Liigat

Video: Steelersille hurja kotitappio – turkulaishyökkääjä latoi neljä maalia

13.02.
2017
0 Kommenttia
2
Liigat

TPS ei antanut Steelersille armoa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Steelers ja TPS kohtasivat lauantaina miesten Salibandyliigassa. Ottelu Elenia Areenalla päättyi turkulaisvieraiden 10-1 -voittoon.

TPS oli alusta saakka isäntiä edellä ja latoi taululle lopulta selvät lukemat. Kovimmassa liekissä oli Jani Hyytiäinen, joka iski neljä maalia. Liigan maalipörssissä kahdeksantena oleva Hyytiäinen on iskenyt nyt 24 osumaa. Hänen lisäkseen Olli Laine oli iskussa tehden TPS:lle tehot 2+1.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.