Video: Paikallisottelussa kuumia tunteita – maila päreiksi ja tähtipelaaja suihkuun

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Hämeenlinnan Steelers vei Hämeen herruuden lauantaina kaatamalla paikallisvastustaja LASBin murskalukemin 7–1. Kahdeksan maalin lisäksi kamppailussa nähtiin yksi punainen kortti.

LASBin kärkipelaajiin lukeutuva Rasmus Kainulainen lähetettiin suihkuun toisen erän lopussa. Steelers pääsi iskemään 5–0-maalin vastaiskun päätteeksi, minkä jälkeen perässä seurannut Kainulainen löi mailansa säpäleiksi.

Pelivälineen tahallisesta rikkomisesta saa ulosajon. Lisäksi vieraiden Heikki Hätönen sai viiden minuutin rangaistuksen väkivaltaisuudesta toisen erän lopussa.

Pudotuspelipaikkaa tavoittelevan Steelersin tehokkaimpana hääri 2+2 tehot iskenyt Timo Johansson. Maalikoosteessa on nähtävissä myös Nico Jonaesonin (0+2) kaksi näyttävää kantista lähtenyttä maalisyöttöä.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

2 comments

  1. Miettikää jos steelersillä olisi ollut osaava valmennus jo viime kaudella.

  2. Näyttää olevan LASBin pojilla kasetit pahasti jumissa, ellei jopa kateissa. Ei varmasti ole helppoa saati mukavaa pitkässä tappioputkessa, mutta tämänhetkisellä tekemisellä ei helpota. Veikkaan jopa paluuta divariin mahdolliseksi. Taito ja potentiaali ei ole porukasta kadonnut mutta mentaalipuolella ollaan niin metsässä että pelottaa.