Liigat

Video: Immosen ovela tarjoilu johti voittomaaliin Tampereella

25.02.
2017
9 Kommenttia
2
Liigat

Mikko Immonen (oik.) tarjoili maukkaan syötön Kooveen voittomaaliin. Kuva. Esa Takalo

Tampereen Koovee ja Hämeenlinnan Steelers mittasivat toisiaan perjantaina miesten Salibandyliigassa. Viimeisen erän maalein 5-0 voittanut Koovee vei pelin nimiinsä maalein 8-5.

Tamperelaisten pistelinkona hääri hattutempun kolmannessa erässä naulannut Samuli Salomaa. Jasse Kuusisto iski tehot 1+2. Mikko Immonen syötti kaksi maalia, joista toinen oli tarjoilu Salomaan voittomaaliin. Näppärä oivallus on katsottavissa videon kohdasta 5.14 eteenpäin. Steelersin Timo Johansson vastasi kahdesta vierasmaalista.

Kooveen peli on parantunut siinä määrin, että joukkue on voittanut puolet viimeisestä kymmenestä ottelusta. Tällä hetkellä joukkue löytyy sarjan sijalta 11. Tappio oli Steelersille kolmas peräkkäinen ja joukkue on edelleen kymmenentenä.

Ottelutilastot
Esa Takalon ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Esinahkatakki
26/02/2017
Hyvä Mikko!
Lihava Piippu
26/02/2017
Ai että noiden Kooveen kotiotteluiden mediapuolta tuolla Tesomalla. Maalit ja kaikki muutkin merkittävät tilanteet välittömästi isolta screeniltä hidastettuna hemmetin hyvin kuvattuna. Ei löydy kyllä tästä maasta sellaista seuraa joka tuohon toimintaan ja ammattitaitoon pystyisi vastaamaan. Näin vieraskatsojana pakko nostaa hattua todella isosti päästä niille jotka tuon toteuttavat.
Lihavalle Piipulle
26/02/2017
Kyllä. Ei ole vastaavaa nähnyt. Kävin lauantaina A-poikien pelin erätauolla paikallista kuvaajaa kiittelemässä toiminnan laadusta. Kyseessä A-poikien peli ja Koovee vaivautuu tuottamaan tuollaista mediapalvelua. Ei tosiaan ole vastaavaa tullut nähtyä, joten yksi hatuton ihminen täälläkin. Kiitos Koovee.
Perjantaikyläily
26/02/2017
Kyllä jäi positiivinen maku kyläilystä perjantaina. Halli hieno ja katsomo tarpeeksi iso. Lipun myyjät ystävällisiä kuten myöskin järjestymiehet,
Screeni todella hyvä siitä muille mallia . Tesomo sekä Koo-Vee jatkakaa saman malliin .

Koo-vee taitaa olla liigan ainut joukkue kellä kokoonpanossa pelkästään 90-luvulla tai aikaisemmin syntyneitä. Tuosta trendistä sais moni ottaa opiksi niin saadaan 5 vuoden kuluttua liigaa tasaisemmaksi ja nopeammaksi.

Koko ikänsä salibandyä ykköslajinaan pelanneet nuoret nostavat tämän lajin tasoa, kun vain valmennukset antavat siihen mahdollisuuden.
60100
27/02/2017
Lihava Piippu: Täytyy sen verran mainita, että Seinäjoella tuollaista on toteutettu viimeiset 3-4 kautta. Myös Jyväskylässä käsittääkseni tulee uusinnat/hidastukset ainakin maaleista.
Mutta hyvä juttu jos Kooveessa nykyään edes jokin toimii :)
60100:lle
27/02/2017
Kävin juuri katsomassa SPV - Koovee pelin ja Screenillä ei tullut edes peliä puhumattakaan uusinnoista/hidastuksista. Tiedoksi vain Seinäjokiselle pullistelijalle.
60100
27/02/2017
Olin katsomassa saman pelin ja minä ne kyllä näin.
60100:lle
27/02/2017
Kooveen pelaajat ovat syntyneet 90-luvulla ja SPV:n peljaajat 70- ja 80-luvulla. Kohta ei Seinäjoella tarvi enää näyttää hidastuksia kun sitä näkee livenä.
60100
27/02/2017
Edelliselle: Kahvit näppikselle, kiitos tästä :D
Ei tarvitse olla herkkänahkainen jos jotain korjaa. Pointtini oli tosiaan se, ettei Koovee ole ainoa joka screeniltä tarjoaa uusintoja. Mutta kuten totesin, hienoa, että myös Koovee on ottanut askelia eteenpäin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.