Video: SPV:n tähtihyökkääjät masensivat Kooveen kahdestaan

Mikko Kohonen ja Jari Hankkio (kaksi vasemmanpuolimmaista) pitivät Kooveeta pilkkanaan. Kuva: Juha Käenmäki.

Mikko Kohonen ja Jari Hankkio (kaksi vasemmanpuolimmaista) pitivät Kooveeta pilkkanaan. Kuva: Juha Käenmäki.

SPV voitti Kooveen miesten Salibandyliigassa lukemin 6-4. Ottelu pelattiin Seinäjoen Urheilutalolla.

Tasaisessa ottelussa SPV:n sankareina toimivat ykköskentän laiturit Mikko Kohonen ja Jari Hankkio. Kaksikko järjesti joukkueen kuudesta maalista viisi, sillä Kohoselle merkattiin tehot 2+3 ja Hankkiolle vastaavasti 3+2.

Eritoten puolustuspään erikoismiehenä tunnettu SPV:n Harri Karjala teki yhden osuman tekemällä yllättävän nousun ja lataamalla pallon takayläkulmaan. Kooveen tehokkaimmat olivat kahdesti maalannut Perttu Koljonen, sekä 1+1-tehot kerännyt Mikko Immonen.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

4 comments

  1. Onpas järkyttävän huono otsikko. Peliä paikanpäällä seuranneena voin sanoa että Koovee oli ottelussa erittäin hyvä. Koovee hallitsi peliä pallollisena mutta se pienestä kiinni kummalle peli kääntyy. Kohonen teki viimeisen maalin tyhjiin. Se siitä pilkkana pitämisestä. On näköjään otettu vaikutteita keltaisesta lehdistöstä. Vai pitääkö saada klikkejä aikaan. Uskon että kirjoittaja ei ollut edes peliä seuraamassa.

  2. Myöskin paikalla olleena voin todeta, että ns. pallollinen hallinta on usein myös katsojan silmissä. Ainahan sitä alakolmiota voidaan hinkata tai vääntää kulmissa, mutta konkretisoituuko se vaarallisiksi maalipaikoiksi onkin sitten eri juttu. Ainakin lauantaina LKM meni selvästi kotijoukkueelle. Se kertoo ehkä enempi todellisista maalipaikoista kuin pallollinen hallinta. Tiukoista loppuluvuista huolimatta voisi aiheellisesti kysyä, kuinka moni paikallaolijoista aidosti uskoi Kooveen voittoon missään vaiheessa ottelua, riippumatta siitä minkä joukkueen kannattaja oli?

  3. SPV:n tähtihyökkääjät masensivat Kooveen kahdestaan

    Tasaisessa ottelussa SPV:n sankareina toimivat…..

  4. Huhujen mukaan Speve on palannut ennen niin mainiosti toimivaan Koposen ”roiku yksi ylhäällä ja pitkä syöttö” peliin. Liekö totta?