Liigat

Video: Oilers komealla kuviolla jatkoaikavoittoon 16 sekuntia ennen loppua

27.02.
2017
4 Kommenttia
1
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Esport Oilersin ja Oulun Luistinseuran välinen Salibandyliigan mittelö venyi lauantaina jatkoajalle. Voiton ratkaisi espoolaisen kotijoukkueen hyväksi Sylvester Raikamo iskemällä 6–5-maalin 16 sekuntia ennen loppua.

Tasainen ottelu sai jännittävän lopun, kun OLS haki tasoitusta kolmannen erän viimeisillä hetkillä ilman maalivahtia. Lopulta Tatu Kiipeli löysi hienolla lättysyötöllä Joni-Arttu Siepin, jonka tasoitusmaali siirsi ratkaisun jatkoajalle.

Näytti jo siltä, että pisteet jaettaisiin illan päätteeksi, mutta Oilers oli toista mieltä. Vain 16 sekuntia ennen jatkoajan loppumista kotijoukkue rakensi hienon syöttökuvion, jonka päätteeksi Sylvester Raikamo pääsi tälläämään pallon OLS-maaliin.

Kuudentena liigassa olevan Oilersin tehokkain oli Perttu Pajukoski (2+1). OLS puolestaan taistelee viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
#Heimo#
27/02/2017
Komea maali! Neljä syöttöä ja laukaus maaliin!
Espoo
27/02/2017
Komea maali todellakin. Tunnetaso olikin lopussa juuri sitä mitä on odotettu, haluttiin voittaa.
Ottelun alussa taas päinvastoin, tahmealta näytti eikä uskallettu mennä taistelemaan, oululaiset voittiva lähes kaikki kaksinkampailut.
Toisessa erässä nähtiin tuttua prässiä ja alettiin ryöstämään pallot eli loppua kohden parannettiin. Oululaiset haastavat jatkossa kaikki liigan huiput jos jatkavat samalla tyylillä.

Öljymiehillä on loistavat lähtökohdat pudotuspeleihin, jos vaan se kuuluisa taisteleva, prässäävä ja se rohkea Oilers tulee taas kentälle.
Jeppe
27/02/2017
Vaikuttaisi videon perusteella olleen viihdyttävä ottelu ja molempien joukkueiden viimeiset maalit oli erittäin hienoja.
outoa tuomarointia
27/02/2017
mies jonka olisi pitänyt saada aiemmin punainen korttia mailan rikkomisesta teki ratkaisun... miksi tuomarit eivät uskalla antaa jäähyä ihan selvästä tilanteesta?? Kainulainen sai toisessa pelissä vastaavasta punaisen.. Ovatko tuomarit ihan pelin tasolla????

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.