Josba on kiinni pudotuspelipaikassa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Joensuun Josba klaarasi kotivoiton miesten Divarissa kotikentällään Blue Foxista. Vähämaalinen ottelu päättyi lukemin 3-1.

Avauserässä maalinteossa onnistui vain Josban Aleksi Ahokas. Toisessa erässä ”sinikettujen” Anton Kallvik tasoitti pelin, mutta Joona Kettunen kuittasi joensuulaiset jälleen johtoon pari minuuttia myöhemmin.

Blue Foxin kannalta ottelun viimeisessä maalissa tapahtui varsin harmittava harhasyöttö puolustaja Tobias Brännbackalta. Tästä käynnistyi ylivoimahyökkäys, jonka päätti maaliin Jesse Reijonen.

Enempää maaleja ei ottelussa nähty, vaikka vieraat saivat yrittää viimeisen minuutin jopa kuudella neljää vastaan.

Voitto oli Josballe todella tärkeä, sillä sille riittää piste kahdesta viimeisestä ottelustaan, jotta se varmistaa playoff-paikkansa. Blue Foxilla riittää jännitettävää puolestaan viimeisellä kierroksella. Piste-eroa karsintaviivan alapuolella olevaan LeBaan on vain yksi piste.