Maajoukkueet

Tässä ovat MM-kisojen osallistujamaat – Thaimaa ja Viro ensi kertaa mukana

06.02.
2017
0 Kommenttia
1
Maajoukkueet

Thaimaa nähdään joulukuussa ensimmäistä kertaa naisten MM-kisoissa. Miesten joukkue debytoi MM-tasolla viime joulukuussa. Kuva: IFF

Naisten MM2017-kisojen joukkueet ovat selvillä sunnuntaina päättyneiden maanosittaisten karsintaturnausten jäljiltä. Bratislavassa, Slovakiassa 1.-9. joulukuuta 2017 järjestettävässä MM-lopputurnauksessa nähdään kuusitoista maata.

Maanosittaisiin karsintoihin osallistui kaikkiaan 31 maata. Emäntämaa Slovakia pääsi kisojen järjestäjänä ainoana lopputurnaukseen ilman karsintakierrosta.

Suomi osallistui MM-karsintaan Euroopan 2. lohkossa ja voitti kaikki neljä otteluaan.

Euroopan karsintaturnaukset pelattiin Espanjassa (Madrid) ja Italiassa (Celano). Aasian ja Oseanin maapaikat ratkottiin Uuden-Seelannin Wellingtonissa ja Amerikan-lohko pelattiin Markhamissa, Kanadassa.

Naisten MM-kisat järjestetään parittomina vuosina. Edellinen MM-lopputurnaus joulukuussa 2015 pelatttiin Tampereella, jossa Suomi sai MM-hopeaa Ruotsin jälkeen.

MM-lohkojen arvonta suoritetaan myöhemmin keväällä.

MM2017-kisoihin osallistuvat maat
Ruotsi (1*)
Suomi (2)
Sveitsi (3)
Tshekki (4)
Latvia (5)
Saksa (6)
Puola (7)
Norja (8)
Slovakia (9)
Tanska (10)
Australia (12)
Japani (13)
Yhdysvallat (17)
Singapore (18)
Viro (20)
Thaimaa (29)

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.