Liigat

Video: EräViikingit tyrmäsi OLS:n toisessa erässä

22.02.
2017
3 Kommenttia
3
Liigat

EräViikingit haki tärkeät pisteet Oulusta. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Oulun Luistinseura koki kotonaan tappion EräViikingeille lukemin 9-5. Voitto lipesi oululaisten käsistä toisessa erässä.

Ottelun avauserä meni vain lukemin 2-0 vierasjoukkueelle, mutta toinen erä oli oululaislasien läpi katsottuna synkkä. Erälukemat 5-1 EräViikingeille ja kuuden maalin etumatka oli OLS:lle viimeiseen erään liikaa. Peliään petrannut OLS ei päässyt muutamaa maalia lähemmäs ja pisteet lähtivät Helsinkiin.

EräViikinkien tehokkaimmat olivat Jani Kukkola (2+1), Tuomas Iiskola (1+2) ja Janne Hyvönen (1+2). OLS:lle kaksi maalia ampui Matias Tiira.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Pohjone
22/02/2017
Ervi oli paha... onko koosteita olssin mteam ja happee peleistä?
Ari Holopainen
22/02/2017
Löytyy OLS:n youtube kanavalta kyllä myös Happee ja M-Team pelien koosteet.
S7
22/02/2017
Alkaa Hyvönen löytää vireen. Muistelen vieläkin kuinka salba fanien mielestä ei saa vastuuta, kun oli yhessä pelissä penkillä. No itse tietänyt, että Janne on tärkeä palanen joukkuetta, tehot oli syksyllä hakusessa, vaikkei huonosti pelannut.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.