Liigat

TPS karkasi voittoon toisessa erässä – sarjajumbo edelleen nollakerhossa

23.02.
2017
11 Kommenttia
2
Liigat

Jasmin Saario iski tänään tehot 1+2. Arkistokuva: Anssi Koskinen.

Naisten Salibandyliigassa TPS emännöi tänään Steelersiä. Turkulaiset olivat ottelussa etevämpiä lukemin 6-1.

Avauserässä ottelu eteni vielä tuloksellisesti tasaisissa merkeissä, vaikkakin vierasjoukkue Steelersin maalivahti Mirka Hakkolalla oli TPS-veräjänvartija Essi Niskalaa kaksi kertaa enemmän torjuntatöitä. Ensimmäiselle tauolle siirryttiin lukemista 1-1.

Toisessa erässä TPS otti irtioton ja iski 4-0 -erälukemien myötä itsensä toiselle erätauolle lukemin 5-1. Viimeisellä 20-minuuttisella nähtiin enää yksi osuma, kun Laura Rantanen sinetöi illan kolmannellaan loppulukemat 6-1.

Hattutempun tehneen Rantasen lisäksi TPS:n Jasmin Saario keräsi kolme tehopistettä lukemin 1+2. Vierasjoukkue Steelersin maalin teki Heli Haapalahti.

TPS on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena 24 pisteellä, mutta kahden pisteen päässä oleva Rankat Ankat on pelannut kolme peliä vähemmän. Myös kaksi peliä vähemmän pelannut NST ja kolme peliä vähemmän tahkonnut PSS ovat iskuetäisyydellä 20 ja 18 pisteessä.

Sarjajumbo Steelersin kausitilastot ovat karua luettavaa. Joukkue on hävinnyt kaikki 18 otteluaan maalisuhteella -89.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Säbäilijä
23/02/2017
Ja ketään ei kiinnosta naisten liigan tasoero...
Joo
23/02/2017
Olisihan siellä mahdollisuus uutisoida kovempiakin pelejä, jos haluttaisi - ai niin kun ei ole videoita!
oliko posinkautta
23/02/2017
# 51, olipa ilkeä kommentti. Peliä voi analysoida, mutta toisen ihmisen haukkuminen nimimerkin takaa on raukkamaista. Kyseinen veska lienee hyvä, koska liigapeleihin on kyllä tulijoita naistenkin puolella.
#51
23/02/2017
Nojoo, myönnän että tuli luikautettua vähän typerästi. Ei tuonne naistenliigaan nyt varmaan ketään taidottomia, tai vaan vähän osaavia oteta, eli kyllä varmasti sinne jokainen on paikkansa ansainnut.
Minäpahoitinmieleni
23/02/2017
#51 en tiedä mitä laitoit mutta kyllähän steelers ampui omaan jalkaansa hommaamalla saman koutsin joka ei miesten divarijoukkueesta saanu mitään oikein irti vaikka olo ylivoimaisesti paras kokoonpano. Sillon ku sopimus julkaistiin jotkut täällä sano että annetaan nyt näyttää ennenkuin huudellaan. No tässä on nyt näitä näyttöjä ja tän nyt tiesi jo ennen näyttöjäkin.
Sarkasmi
24/02/2017
Säbäilijälle:
Ehdottomasti nousijaoukkueet Steelers ja Rankat Ankat pois liigasta ja takaisin ykköseen harjoittelemaan, kun kumpikaan ei pärjää ja hirmuinen tasoero alkaa muodostua tämän takia muihin joukkueisiin...
Yhden joukkueen rämpiminen ei paljoa kerro,. Sarjataulukko mukavan tasainen, paitsi Classicille ei näytä vielä haastajaa runkosarjassa olevan. Paino sanalle "vielä". Jos olit huono trolli, sulje selain ja mene nukkumaan.
Perjantai
24/02/2017
@minäpahoitinmieleni No ei Steelerssi alkukaudestakaan peliäkään voittanut vaikka valmennus olikin kokonaan eri. Materiaali nyt vaan on liian huono.
Säbäilijä
24/02/2017
Rannoilla aukioloajan menee hyvin. Toivottavasti kukaan ei ymmärtänyt kommenttiani väärin.
Kaikki on liigaan paikkansa ansainnut ja Steelers in veskan ovat todella hyviä. Tarkoitin, että kun Salibandyliigan tasoerosta on käyty paljon viimeaikainen keskustelua niin ettei kukaan unohda Naisten liigaa tai divari. En tarkoittanut kommentillani Steelers in tasoa vaikka noissa vielä ovat. Ovathan he palanneet monia tiukkoja pelejä.
Säbäilijä
24/02/2017
Sori, kirjoitin jotenkin väärin. Rannoilla= rannoilla ankoilla
Minäpahoitinmieleni
24/02/2017
PERJANTAI: ei niin mutta jos tiedetään materiaalin heikkous niin miksi hommata koutsi joka ei ainakaan paranna asioita? Mutta mistä minä tiedän. Ehkä parempaa ei ollu saatavilla tai sitten heillä on vaan pienet piirit.
Tarkkailija
24/02/2017
Palatakseni vielä korjaamaan #51:en kommenttia, että jos tarkoitit "tankilla" kuvassa taustalla näkyvää henkilöä, niin kyseessähän ei ole alkuunkaan Steelersin veska. Kuva on arkistokuva, ei eilisestä TPS-Steelers matsista. Jos en väärin katso niin kuvan vastus taitaa olla NST.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.