaikkiaan tehopisteitä on kauden aikana kertynyt 16 ottelussa 25+10=35. Hankkio on kaiken kaikkiaan urallaan iskenyt 77 Salibandyliigan ottelussa 114 tehopistettä.

Huomion arvoista tämän kauden tehoissa on sekin, että Hankkio oli seitsemän viikkoa pois liigakentiltä takareisivamman vuoksi. Ensimmäisessä kokonaisessa ottelussa loukkaantumisen jälkeen mies paukutti sarjakärki Classicia vastaan tehot 3+1.

Hankkiosta tulee myös SPV:n seuratyöntekijä. Kokonaisuutena hyökkääjä on kokonaisuuteen hyvin tyytyväinen.

– SPV oli uonnollinen valinta, olen täällä ollut koko liigauran, eikä minulla ole mitään syytä lähteä pois. SPV on hyvä seura, ja meillä on hyvä joukkue. Kaikki asiat hoituvat sovitusti ja joukkueessa on erittäin hyvä henki. Hyvänä lisäyksenä tähän on vielä se, että ensi syksynä Seinäjoella pelataan Champions Cup kotiturnauksena. Sitä ei ole seurana vielä voitettu ja se on niin itselle kuin myös seuralle hieno mahdollisuus. Kun avautui vielä mahdollisuus tehdä seurassa kokoaikasta päivätyötä, niin puitteet ovat ideaalit pelaamisen kannalta, Hankkio kommentoi seuran nettisivuilla.

SPV:n uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.