Liigat

Video: Kauniita maaleja yksi toisensa jälkeen – kuumavireinen liigajoukkue nousi lähemmäs pudotuspelejä

11.02.
2017
0 Kommenttia
4
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Salibandyliigan nousijajoukkue Hämeenlinnan Steelers nousi torstaina yhä lähemmäs pudotuspeliviivaa voittamalla kotonaan Westend Indiansin. Espoolaiset kaatuivat Hämeenlinnassa maalein 8–5.

Ottelussa tehtiin kerrassaan hienoja maaleja. Yksi oivaltavimmista oli Steelersin lähivapaalyönnistä syntynyt 6–3-osuma, jonka iskis Timo Johansson. Nico Jonaeson tarjoili lättysyötön maalin takaa tolpalle nousseelle Iiro Nurmiselle, joka löi pallon vastuttamattomasti ylänurkkaan.

Jonaeson oli illan hahmoja iskemällä tehopisteet 2+2. Nurminen (1+2), Aleksi Kulmala (2+1) ja Teemu Metsälä (2+1) säestivät yltämällä kolmeen pisteeseen.

Steelers kavensi yhden sijan edellä olevaan Indiansiin yhteen pisteeseen. Espoolaiset ovat tällä hetkellä viimeisellä pudotuspeleihin oikeuttavalla sijalla, eli kahdeksantena.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.