Maajoukkueet

Video: Riemu repesi – näin Kiina teki salibandyhistoriansa avausmaalin

07.02.
2017
0 Kommenttia
3
Maajoukkueet

Shuang Ding vastasi Kiinan salibandyhistorian ensimmäisestä maajoukkuemaalista. Kuva: IFF

Kiinan naisten salibandymaajoukkue osallistui viime viikolla historian ensimmäistä kertaa lajin MM-karsintoihin. Maa jäi Aasian ja Oseanian MM-karsintalohkon viimeiseksi, joten maata ei ainakaan vielä nähdä lajin päänäyttämöllä joulukuisissa Slovakian MM-kisoissa.

Kiina kohtasi karsintojen alkulohkossa Uuden-Seelannin (13-0), Australian (26-0) ja Thaimaan (21-2), joten maaliero jäi pakkaselle lukemin 60-2. Sijoitusottelussa Etelä-Korea oli vahvempi maalein 11-0.

Tuoreen maajoukkueen riemuksi maalihanat aukesivat Thaimaa-ottelussa, kun Shuang Ding maalasi ajassa 56.16. Maailman väkirikkaimman valtion salibandymaajoukkue osui pelissä myös toistamiseen ja molemmat onnistumiset on nähtävissä oheiselta videolta.

Lue myös:
Tässä ovat MM-kisojen osallistujamaat – Thaimaa ja Viro ensi kertaa mukana
Video: Näin Suomi selvitti tiensä MM-kisoihin – neljän ottelun maaliero 75-3

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.