Video: Divari-ottelussa upeita osumia – taidokas volleylaukaus ja näyttävä maaveivi illan helminä

Kuva: kuvakaappaus videosta

Kuva: kuvakaappaus videosta

SB Vaasa voitti FBC Turun kotikentällään sunnuntaina lukemin 6-4 miesten Divarin kamppailussa.

Ottelun hienoimmat osumat nähtiin FBC Turun Antti Kokon ja SB Vaasan Tomi Luhdan toimesta. Kokko latasi pallon suoraan kulmasisäänlyönnistä saamastaan lättysyötöstä täysillä ilmasta sisään melkoisen golfswingin saattelemana. Maali näkyy videolla ajassa 1:49.

Luhta puolestaan kunnostautui tekemällä näyttävän maaveivin murtautuessaan laidalta maalin edustalle. Veivin saattelemana nuori hyökkääjä neppasi pallon varmasti takakulmaan. Maali on nähtävillä videolla ajassa 4:20.

Vaasalaisten tehokkain oli Janne Karvonen hattutemppunsa myötä. ”BeeCeen” Antti Hopeanaula osui joukkueelleen kahdesti. Molempien päätyjen maalivahdit olivat täystyöllistettyjä. Topias Laitala kotijoukkueen maalilla torjui 40 kertaa ja Aleksi Sillantaka turkulaisten tolppien välissä 30 kertaa.

SB Vaasa on nyt kuudentena Divarin sarjataulukossa 24 pisteellä. FBC Turku majailee puolestaan yhdeksäntenä 21 pisteessä. Molemmilla on jäljellä kolme peliä runkosarjassa.

Ottelutilastot

4 comments

  1. Kyllä! Vihdoin on valmennuksessa huomattu pehmeäkätisen Antti Hopeanaulan maalintekotaidot ja laitettu karpaasi sinne minne hän kuuluukin, eli hyökkäykseen!

  2. Täysi 20×40. Näyttäähän se pieneltä kun taustalla on Suomen suurin sisähalli. Saisi muuten laittaa tuohon väliverhoon vaikka pressun. Näyttää tyhmältä kun takana pelataan futista tai ties mitä samaan aikaan. P.S. Rankkarissa just ennen vetoa liikkuu pallo taaksepäin.