Liigat

Video: Paikallisottelussa kuumia tunteita – maila päreiksi ja tähtipelaaja suihkuun

27.02.
2017
2 Kommenttia
2
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Hämeenlinnan Steelers vei Hämeen herruuden lauantaina kaatamalla paikallisvastustaja LASBin murskalukemin 7–1. Kahdeksan maalin lisäksi kamppailussa nähtiin yksi punainen kortti.

LASBin kärkipelaajiin lukeutuva Rasmus Kainulainen lähetettiin suihkuun toisen erän lopussa. Steelers pääsi iskemään 5–0-maalin vastaiskun päätteeksi, minkä jälkeen perässä seurannut Kainulainen löi mailansa säpäleiksi.

Pelivälineen tahallisesta rikkomisesta saa ulosajon. Lisäksi vieraiden Heikki Hätönen sai viiden minuutin rangaistuksen väkivaltaisuudesta toisen erän lopussa.

Pudotuspelipaikkaa tavoittelevan Steelersin tehokkaimpana hääri 2+2 tehot iskenyt Timo Johansson. Maalikoosteessa on nähtävissä myös Nico Jonaesonin (0+2) kaksi näyttävää kantista lähtenyttä maalisyöttöä.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Sivusta seuraaja
27/02/2017
Miettikää jos steelersillä olisi ollut osaava valmennus jo viime kaudella.
Kunhan huutelen
27/02/2017
Näyttää olevan LASBin pojilla kasetit pahasti jumissa, ellei jopa kateissa. Ei varmasti ole helppoa saati mukavaa pitkässä tappioputkessa, mutta tämänhetkisellä tekemisellä ei helpota. Veikkaan jopa paluuta divariin mahdolliseksi. Taito ja potentiaali ei ole porukasta kadonnut mutta mentaalipuolella ollaan niin metsässä että pelottaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.