Liigat

Video: Koski teki esityön neljään maaliin – LASBin vaikeat ajat jatkuvat

06.02.
2017
3 Kommenttia
2
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Seinäjoen Peliveljet haki 3–9-vierasvoiton Hämeenlinnasta, kun LASB isännöi Salibandyliigassa seinäjokisia. Ottelun tehomies oli neljä syöttöpistettä merkkauttanut Sami Koski.

LASB taisteli rinnalla vielä ensimmäisessä erässä, mutta SPV pääsi karkaamaan toisen 20-minuuttisen aikana.

SPV onnistui katkaisemaan Elenia Areenalla kahden ottelun tappioputkensa, kun taas LASBin synkempi jakso sai jatkoa kolmannen perättäisen tappion myötä.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Terveisiä Koskelle
06/02/2017
Rupee taas laukomaan. Vaikka vähän huonommistakin paikoista niinkuin vanhoina hyvinä aikoina. Tulee 25 lisämaalia kaudessa. Se on joukkueen ja fanien etu. Nyt kun Hankkio on vähemmällä pelillä niin laukaukset on jääneet vähälle.
Seppo
06/02/2017
Koskihan on nimenomaan laukonut tällä kaudella reilusti enemmän kuin aikaisemmilla. Välillä tulee kyllä huudettua että "lauo nyt hyvä mies!", vaikka luulen kyllä että mies tietää paremmin kuin meistä kumpikaan...
Vee
06/02/2017
Onpas komee toi LASBin kolmas maali. Videolla ajassa 4:20----> näenkö oikein että Kainulainen laittaa pallon häkkiin jalkojen välistään?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.