Liigat

Video: Söderling ja Hyvönen EräViikinkien tähtinä sarjanousijaa vastaan

15.02.
2017
0 Kommenttia
2
Liigat

Nämä herrat juonivat eniten pisteitä EräViikinkien voittaessa LASB:n. Kuva: Juhani Järvenpää.

EräViikingit tuuletteli lauantaina 8-2 -voiton LASB:sta miesten Salibandyliigassa.

Ottelu alkoi vierasjoukkue LASB:n osalta hyvin, sillä he siirtyivät ensin kahden maalin johtoon. Toisessa erässä EräViikingit kuitenkin nousi rinnalle ja paineli loppupelin aikana ohi lopulta selvään voittoon.

Runkosarjan voitosta edelleen taistelevan helsinkiläisryhmän pistelinkoina toimivat Kevin Söderling ja Janne Hyvönen. Söderlingille merkattiin lukemat 2+1 ja Hyvöselle 1+2. LASB:n maalit olivat Roope Kainulaisen ja Miikka Pentikäisen käsialaa.

Voiton myötä EräViikingit on kolme pistettä sarjaa johtavaa Classicia perässä, mutta pelejä sillä on kaksi vähemmän pelaamatta. Näin ollen kamppailu runkosarjan voitosta käy kuumana kauden viimeisissä peleissä.

Ottelutilastot
Juhani Järvenpään ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.