Liigat

Video: Latvialaissentterin yllättävä neljän pisteen ilta toi TPS:lle voiton

18.02.
2017
0 Kommenttia
1
Liigat

Artis Raitums pelasi huippupelin Nokian KrP:tä vastaan. Kuva: Anssi Koskinen.

TPS ja Nokian KrP väänsivät tiukan kamppailun Turun Marli Areenalla torstaina 16.2. TPS oli ottelussa lopulta etevämpi luvuin 7-5.

Turkulaisten tehomiehenä toimi hieman yllättävä nimi, sillä latvialainen Artis Raitums nakutteli tehot 2+2 ja oli kenties voiton suurin arkkitehti. Raitums on kokenut liigapelaaja, mutta ei yleensä niitä ykköspistemiehiä. Tällä kaudella ennen KrP-kamppailua hän oli kasannut 20 ottelussa pisteet 7+1.

Tällä kertaa Raitumsin laidoilla pelasivat Sami Saarinen ja Jaakko Hautamäki. Saariselle merkattiin kaksi maalia ja Hautamäellekin tehot 1+2. Nokian KrP:n tehokkaimmat olivat vähemmän yllättäen Jere Oksanen (2+0), Henri Johansson (1+1) ja Matti Koskela (1+1).

TPS on sarjassa tällä hetkellä neljäntenä. Nokia pitää puolestaan hallussa seitsemättä tilaa.

Ottelutilastot
Anssi Koskisen ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.