Liigat

Video: ”Jos itse olisin ollut katsomassa tällaista peliä, niin olisin melkein lähtenyt himaan”

07.02.
2017
9 Kommenttia
4
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videolta

M-Team ja LASB mittasivat toisiaan sunnuntaina miesten Salibandyliigan saralla. M-Team vei viimeisen erän lukemin 7-1 ja oli lopulta parempi maalein 11-5.

M-Teamin teholinkoja olivat eritoten ykkösvitjan Mikka Pasanen (3+1), Riku Holopainen (2+2) ja Lasse Lundström (3+0). Vieraiden Roope Kainulainen iski pisteet 2+1 ja Rasmus Kainulainen tehot 1+2.

Voitto oli M-Teamin kauden ensimmäinen Pasilassa. Pelin taso ei miellyttänyt ainakaan LASBin valmentajana toimivaa Petri Kemppaista, joka totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, että ”Jos itse olisin ollut katsomassa tällaista salibandypeliä, niin olisin melkein lähtenyt himaan” (ensimmäisen erän jälkeen). M-Teamin pääluotsina toimiva Jarmo Härmä nyökkäili tälle sutkautukselle vieressä.

M-Teamille voitto oli kauden kolmas ja samalla toinen kolmesta viimeisestä pelistä. Joukkue on edelleen liigan jumbosijalla, mutta voiton myötä eroa karsijan paikkaan on enää kaksi pistettä. LASBin tilanne on myös sangen synkkä. Joukkue on hävinnyt neljä ottelua putkeen ja voittanut ainoastaan kaksi viimeisestä kymmenestä. LASB löytyy taulukosta sijalta 12.

Ottelutilastot

Ottelun maalikooste:

Ottelun lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Naama
07/02/2017
Eli m-teamin ja lasbin pelejä ei kannata käydä katsomassa paikan päällä. Asia selvä.
Junnu#8
07/02/2017
Tuo Keman kommentti oli turhautumisesta johtuvaa. Posin kautta Lasbin kaverit:D Niin kyllä se siitä kääntyy. Tämä on kuitenkin vain urheilua. Se pitäisi aina muistaa. Ei elämää tärkeämpää.
Arto Kilponen
07/02/2017
Missä M-Team pelasi kotiottelunsa liigassa ennen viime kautta (mitä, viisi vuotta sitten?)? Oliko tämä M-Teamin ensimmäinen voitto Pasilassa liigapelissä vai löytyykö jostain historiasta muitakin? Sen tiedän, että tämän parin kauden aikana tämä on ainoa.
Arto Kilponen
07/02/2017
Tilastokummajainen tuosta pelistä: Sarjaan ensimmäistä kertaa täksi kaudeksi nousseella vierasjoukkueella riveissään mies, joka ei ole pelannut pelin peliä missään Pasilassa kotipelinsä pelaavassa joukkueessa, mutta on silti voittanut satoja pelejä enemmän Pasilassa kuin koko M-Teamin miehistö yhteensä.
Hämehest
07/02/2017
Nyt on kyllä valmennus häm(äläis)illään :-D peiliin katsomisen paikka.
Hämmentynyt
08/02/2017
Avaatko Arto kuka tuo pelaaja on? Järvi se ei ole ainakaan ja ei nyt tule mieleen kenellä muulla olisi pelkästään pasilasta satoja voittoja. Ellei kyse ole jostain muista kuin liigapeleistä.
Big S 7
08/02/2017
Joo, odotan itsekin mielenkiinnolla Arto Kilposen vastausta. Mielestäni Viikingit ja SSV pelasivat kyllä kotipelinsä Pasilassa. Voisiko olla veskareista jompikumpi? Henri Toivosen kakkosena ollut esim...??? Piinaavaa jännitystä.
Tero Töyrylä
08/02/2017
Eihän Mikke ole pelannut missään Pasilassa kotipelinsä PELAAVASSA (preesens, ts. nykyään pelaavassa) joukkueessa. No joo.
S7
08/02/2017
No jos toi on logiikka, niin on kyllä taas logiikat hienosti hallussa, vai paremminkin halluttomuudessa...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.