Divarit

Teräsmiehet murskavoittoon Hämeen derbyssä – katso lauantain salibandytulokset

25.02.
2017
47 Kommenttia
1
Divarit

Timo Johansson (83) johdatti tehoillaan Steelersin tärkeään derbyvoittoon. Kuva: Esa Takalo

Viimeisestä pudotuspelipaikasta taisteleva Hämeenlinnan Steelers palasi kolmen tappion jälkeen voittojen tielle paikallisottelussa LASBia vastaan. Voitto kirjattin hämeenlinnalaisjoukkueelle maalein 7–1.

Lähes 1200 katsojaa saivat todistaa Steelersin tehokkuutta jo avauserässä, kun Tuomas Mikkola ja Timo Johansson iskivät maaleillaan ottelulle alkutahdit avauserässä.

Kotijoukkueen vahva vire jatkui toisessa erässä, ja lopulta myös turhautuminen alkoi näkyä LASBin joukkueessa. Iiro Nurminen löi erän lopulla lukemat jo 5–0:aan, ja sen jälkeen Rasmus Kainulainen näki punaista korttia lyötyään mailansa kahteen osaan yläriman avustuksella. Lisäksi Heikki Hätöselle tuomittiin viimeisellä minuutilla viiden minuutin rangaistus väkivaltaisuudesta.

Pääröserässä Steelers vielä kaunisteli numeroita. Illan tehokuningas oli 2+2-pisteet kirjauttanut Johansson. Hämeenlinnalaisten maalivahti Tomi Aaltosen nollapeli kuivui aivan kolmannen erän lopussa Justus Kainulaisen lauottua LASBin ottelun ainoan maalin.

Voitto nosti Steelersin 19 pisteeseen sarjataulukossa, ja viimeisellä pudotuspelipaikalla oleva Indians on vain pisteen päässä. LASBin tilanne puolestaan tukaloitui, kun joukkue on edelleen liigan toiseksi viimeisenä. Suora säilyminen vaatisi LASBilta kaksi voittoa ja edellä olevalta Kooveelta tappioita viimeisistä jäljellä olevista otteluista.

Espoossa nähtiin tasainen vääntö, kun Esport Oilers isännöi Oulun Luistinseuraa miesten liigassa. Oululaiset menivät ottelussa kolme kertaa johtoon kahden ensimmäisen erän aikana, mutta joka kerta Oilers nousi tasoihin. Toisen erän lopussa Erik Storgårds vei kauden avausmaalillaan espoolaisjoukkueen 4–3-johtoon.

Kolmannesta erästä muodostui jännitysnäytelmä. OLS:n tasoituksen jälkeen Perttu Pajukoski (2+1) iski espoolaisjohdon 5–4:ään ajassa 51.24. OLS haki tasoitusta lopussa ilman maalivahtia, ja onnistui siinä. Joni-Arttu Sieppi viimeisteli Tatu Kiipelin syötöstä, kun kelloon jäi aikaa vajaat kaksi minuuttia.

Jatkoaika näytti jo päättyvän maalittomaan, kunnes Sylvester Raikamo huudatti kotiyleisöä laukomalla Oilersin voittomaalin vain 16 sekuntia ennen päätössummeria. Pisteittä jäänyt Luistinseura taistelee edelleen pudotuspelipaikasta, kun taas Oilers vankisteli asemaansa kuuden parhaan joukossa.

FBC Turku otti pudotuspelihaaveitaan ajatellen tärkeän voiton miesten Divarissa. Turkulaiset kaatoivat kotikentällään sarjaa johtavan SB Welhot maalein 7–6.

Turkulaisjoukkue käänsi tilanteen itselleen toisessa erässä. Lopusta muodostui kuitenkin jännittävä, kun Aki Kolari toi Welhot maalin päähän ajassa 51.16. Voittomaalin pääsi iskemään kuopiolaisten verkkoon Joakim Ervast.

Jussi Tammi viimeisteli tehot 3+1 FBC:n paidassa ja sentteri Antti Hopeanaula säesti kolmella syöttöpisteellä. Huipputasaisessa Divarin keskikastissa FBC Turku on nyt kahdeksannella sijalla. Tasapisteissä niskaan kuitenkin hengittävät ÅIF ja Josba.

Lauantain tulokset pääsarjoista:

Miesten Salibandyliiga:
M-Team-EräViikingit 2-11 Ottelutilastot
Oilers-OLS 6-5 ja. Ottelutilastot
Steelers-LASB 7-1 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga:
SB-Pro-Happee 12-3 Ottelutilastot
Koovee-NST 3-4 Ottelutilastot
O2-Jyväskylä-EräViikingit 1-6 Ottelutilastot
SSRA-Classic 1-9 Ottelutilastot
PSS-M-Team 4–4 Ottelutilastot

Miesten Divari:
HIFK-LNM 4-8 Ottelutilastot
Loviisan Tor-Blue Fox 9-4 Ottelutilastot
Karhut-LeBa SB 8-4 Ottelutilastot
ÅIF-NST 5–6 Ottelutilastot
FBC Turku-SB Welhot 7–6 Ottelutilastot
Erä Akatemia-NJ 3–4 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Minäpahoitinmieleni
25/02/2017
Täytyy kyllä sanoa, että jos katsotaan kumpi on valmistautunut tähän kauteen paremmin niin steelers hakkaa lasbin siinäkin ihan 7-1. Steelerssistä lähti pelaajia ja lasbi ei tietääkseni heikentynyt muuta kuin sillä että saivat järven. Kun vertaa viime vuoden finaaleja tähän niin näköjään steelersissä on tehty jotain oikein toisin kuin lasbilla. Olisi luullut että hätönen ja kumppanit olisivat tuoneet kokemusta ja tietoa miten liigassa pelataan mutta kuritonta toi on. Steelers ollut kyllä yllätys. Voin myöntää että veikkasin joukkueen sinne missä lasb on nyt sarjataulukossa, mutta ihan ansaitusti lasbi on siellä eikä steelers.
BGBJ
25/02/2017
Naisissa NST taas superfinaalissa? Hieno joukkue ja hyvää taistelua!
Noloa välillä kuitenkin
25/02/2017
Nyt jos Steelersin miehet tuosta vielä aikuistuisivat eivätkä käyttäytyisi matseissa kuin #pubijengi, alkaisi hommat olemaan kohdallaan.
Ihme tuomareille itkemistä kaikista vihelletyistä rikkeistä. #emansipaatio
Eilenkin Kooveeta vastaan pelin lopussa täysin tarpeeton torikokous ottelun loppuhetkillä, johon Steelersin kakkosveskarikin näytti haluavan osallistua vaikka katsoi koko ottelun penkiltä. :-D Tällaista eksistentiaalista tuskaa ilmeisesti Häme teettää, kun pelaajat nimettömiä ja tuntemattomia. En kehtaisi.
Minäpahoitinmieleni
25/02/2017
Ainahan steelerssissä noita parkujia on ollut enemmän kuin muualla, mikä on syönyt omaa arvostusta kyseistä joukkuetta kohtaan. Mutta muuten ovat hyvää työtä tehneet tällä kaudella ja siitä täytyy hattua nostaa. :)
Junnu#8
25/02/2017
Steelersin pelaajille vinkki. Jokaisen tuomion jälkeen natinaa tuomioista. Ja provosoidaan vastustajan pelaajia. Sekä kannattajia. Ei näin!
S7
25/02/2017
Tota se oli koko ajan vantaallakin, mutta kailialan kontakti vei kaiken huomion. Toki mussuttaa osaa muutki ja meikäläiset.
Juna se kulkee
25/02/2017
Hämäläinen sanonta " tärkeintä ei ole voitto vaan se että LASB HÄVIÄÄ!!! Kyllä se maitojuna vie LASB:in takaisin divariin. divarissa saatte taas pelata kotipelinne lammilla :) olkaa iloisia.
Vihaajat vihaa
25/02/2017
Häme taitaa vaan olla liian pieni kahdelle liigaseuralle, ja ihmiset liian pienitonttisia katsomaan asioita laajemmin. Vaikea kuvitella samanlaista seurojen välistä viha-asetelmaa esim. Tampereella tai pääkaupunkiseudulla. #derbyt
JANIINPÄ
25/02/2017
Jeps, ei Mansessa vihata ketään, keskitytään omiin kuvioihin, niissäkin on tarpeeksi. Jopa KrP saa synninpäästön ollen naapurin kavereita. Puhumattakaan Pirkoista! :)
Jeesus
25/02/2017
Turha jeesustella siellä pääkaupunkiseudulla! Hämeessä ihan reilua kamppailua liigassa ja siellä stadissa ei näitä fiilisjoukkueita nätä löytyvän, niin täällä itketään hämeen joukkueiden tilannetta :)
Hmm
25/02/2017
Onhan tämä SB Pro ihan hilliton jengi!
Hämeenlinnasta
25/02/2017
Katsojia ainakin hämeessä. Hämeenlinnassa (derby) 1200 Riihimäellä 2-divarissa 590

.Kyllä Steelers näytti, että joukkuepelin eteen tehty työ tuo tulosta. Salibandy on pikkuhiljaa siirtymässä "yksilö urheilusta" joukkuepeliksi.

Steelers saa kiittää Sihvosta, kun on tuonnut joukkuepelin Hämeenlinnaan. Työtä vain lisää niin ensikaudella jatkuu pelit pidempään ja siitä sitten mitalleille.
Repa
25/02/2017
Junnu#8 lasb fanina ensin kannattais katsoa peiliin tuomareille natinasta. Tänäänkin pelissä Hätönen, Vilen ja Kainulaiset roikku kokoajan tuomarin hihassa purnaamassa vääristä tuomioista ja viheltämättä jättämisistä. Eikö sekin aika kannattais käyttää pelaamiseen. Mut pieni psyykkaaminen erityisesti kanssa pelaajiin on joukkueurheilun suola! Sillä monesti saa tunnetta niin kentälle kuin katsomoon. Ei sitä katsomossa kannata ottaa, niin tosissaan. Pelin jälkeen pelaajat on taas kavereita.
Mielenkiintoista
25/02/2017
En olis Huhtimosta uskonut tollasia kommentteja. Toisella jengillä kentällä pelaajabudu n 100-150.000€ ja toisella 0€ ja kaveri kirkkain silmin ihmettelee et m-team vetäny bussin parkkiin. Nää on just näitä minkä takia tästä ihan tsoukkilajista ei tuu niin kauan yhtään mitään jos jalin sisällä olevat "johtavassa" asemassa olevat jätkät huutelee tollasta paskaa.
S7
25/02/2017
Mitäs ois pitänyt sanoa, vastus oli ihan kujalla koko pelin ja vedettiin puolilla valoilla ja ketään ei toi matsi kiinnostanut?
Stadi
25/02/2017
Huhtimo oli rehellinen ja kertoi totuuden salibandyn surkeasta tilanteesta stadissa.
Kili
25/02/2017
Kyllä täytyy sanoa, että Steelers oli melkeinpä huonompi joukkue päivän pelissä, mutta viimeistelyssä ero oli joukkueiden välillä kuin yö ja päivä. Pelistä jäi päälimmäisenä mieleen Lasbin pelaajien välillä koomisetkin sukellukset. Ihan hyvä tapa saada vapareita, mutta ei huonoinkaan tuomari enään usko 10 kerran jälkeen :Dd. Seurauksena myös se, että oikeat rikkeet jäävät viheltämättä vanhojen filmien takia.
Liigakelpoinen
25/02/2017
Tsekkasin pressin ja vähän jäin futsimaan et eikö m-team voittanut divarin mestaruuden ja sen johdosta noussut liigaan? Vai olisko vielä pitänyt Huhtimokta kysyä lupaa?
#Heimo#
25/02/2017
Steelers on kyllö odottanut laji-ihmiset. Kausiennakoissa Steelersiä veikkailtiin LASBia alemmas krsijan paikoille, mutta ovat osoittaneet olevansa ihan liigakelpoinen joukkue. Voittivat LASBin ja ovat jo pudotuspeliviivan läheisyydessä. Ra. Kainulainen otti täysin turhan punaisen kortin. Lasbille tulee hankala loppukausi...
S7
25/02/2017
Ja taitaa olla Huhtimo joku muu kuin tsoukkilajin tekijä. Olishan se ollut kiva jos ois pari liiga jengiä helsingistä, mutta on mteam ollut heikko. Tämän päivän peli todellista kuraa, 2 maalia mairittelee. Nuoret pysyy jotenkin kyydissä. Sitten nää karjalaiset ja muut iki tiimiläiset, ei hyvää päivää mitä touhua, ois ees kerran kesällä käynyt lenkillä. Huhuja on kyseisen porukan treenimotivaatiostakin liikkeellä. Ja sitten suututaan ku kailiala sanoo mielipiteitään, sekin mteam pelin jälkeen, kaks peliä maaliero ulkomuistista 30-4, kuka näitä pelejä haluaa, en ainakaan minä!
Mielenkiintoista
25/02/2017
Just, et näköjään ymmärtänyt mun pointtia. No, vähän aikaa vielä ni ervi pääsee pelaamaan clasua vastaan finaalissa ni sit ei tartte itkeä. Suuret kasvaa kasvamistaan ja pienet vaan heikkenee, siihen tää on valitettavasti menossa ja siihen ei oo pelaaajat syyllisiä vaikka eivät kävisikään lenkillä. Eli näihin tuloksiin mitä tällä kaudella on nähty ni kannattaa varautua ensikin kaudella. Pitää mennä muuten katsomaan energia areenalle ervin seuraavaa megalomaanista kotiottelutapahtumaa.
Nappo
25/02/2017
Mutta hei! Nurmo varmisti divaris playoff paikan!! Kova suoritus "heittopussilta"
Jooja
25/02/2017
Oilerssilta tänään helppo voitto eikös... loppuohjelmanhan piti olla varsin helppo?
Vtuix meni
25/02/2017
Tais Huhtimo suuttua, kun eivät rikkoneetkaan ennätystä...
Huhtimolle
25/02/2017
Huhtimokin kuuluu siihen koulukuntaan jotka on kunnian saanut olla Mikke Järven kanssa samassa joukkueessa niin luulisi että vastustajan kunnioittaminen olisi sellainen joka Huhtimollakin olisi selkärangassa tästä johtuen mutta näköjään ei. Todella mautonta tekstiä haukkua vastustaja ja sen tekeminen.
S7
25/02/2017
Esim kabinetti steelers, joka veikattiin tiimin tasoiseksi, pelasi ihan eri tavalla vantaalla. Yrittelijäs, jopa vmäinen jengi, tuli taistelemaan. Steelersissä nuoria paljon, joilla näyttöhaluja. Tiimi taas ihan eri maata, pelit hävitty jo etukäteen, nuoria vaan pari, loput jäähdyttelijöitä. Alueen muista seuroista ois varmasti saatu, mutta kun halutaan omista ajunnuista kasata runkoa, mutta tolla tavalla ei vaan liigassa pärjää. Pelaajia kyllä olisi toiseenkin liigajengiin. Jos ja kun halutaan jatkossakin ruotsille pärjätä, nolla budjetit alas, niin ne on tuollakin maassa. Mutta jokaisella omat mielipiteet.
One more year?
25/02/2017
LASBin Kemppaisella vika derby? Olisiko tässä syy, miksi LASB sukeltaa? Milloin tieto päävalmentajan jatkamattomuudesta on tullut? Miten pelaajat ottaneet vastaan? Tällä hetkellä valitettavasti näyttää, että joukkue on samannäköinen kentällä kuin valmentaja pressitilaisuuksissa: mehut on imetty loppuun.
JL
25/02/2017
Jännä juttu, että kahden tyylikkään seuran fuusioiduttua, saatiin kasaan näin tyylitön seura. Ylimielisyys paistaa niin pahasti läpi että pahaa tekee.

Onneksi fuusion hedelmiä nautitaan ainoastaan pari kautta. Kaksi kovaa joukkuetta yhdistettiin, jolloin luonnollisesti saatiin yksi erittäin kova joukkue. Kun pelaajasopimuksia aletaan sorvaamaan seuraavan kerran, ei ole kuin yksi joukkue, eikä fuusion hyötyjä ole enää nähtävissä. Koska alku hoidetaan seuratasolla tällä tavalla, on vaikea uskoa että seuralla olisi ruusuista tulevaisuutta näkyvissä.
Hessu
25/02/2017
S7 on eräviikinki-ssv-kannattaja leimallisesti, mikä ihan ok. Mutta siis vedät jotain yhteyksiä tämän päivän suomen liigan pelistä M-Team - EräViikingit ihan "ruotsille pärjäämiseen"? Oletan että tässä lajissa kuitenkin, siis pärjäämisessä? Melko sfääreihin meni, jos sallitaan tällainen ilmaus.

Huhtimo on ehkä elämänsä aikana napsinut muutaman "pahan" pillerin liikaa. Ja vaikka ei olisikaan, niin urheiluun kuuluu tosiaan käsiten vastustajan kunnioittaminen. Pillereiden avustamana sitä voi vaikka luulla, että omat "tapahtumat" ovat upeita ja lähes loppuunmyytyjä. Ja ehkä se Elviskin siellä yläparvella oli. Hallusinaatiot jyrää, sanoi steroidien kauppaaja kun ennen vanhaan DDR:stä kotiansa palasi.
no respect
25/02/2017
Huhtimolla pointtia puheissaan, mutta uskomattoman epäkunnioittavasti osasi itsensä ilmaista. En kummemmin henkilöä tunne, mutta vaikuttaa hyvin kapeakatseiselta, narsistiselta ja ylimieliseltä ihmiseltä muutaman lehdistötilaisuuden perusteella jonka nähnyt.
S7
25/02/2017
Ja ihan tiedoksi oli paskin matsi liigassa mitä oon ikinä nähnyt, ekaa kertaa mietin jo tokan erän viiden minsan jälkeen jos lähtisi menee. Onneksi ei ollut telkkarimatsi. Ja ihan varmasti lyö pökköä pesään sarjan kaventamisesn puolustajille.
S7
26/02/2017
Leimallisesti en ole. Seuraan yleisesti säbää, toki eniten komppaan omaa kylää, mteamiä mukaan lukien, mutta samalla varmasti näpäytänkin oman kylän poikia jos tarve. Tänään oli tarve. Täälläkin olen toivonut tiimin säilymistä, mutta ei tolla pelillä ja asenteella pääse mihkään.
Wnb persikannuolija
26/02/2017
Kakkoskoutsia, joka ottaa itsestään peiliselfieitä ilman paitaa ja julkaisee niitä instagrammissa, on vaikea ottaa tosissaan minkäänlaisissa keskusteluissa. Noh, ehkä se naisten sarja on oikea paikka. Voi puuhastella ja heittää kommentteja, mutta ei nolaa kuin itsensä parhaimmassa tapauksessa. Pakkotoisto.com vaikuttaa
hävettääkö edes
26/02/2017
Rehellistä puhetta voin ihailla vain silloin, jos lisäksi käytöstavat ja vastustajan kunnioitus ovat kohdillaan. Ei toisten tahallinen loukkaaminen ole rehellisyyttä vaan kusipäisyyttä ja moukkamaisuutta. Miten ihmeessä tällainen Huhtimo ja se pelaaja päästettiin pressiin?

Toivottavasti löytävät tasoistaan seuraa jostakin muualta kuin salibandyliigasta.
OLMI
26/02/2017
Hyvä Huhtimo! Näytä dorkalle pala, ei tsiisus..kuinka alas kavetibvoi vajota. Tais Classic saada just lisää kannattajia superfinaaliin. Camoon, jonkunnäköinen kunnioitus vastustajaa kohtaan.
Hutkija kakkonen
26/02/2017
Uskomatonta oman lajinsa pesää pissaamista Huhtimolta. Jos ei ole edes sen vertaa ymmärrystä, että katsoisi sarjataulukkoa missä mennään. Vastustaja jo varma putoaja ja itse suuressa ja ylpeässä fuusioseurasta. Niin mitä hän oikeasti odotti vastustajalta ? Kyllä pitäisi olla kunnioitusta vastustajaa kohtaan vaikka he toimivatkin ihan amatööri pohjalta eikä pissiä heidän päällensä, jos itse sattuu olemaan Suomen toisesta joukkueesta joka toimiin puoliammattimaisesti.

Oli säälittävää katsoa viikkoa aikasemmin , kun Ervin maajoukkue pitöinen ryhmittymä joutui kaventamaan kahteen kenttään Steelerssin junioreita vastaan. No onneksi Ervi nyt sai siinä myös hivenen apua keltapaidoilta., kun ensimmäisen erän lopussa kavensivat 4-2 miehellä jonko olisi pitänyt olla istumassa 5 minuutin jäähyä.
Junnu#8
26/02/2017
Taitaa olla tosiaan LASBIN eväät jo syöty. Niin valmennuksellisesti kuin kentällä. Kemppainen jutteli jonkun aiemman pelin jälkeen. Että ei tiedä mitä pitäisi tehdä??? Paukut on loppu ilmeisesti. Kai sitten aiemmin odotettiin jo karsintoja. Ja nyt yritetään selviytyä niistä. LASBIN olisi pitänyt yrittää kehittää peliä jotenkin. Toki turhautuminen näkyy. Kun ei hyvästäkään maalipaikasta saa palloa pussiin. Saatikka edes laukausta maalia kohti. Tai jos saa laukauksen. Niin pallo ei ole yläkulmassa. Vaan maalivahdin jalassa,rinnassa etc.
Ylimielistä
26/02/2017
Huhtimo oli kyllä todella ylimielinen lehdistötilaisuudessa. Tainnut nousta vähän päähän tuo fuusio. Samaan aikaan Laasonen makaa vieressä pipo päässä. Voisivat ainakin eräviikkareissa opetella lehdistötilaisuuksia ja niiden pitämistä.....
HM
26/02/2017
Erä tekemässä itsestään kovaa vauhtia liigan vihatuimman jengin näillä täysin tyylittömillä ja vastustajaa halventavilla kommenteilla. Urheilussa se vastustajan kunnioittaminen on kaiken a ja o, olit sitten miten suvereeni tahansa. Helppo se on Huhtimoiden ja Kailialoiden huudella seurasta, jonka resurssit on fuusion myötä aivan eri luokkaa kuin suurimmalla osalla liigassa. Taitaa Classic tosiaan olla superfinaalissa suuren yleisön kiistaton suosikki, mikäli nämä kaksi siellä kohtaavat. Hävetkää prkl.
Huhtimolle
26/02/2017
Huhtimo hei!

On sulla mitaleja kaapissa joo. Montako olet niistä ansainnut :) Kaveri pelasi lähinnä kolmoskentässä :) Jes joukkuehengen luoja! Niitä tarvitaan! :) Aika säälittävää! No Ensi kaudella pääsee näyttämään Nliigassa mitä osaa. Pitää muistaa laittaa sitten kuittia " menestyksestä"
...Jep
26/02/2017
Ja lehdistötilaisuudessa Huhtimo otti vielä ottelutapahtumaankin kantaa. Mites eräviikinkien omissa peleissä? Ei kovin täysiltä ole lauteet näyttäneet? Monessa pienemmässä hallissa on varmasti pienemmällä yleisömäärällä parempi tunnelma....Sympatiat M-teamin valmentajalle 100-0, kommentoi asiaa fiksusti tappion jälkeenkin.
Me ollaa hävitty tää peli
26/02/2017
Eräviikingit on melkein Suomen maajoukkue, valmennus on vaan suoraan Kummelista.
Me ollaan voitettu tää peli
26/02/2017
Classic on suomen maajoukkue, valmennus mukaanlukien. Huhtimolle jauhot suuhun superfinaalissa, jos ErVi sinne edes pääsee.
Valuu lahkeesta
26/02/2017
Joo kyllähän tuo on huomattu jo useammassa pelissä, että tuomarit viheltää isompien joukkueiden pussiin. Täysin epäoikeudenmukaista, säälittävää ja munatonta, kun paperilla heikompi on kaatamassa isompaa nii jostaki naftaliinista vedetään jäähy, täysin käsittämättömistä syistä ja päin vastoin selkeät rikkeet, kuten mailan rikkomiset jne jätetään viheltämättä. Toki kainulainen sai eilen boksin, mutta lasb onki toisekisi viimeinen. Näistä on saanu kärsiä indians, krp, ols, steelers.
Arto Kilponen
26/02/2017
Ja Oilers, LASBin pelaajalta törkeä polvitaklaus, eikä jäähyä siitä tai koko pelissä mistään muustakaan. Vai eikö lasketa?
#Heimo#
26/02/2017
No se Rasmus Kainulaisen polvitaklaus olisi kyllä minusta 2+10 minuutin arvoinen epäurheijamaisesta käytöksestä. Mutta tuomaritkaan ei kyllä kaikkea voi nähdä.
Harri
26/02/2017
Junnu#8:
”Steelersin pelaajille vinkki. Jokaisen tuomion jälkeen natinaa tuomioista. Ja provosoidaan vastustajan pelaajia. Sekä kannattajia. Ei näin!”

Aahhhaahahhaaa. Tästä sai hyvät huutonaurut.

”Steelersille vinkki…”

Sovitaan että tota alotusta saat käyttää lauseessa, kun ensin saatte pelinne edes jotenkin kuntoon :)

Sitä ennen kato valotaululle!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.