Ulkomaat

Video: Pelaaja kuljetti palloa lähes puoli minuuttia – supersoolo päättyi vasta rikkeeseen

17.02.
2017
6 Kommenttia
1
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Växjö IBK ja FC Helsingborg mittasivat viikolla toisiaan Ruotsin liigassa. Växjön 8-1-voiton lisäksi ottelusta jäi mieleen yksi erityisen maittava soolo, josta vastasi Växjö-pakki Niklas Ramirez.

Ramirezin lähes puoliminuuttinen soolojuoksu päättyi vasta Nicklas Lidholmin rikkeeseen. Tuossa vaiheessa peliä oli pelattu jo 58.53 ja tilanne oli 7-1. Växjö onnistui vielä kertaalleen ylivoimalla.

Eero Kososen edustama Växjö on pelannut hyvän kauden ja majailee sarjan kakkostilalla tällä hetkellä. Helsingborgin kausi on kääntynyt pienoiseen alamäkeen joulutauon jälkeen. Tällä hetkellä sarjan ”suomalaisjoukkue” on menossa pudostuspeleihin kahdeksannelta sijalta.

Helsingborgin pääkäskijä on suomalaisvalmentaja Mika Ahonen. Joukkueessa pelaavat Mika Kohonen, Juha Kivilehto, Petri Hakonen ja Jami Manninen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
t.
17/02/2017
Helvetin facebook, ei voi siis videota katsoa ilman facebook tiliä.
kuoma
18/02/2017
Tollasen kaverin kanssa on helvetin raskasta pelata samassa ketjussa.
Niin
18/02/2017
Siis tässähän tuli vaan taas todistettua että hyökkääjät ei osaa puolustaa :-) Kaveri ei edes uskaltanu haastaa vastustajan pakkeja ku ties ettei mitään jakoa. :-)
Ja
18/02/2017
Sen takia toi ei oo mun mielestä soolo.Soolo on semmoinen että esim.pakki lähtee omalta kenttäpuoliskolta,pistää.kaikki vastustajat nippuun ja vetää läpiajosta ylämummoon.Se on Soolo.
Ai niin
18/02/2017
Mut tää oli supersoolo
Seda
18/02/2017
Krister Savonen kuskas mm-finaalissa palloa ton puol minuuttia.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.