Liigat

Video: Liigapaikasta taistelevalta SalBalta hurmoksellinen nousu voittoon

28.02.
2017
3 Kommenttia
0
Liigat

Jani Lehtoniemi kuului SalBan voiton takuumiehiin. Kuva: Elmeri Elo

Rauman SalBa ei antanut Oulun Luistinseuran johdon masentaa sunnuntaina. Raumalaiset nousivat kotiyleisönsä edessä kaksi kertaa tappioasemasta tasoihin ja lopulta 7–5-voittoon.

Voitto oli SalBalle elintärkeä, sillä joukkue taistelee suorasta säilymisestä liigassa. Takana karsijan paikalla oleva Koovee hengittää niskaan vain pisteen päässä, kun runkosarjaa on pelaamatta kaksi ottelua.

Ennen päätöserää SalBa–OLS oli vielä 4–4-tilanteessa. Vierailijat menivät kolmannen erän alussa heti johtoon, mutta sen jälkeen SalBa osoitti luonnetta. Joni Rokosan tasoituksella sekä Tomi Lahden ja Antti Vuorisen johtomaaleilla joukkue keräsi kaksi pistettä plakkariinsa.

– Vähän kuin jos koiralle annat nakin, niin se vie sen sitten kokonaan. Ei saisi päästää SalBaa hurmokseen. Päästimme turhaan kaverin vahvuusalueelle, OLS:n Petteri Kääriäinen harmitteli lehditötilaisuudessa.

Ottelun tehokkain oli SalBalle tehot 2+2 iskenyt Jani Lehtoniemi.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Fani
01/03/2017
Salba alkoi voittamaan kun hyllytti kiukuttelevan Miikka Sokan. Kannattaisi laittaa loppukaudeksi sivuun että loputkin voitetaan.
SalBan FANI
01/03/2017
Ja tämä hyllytystieto perustuu mihin? :) Ja että Sokka kiukuttelee? :)
oon hvyä
02/03/2017
totta se on ettei miika sokasta ole joukkuepelaajaksi... valitettavaa kun kaveri olis ihan kohtalainen pelimies

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.