Divarit

Video: Divari-ottelussa tyylikäs vapariosuma – hirmulämäri suoraan maaliin

20.02.
2017
0 Kommenttia
0
Divarit

Vaasassa nähtiin todella upea vapariosuma. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

SB Vaasa kyykytti Erä Akatemiaa kotonaan lukemin 11-5 miesten Divarin kamppailussa.

Vaasalaisten voiton avain oli toinen erä, joka päättyi lukemin 7-1 oranssipaitojen hyväksi. Vaasalaisten tehokkaimmat olivat 1+3 -tehoin operoinut Kevin Nylund, sekä pisteet 1+2 nakutelleet Olli Puputti ja Sami Saari. Jussi-Petteri Mäkinen osui akateemikoille kahdesti.

Ottelun hienoin maali nähtiin kuitenkin tappion kärsineen Erä Akatemian toimesta. Joonatan Lindholm pamautti hirmulämärillä pallon suoraan vapaalyönnistä Vaasan maaliin kaventaessaan pelin lukemiin 9-5. Lämäri näkyy videolla ajassa 6:48.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.