Divarit

Video: Harhasyöttö antoi Josballe tärkeän voiton avaimet käteen

28.02.
2017
5 Kommenttia
0
Divarit

Josba on kiinni pudotuspelipaikassa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Joensuun Josba klaarasi kotivoiton miesten Divarissa kotikentällään Blue Foxista. Vähämaalinen ottelu päättyi lukemin 3-1.

Avauserässä maalinteossa onnistui vain Josban Aleksi Ahokas. Toisessa erässä ”sinikettujen” Anton Kallvik tasoitti pelin, mutta Joona Kettunen kuittasi joensuulaiset jälleen johtoon pari minuuttia myöhemmin.

Blue Foxin kannalta ottelun viimeisessä maalissa tapahtui varsin harmittava harhasyöttö puolustaja Tobias Brännbackalta. Tästä käynnistyi ylivoimahyökkäys, jonka päätti maaliin Jesse Reijonen.

Enempää maaleja ei ottelussa nähty, vaikka vieraat saivat yrittää viimeisen minuutin jopa kuudella neljää vastaan.

Voitto oli Josballe todella tärkeä, sillä sille riittää piste kahdesta viimeisestä ottelustaan, jotta se varmistaa playoff-paikkansa. Blue Foxilla riittää jännitettävää puolestaan viimeisellä kierroksella. Piste-eroa karsintaviivan alapuolella olevaan LeBaan on vain yksi piste.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Minäpahoitinmieleni
28/02/2017
Bluefoxin menestys on vähän liikaa saariston varassa. Jos kaverilla menee huonosti niin ei joukkuekaan paljoo näitä pelejä voita
Jenssi
28/02/2017
Blue Foxin pelejä en hirveästi ole nähnyt, mutta tämän pelin perusteella juurikin Saaristo oli ainoa kunnon pelimies tästä jengistä.
Junnu#8
28/02/2017
Josbassa on aina ollut jotakin sympaattista. Toivottavasti nousevat lähivuosina taas Liigaan. Vaikka en Jojensuusta olekkaan:D
Dam
28/02/2017
Juu no eipä ainakaa josba tule sieltä suunnalta pitkiin aikoihin nousemaan liigaan enää
Sakumon
01/03/2017
hyvä josba!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.